Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 november 2015

Is de Large Hadron Collider Uitgebreid Beschadigd? /24 november 2015 door Steve Beckow

Is de Large Hadron Collider Uitgebreid Beschadigd?
24 november 2015 door Steve Beckow

Er zijn geruchten dat de Large Hadron Collider in Zwitserland is beschadigd of vernietigd. Ik ben nog niet in staat geweest om het te bevestigen geweest. Kauila en anderen plaatsen de volgende video als bewijs.

Excuseer de taal van de videomaker's alstublieft.

De LHC is naar verluidt gebruikt door de cabal in verschillende pogingen om te proberen om het werk van de galactische mensen en hun bondgenoten te dwarsbomen. Er was een ongeluk bij CERN in 2009, die de LHC voor bepaalde tijd heeft uitgeschakeld. Zei een blogger:

"Het lijkt erop dat een 12 miljoen volt transformator oververhit is geraakt en gesmolten, waardoor er ongeveer 2000kg van vloeibaar helium koelmiddel in de LHC tunnel is terechtgekomen.

Zonder de helium koelmiddel verhitten de magneten voorbij hun kritische temperatuur en stopte supergeleidend te zijn - ze "doofde uit" - en raakten als gevolg daarvan heel snel, oververhit . Dit is een zeer slechte zaak en heeft geleid tot het uitschakelen van de LHC. "(1)

Ik weet niet zeker of de mensen bij CERN de schade of de omvang daarvan zullen bevestigen.

Commentator Simon Parkes zegt:
"Amerikaanse veiligheidsdiensten die geen deel uitmaken van de Cabal schatten dat het 10 jaar duurt om de versneller te repareren, mijn eigen informatie is dat eerder 5 jaar zal zijn. De Cabal kan ofwel doen alsof er niets is gebeurd of dat ze het apparaat in de mottenballen gaan zetten omdat in hun woorden het heeft bereikt wat ze wilden bereiken. "(2)

Zodra we een bevestiging hebben, of als iemand anders komt met nieuws erover, zullen we het plaatsen.

Voetnoten:
(1)”What Happened to the LHC?” May 4, 2009, MrReid.org, at http://wordpress.mrreid.org/2009/05/04/what-happened-to-the-lhc/.

(2) Simon Parkes, “November Newsletter,” at http://simonparkes.wix.com/home#!nov-newsletter/gu86w.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl