Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 november 2015

Heavenletter 5475 Alsof Je Een Bepaald Liedje Aanvraagt / Vrijdag 20 november 2015

Alsof Je Een Bepaald Liedje Aanvraagt
Brief uit de Hemel
Vrijdag 20 november 2015


God zei:

Wat je ook maar kunt bedenken kan zich manifesteren. Dit is inclusief jouw gelukkigste gedachten, evenals je meest angstige gedachten. Wat is daar dat niet kan worden bedacht door de gedachten van de mens? De mooiste, de lelijkste, de verblijvende, de niet-vrijblijvende, datgene wat jij ziet en datgene wat jij niet ziet. Het verstand van de mens is krachtig. Het verstand van de mens is het meest krachtig. Wat je ook denkt, het krijgt vorm. Het mag dan misschien niet direct herhaald worden, en toch wordt het vroeg of laat herhaald op het podium van het leven. Zorg voor datgene wat je voor jezelf herhaalt, zelfs als je dat niet uitspreekt.

Dromen komen uit, maar niet altijd in de vorm die jij bewust hebt gekozen. Jouw woorden kunnen uitkomen. Geloof, eens en voor altijd, dat het Universum luistert naar jouw gedachten, woorden, daden en reacties. De bedoeling van het Universum is om jou alles geven waar je om vraagt of waar je hints voor geeft. Het Universum verlangt er naar jou te behagen. Het Universum neemt jou op je woord. Wat het jou ook hoort zeggen, het Universum buigt achterover om het jou te geven. Dat betekent dat ze namens jou alle punten op de “i” zet en alle streepjes in de “t”. Het Universum luidt in wat het jou hoort zeggen en denken. Het vraagt zich niet af of je er wel goed aan doet.

Als je geen huiduitslag wilt hebben, ga dan niets uitroepen over huiduitslag. Als je geen jeuk wilt, ga dan niets uitroepen over jeuk hebben. Als er een oorlog is, kan dat het meest ver gezocht zijn in jouw gedachten, en toch verlangt er iemand naar oorlog, en het gebeurt dat jij daar staat waar de oorlog uitbarst.

Het Universum kan alleen meegaan in wat het wordt gegeven. Het kan jou horen en reageert op welke woorden jij gebruikt en wat jouw gedachten aangeven, en het hoort niet wat jij niet aangeeft. Het Universum hoort jouw gedachten en neemt jouw gedachten exact zoals jij ze denkt. Waar jij aan denkt en waar je buren aan denken – dit is wat jullie krijgen. Het universum vertolkt menselijke gedachten als verlangens. Het Universum heeft altijd de bedoeling om jouw gedachten te vervullen. Het Universum hoort jouw gedachten als datgene waar je om vraagt. Het Universum wil jou heel graag dienen.

Als je veranderingen in je leven wilt, denk dan op een andere manier. Als jouw gedachten zich hebben gespecialiseerd in noodlottige gebeurtenissen , verander dan je gedachten. De resultaten komen misschien niet snel genoeg voor jou. De doornen waar je aan gedacht hebt kwamen ook niet na één nachtje slapen. De rozen die in jouw opdracht bloeien komen ook niet onmiddellijk. In elk geval worden gedachten gebrouwd.

Wees vriendelijk en hulpvaardig voor iedereen. De kans is groot dat welwillendheid ook bij jou terugkomt. De kansen zijn in jouw voordeel.

Hoe jij denkt beïnvloedt jouw fysieke gestel.

Jouw gedachten geven een recept aan het Universum. Maak dit. Als je spreekt over een zeker recept, dan denkt het Onschuldige Universum dat dit is wat jij wilt. Het Universum weet niet precies wat het moet maken van woorden als niet of nooit. Wees duidelijk naar het Universum over wat je wilt en laat gaan wat je niet wilt.

Het Universum hoort jouw refreinen alsof je een bepaald liedje aanvraagt.

Het Universum gaat niet zitten wachten en manieren verzinnen om jou te ergeren of jou een fout te laten maken. Het Universum is niet ingewikkeld aan het zijn. Het is simpel aan het zijn. De manieren van het Universum zijn simpel.

Wees gemakkelijk te begrijpen. Roep naar je toe wat je wilt, en het Universum zal zijn best doen. Het zal iets in beweging zetten.

Er is zich ook nog een groter plaatje aan het afspelen. Er zijn andere zaken die zich aanpassen. De connecties zijn eindeloos en hebben misschien niet direct met jou te maken, toch zit je er middenin – een oorlog, bijvoorbeeld. Het maakt niet uit wat het is, jij ziet jezelf niet als een slachtoffer. Er zit geen winst in. Wat er gebeurt kan misschien niet logisch voor jou zijn of voor wie dan ook. Je kan een onschuldige omstander zijn. Doe jezelf of iemand anders geen schuld aan.

Vertaald: Petra Simone