Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 november 2015

Jezus: Jullie zullen verbaasd zijn om te zien hoe effectief de liefdevolle intenties van ieder van jullie zijn geweest. /26 november 2015/ door John Smallman

Jezus:
Jullie zullen verbaasd zijn om te zien hoe effectief de liefdevolle intenties van ieder van jullie zijn geweest.
26 november 2015 /door John Smallman

De wereld wordt overspoeld met rampen en catastrofes, of zo lijkt het. Ja, het mainstream coöperatieve eigendom en gecontroleerde media richten hun onverdeelde aandacht op het slechte nieuws - oorlogen, lijden, milieu schade, en een aantal zakelijke misdrijven - want dat is de taak waar hun meesters hen opdracht voor hebben gegeven met de bedoeling van het verhogen van de niveaus van angst onder gewone burgers. En ze voeren hun taak prima uit.

Maar hun echte bedoeling is om jullie af te leiden van het goede nieuws, het echte nieuws - dat die enorme corrupte organisaties bezwijken onder het gewicht van de enorme onhoudbare schuld die zij op zich hebben genomen om een internationale macht te vestigen om jullie hele wereld te beheersen, en de daaruit voortvloeiende gevechten die nu gaande zijn tussen hun leden, aangezien ze vechten om te overleven. Dit soort autoritaire willekeur is door de eeuwen heen vele malen geprobeerd aangezien vele slimme, sluwe, en egoïstisch gedreven individuen gezocht hebben naar de ultieme macht.

Ze zijn er nooit in geslaagd om hun doelen te bereiken; onderdrukking van anderen met geweld van wapens is door zijn aard zelfvernietigend omdat het geheimhouding vereist en verraad in zijn activiteiten, en degenen die verraden zijn vechten altijd terug, wat leidt tot de ineenstorting van deze voormalige dictaturen.

Liefde is de enige echte macht, en het kan nooit niet worden verslagen. God is liefde. Elk levend wezen is Een met God, daarom is er alleen Liefde. Al het andere is een illusie en kan alleen maar mislukken. Het lijkt voor een tijd te werken, effectief te zijn, dan zal het onvermijdelijk instorten en falen.

Diegenen die momenteel aan de macht zijn proberen zo wanhopig om jullie tot een permanente staat van angst terug te brengen, zijn zelf doodsbang omdat ze als zij hun macht observeren, zien dat hun macht, waarvan zij geloven dat het hun onvervreemdbaar recht is, weg aan het glijden is, uit hun greep wegglijd, onvermijdelijk en voorspelbaar, als water door hun vingers.

En in hun angst zetten ze aan tot activiteiten van een zeer schandelijke aard om jullie, de bevolking van de wereld, uit te proberen en ervan te overtuigen om hulp te zoeken van hen, terwijl ze nog maar eens proberen om zich te presenteren als de enigen die jullie kunnen beschermen tegen de voortdurende oorlogen van terreur, die zij hebben veroorzaakt, en tegen hun onvermijdelijke gevolgen.

Echter, de overgrote meerderheid van jullie geloven of ondersteunen hen niet langer, en hebben de collectieve beslissing genomen om te ontwaken; dus hun machtsstructuren zullen niet overleven, en al hun snode en criminele activiteiten zullen volledig worden blootgesteld. Wanneer dit gebeurt is het essentieel dat deze onverlaten eerlijk worden behandeld, zodat hun sporen niet ontaarden in een oorlog van wraak tegen hen en allen die op enigerlei wijze kunnen worden gekoppeld aan hen als supporters of begunstigden van hun activiteiten. Dat zou alleen een kettingreactie teweegbrengen waardoor alles weer opnieuw zou beginnen.

De mensheid heeft juist dat al veel te lang gedaan en dient zich van of uit de buurt te verplaatsen van de "Möbius strip" van zelf-bekrachtiging en egocentrische activiteiten, gevolgd door hun onvermijdelijke gevolgen, en de resulterende harde oordelen die altijd terug leiden naar het punt van ontstaan, waar het allemaal weer opnieuw begint. Zoals de bekende spreuk zegt: "Degenen die falen te leren van de geschiedenis zijn gedoemd haar te herhalen."

Niettemin, sommige van die misleid zijn moeten wellicht worden tegengehouden, zodat ze geen verdere schade toe kunnen brengen aan de samenleving. Alleen het bieden van Liefde en de begeleiding aan de betrokkenen kan ertoe leiden dat er een eerlijke behandeling van die onverlaten plaatsvindt, en zal uiteindelijk de mensheid toestaan te ontwaken. Bitterheid, haat en wrok gericht tegen diegenen die jullie onrecht hebben aangedaan trekt jullie enkel terug in de horror van de illusie.

Grote veranderingen zijn er nu aan het gebeuren in jullie illusoire wereld en binnen de corrupte overheden die zo lang jullie, politiek, nationaal, internationaal, financiële, zakelijke, religie en industrie, hebben beheerst, en deze veranderingen brengen hun ondergang tot stand. De eerste veranderingen zijn de openbaarmaking van de vele corrupte en schadelijke activiteiten waarin zij betrokken zijn geweest, activiteiten die ze geheim en verborgen hebben gehouden. Met die onthullingen is het vertrouwen in hun eerlijkheid, wat eerder werd aangenomen, vernietigd. Vertrouwen is de basis van alle goede relaties van persoonlijk tot internationaal, en als het eenmaal is vernietigd kan het alleen met grote moeite worden hersteld.

De tsunami van Liefde leidt jullie allemaal naar jullie onvermijdelijke ontwaken, en jullie dagelijkse instelling van liefdevolle intenties maakt volledig gebruik van de meest wonderbaarlijke energie om Liefde te delen en uit te breiden op elke plaats waar duisternis heerst. Mis jullie dagelijkse meditaties en momenten niet van rust en ontspanning of reflectie, omdat jullie ervoor hebben gekozen om in deze tijd op Aarde te zijn om te helpen bij het ontwaken van de mensheid, en het is door het doen van alleen dit - er wordt niets meer van jullie gevraagd - dat de harten van de mensheid aangemoedigd worden om het veld van Liefde te openen wat hen omhult. De liefde die jullie collectief delen - alles wat jullie doen, doen jullie collectief omdat alle één zijn - is de collectieve wil om te ontwaken, en moet dus worden gedeeld om effectief te zijn.

Jullie delen het door te kiezen om tijd te nemen in uw heilige innerlijke heiligdom en Gods Liefde toestaan, om meest overvloedig door jullie heen te stromen. Denk voor geen moment dat, omdat je geen of zeer weinig van deze uitstromende energie ervaart, dat het niet stroomt.
Ik verzeker jullie dat het voortdurend stroomt, en dat de effecten voorbij jullie stoutste dromen zijn. Wanneer jullie ontwaken zal alles worden onthuld, en jullie zullen verbaasd zijn te zien hoe effectief de liefdevolle intenties van een ieder van jullie zijn geweest. Je kunt alleen jezelf veranderen, zoals jullie weten, maar omdat allen Eén zijn, betekend jezelf veranderen, alles veranderen. Wat jullie moeten begrijpen is dat proberen om een andere individueel mens te veranderen, niet werkt, terwijl het veranderen van jezelf iedereen verandert.

Jullie zijn goddelijke wezens van excessieve kracht, de kracht  die jullie in werking laten treden elke keer dat jullie een liefdevolle intentie neerzetten. Blijf doorgaan met het maken van die liefdevolle intenties laat de mensheid ontwaken.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl