Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 5 november 2015

De Arcturianen Het Gouden Portaal doorheen de Vierde Dimensionale Mysterie Scholen /2 November 2015 / Dr. Suzanne Lie

De Arcturianen
Het Gouden Portaal doorheen de Vierde Dimensionale Mysterie Scholen
Het Gouden Portaal Openen
2 November 2015 / Dr. Suzanne Lie
Dierbare Vrijwilligers om Gaia te helpen,
Wij zijn verheugd dat jullie gekozen hebben om jullie zelf toe te wijden aan het proces van bewust Gaia te helpen, alsook AL Haar levensvormen, om in/naar de vijfde dimensie uit te breiden. Wij raden aan dat jullie je intentie wijden aan het ontvangen, creëren en accepteren van de vijfde dimensie in jullie dagelijkse leven.
Zijn jullie NU gereed om jullie aandacht en intentie richting jullie levens toe te wijden waarin jullie een Ingewijde waren in de Mysterie Scholen. In deze levens, hoefden jullie niet “naar het werk te gaan”, “jullie rekeningen te betalen,” of “de was te doen”. Deze lessen van deze levens resoneren nog steeds binnenin jullie vierde dimensionale zelf.
In de derde dimensionale mysterie school van jullie huidige ruimte/tijd kwadrant, moeten jullie zorgdragen voor jullie alledaagse leven terwijl jullie ook vooruitgaan op jullie spirituele pad. Daar zijn sommigen, natuurlijk, die gekozen hebben om een leven te creëren waarin zij niet hoeven te “werken”.
Echter, als je missie is om anderen te leren om door het gouden portaal heen te reizen dat doorheen de vierde dimensionale Mysterie Scholen loopt en verbindt met de vijfde dimensie, moeten jullie eerst deze reis zelf maken. Met andere woorden, jullie moeten het leren voordat jullie het kunnen onderwijzen.
Eerst leer je, dan onderwijs je, dan onderwijs je de leraren.
Verder, dierbare vrijwilligersom Gaia te helpen, zullen jullie deze Grote Inwijding nemen en onderwijzen terwijl jullie de verantwoordelijkheden van een veeleisende baan, dagelijkse verantwoordelijkheden, families opvoeden en een driedimensionaal leven leven en balanceren.
Om deze grootse balancerende handeling uit te voeren, zullen jullie in jullie moderne dag Innerlijke Mysterie School creëren, onderwijzen en leren. Wij loven jullie voor jullie moed en inspanning om deze uitdagende missie te accepteren. Gelukkig, kunnen jullie, en doen het vaak, deze vierde dimensionale Mysterie Scholen bezoeken terwijl jullie slapen.
Wanneer je slaapt, ga je de alfa en delta golven van jullie vierde dimensionale droomlichaam binnen en reizen doorheen de vierde dimensie. De vierde dimensie is de corridor tussen jullie derde dimensionale en vijfde dimensionale werkelijkheid.
De vierde dimensie heeft andere subgebieden van bestaan die een interdimensionaal reiziger toestaan te rusten en te leren als zij van de derde naar de vijfde dimensie reizen. Aan de top van elk vierde dimensionaal subgebied is een Mysterie School, welke je kunt bezoeken in je nachtlichaam om meer over je ZELF te leren.
Wij zullen elke Mysterie School bespreken, beginnend met degenen die jullie voor jullie zelf creëren op het Fysieke Vlak. Een belangrijke sleutel aangaande de derde dimensionale Mysterie School is om iedere derde dimensionale uitdaging te ontvangenals een kans voor groei.
Omdat jullie op de rand zijn van terug te keren naar jullie vijfde dimensionale ZELF, die altijd hier bij ons in de hogere dimensies geweest is, creëren jullie je eigen derde dimensionale Mysterie School terwijl je tegemoet komt aan de verantwoordelijkheden van je dagelijkse fysieke werkelijkheid.
In je Derde dimensionale Mysterie School, kan jij jezelf de “tijd” toestaan om in je kern te kijken om je dagelijks leven door de Ogen van je Ziel te zien, jouw multidimensionale perspectief. Vanuit dit perspectief, kan je alledaagse kwesties zien als kansen voor persoonlijke groei en uitbreiding van het bewustzijn.
De lessen om geleerd/herinnerd te worden voor jullie allemaal, ongeacht hoe verschillend elk van jullie je Fysieke Mysterie School mag creëren, is om Onvoorwaardelijk van je zelf te Houden. Wanneer je eenmaal dit kosmische geschenk aan jezelf kunt geven, kan je het ook over anderen uitsproeien.
Verder, is Onvoorwaardelijke Liefde de sleutel welke jullie bewustzijn uitbreidt en jullie toestaat om al het leven vanuit een perspectief van eenheid met alles te bekijken. Met jullie bewustzijn gefundeerd in Onvoorwaardelijke Liefde kunnen jullie geleidelijk een Meester van Energie worden en jullie dagelijkse leven leven, ondertussen jullie echte, Multidimensionale ZELF ZIJNDE.
Een Meester van Energie worden is de fundering voor alle vierde dimensionale Mysterie Scholen. Wanneer jullie eenmaal in staat zijn om de energiepatronen en gedachtevormen waar te nemen voor elk vierde dimensionaal subgebied, zijn jullie in staat om die Mysterie School binnen te gaan om Meesterschap te leren voor die werkelijkheidsfrequentie. Deze Mysterie Scholen zijn gelokaliseerd op het:
LAGERE ASTRALE SUBGEBIED waar jullie een meesterschap over jullie angst leren.
EMOTIONELE SUBGEBIED waar jullie een meesterschap over jullie emoties leren.
MENTALE SUBGEBIED waar jullie een meesterschap over jullie gedachten leren.
CAUSALE SUBGEBIED waar jullie een meesterschap kunnen leren over oorzaak en gevolg.
SPIRITUELE SUBGEBIED waar jullie leren om je over te geven aan je ZELF.
DE VIJFDE DIMENSIONALE DREMPEL waar je vermengd met je “IK BEN Aanwezigheid”.  
Tempel bezoeken leren jullie hoe LIEFDE van wat jullie wensen die verwachting zal manifesteren. Dan, als je vertrouwen krijgt in je aangeboren creatieve kracht, zullen jullie het niet nodig zijn om afgeleid te worden door “angst voor overleving”.
De eerste les om te herinneren over je missie van het integreren van de derde dimensie met de vierde dimensie om het gouden portaal van de vijfde dimensie te openen is dat JIJ de schepper bent van jouw werkelijkheid. Als er nog steeds angst in je bewustzijn ingebed is, zal je een externe situatie in je leven creëren om die angst naar de oppervlakte te brengen.
Daarom, heb geloof/vertrouwen dat je totaal op je Pad bent en dat IEDERE ervaring, zelfs als het onplezierig is, een component is van dat Pad. Terwijl je het Lagere Astrale Gebied bereisd zal je Liefde je diepste, vaak onbewuste, angsten bevrijden.
Zie jezelf nu een trap aflopen in/naar de grot van je vergeten angsten. Verzamel hen allemaal over jou en breng hen naar het oppervlak. Als je vrijwillig je angsten naar de oppervlakte brengt van je bewustzijn op een samenhangende en regelmatige basis, zal je geen drama hoeven te creëren in je leven om hen naar voren te brengen.
Zie deze angsten en HOUD Onvoorwaardelijk van hen.
Een groot component van het vijf dimensionaal worden is totaal bewust te zijn van je hogere zintuigen. Om dit te doen, moet jij je hoeden tegen het angstig en ongerust worden in jullie alledaagse wereld.
Wanneer je angstig bent, herinner je dan dat je Ziel jou helpt bij het worden van vijfdimensionaal door een drama te creëren die ELKE verborgen angst naar voren brengt. Het zijn de verborgen angsten die jouw vibratie verlagen omdat jij je niet bewust genoeg bent om hen met Liefde te balanceren.
Wanneer je vibratie onlaag valt, val je uit je vijfde dimensionale bewustzijn Onvoorwaardelijke Liefde en ben je meer dan waarschijnlijk om je angstige gedachten en emoties te manifesteren. Zelfs deze manifestatie is behulpzaam als jij je herinnert dat JIJ hen creëerde, zodat jij je zou kunnen herinneren dat JIJ hen met Onvoorwaardelijke Liefde en het Violette Vuur op kunt ruimen.
Om jullie te helpen om jullie intentie op de vijfde dimensie in te stellen, zullen wij jullie naar een vijfde dimensionaal strand brengen. Verbeeld je dat je op een vijfde dimensionaal strand loopt, Zie je hoe de oceaan en het zand glinsteren en sprankelen met kleuren die ietwat anders zijn dan jullie derde dimensionale kleuren?
Zie je de vijfde dimensionale aura van de oceanen? Het straalt helemaal uit naar boven naar de stratosfeer. Om nu door te gaan met je vijfde dimensionale wandeling, buk omlaag en voel het zand. Het voelt anders aan omdat in plaats van zeer kleine stukjes grond, schelpen, en steentjes te zijn, het “zand” in feite kleine beetjes van kristal is.
Zie hoe het zand glinstert wanneer de Zon erdoorheen reflecteert. Stap nu in het water tot aan je enkels. Zie hoe volmaakt helder het is en voel hoe kalmerend en koesterend diens vibratie is. Ja, het is in feite vloeibaar licht. Luister nu. Als het vloeibare Licht het kristallen zand ontmoet is er een zachte melodie en een regenboog van vijfde dimensionale kleuren.
Kijk nu naar je vijfde dimensionale hand voor je gezicht. Zie hoe diens aura sprankelt zoals het kristallen zand. Terwijl jij je hand beweegt, laat het een spoor achter van regenboog kleuren. Kijk naar het spoor en zie hoe je de kleuren met je gedachten kunt veranderen.
Raak nu je derde dimensionale hart aan met je vijfde dimensionale hand. Voel hoe het je angsten geneest. Terwijl je door je dag heengaat, ben bewust van iedere seconde van angst en genees het ogenblikkelijk door je vijfde dimensionale hand op je derde dimensionale hart te plaatsen.
****
Zie ook:
Vertaling: Cobie de Haanhttp://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://suzanneliephd.blogspot.nl/