Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 november 2015

Bericht van Cobra 16-11-2015: Korte planetaire situatie rapportage en update voor de Event meditatie /17 November 2015


Bericht van Cobra 16-11-2015:
Korte planetaire situatie rapportage en update voor de Event meditatie
17 November 2015

De recente ‘false flag’ aanvallen in Parijs zijn georkestreerd door zwarte edelen families achter de jezuïeten, als onderdeel van de occulte oorlog, om het energiegrit te verstoren en meer angst te brengen. Het is heel bekend dat Parijs een belangrijke energie vortex is voor de godinnenenergieën, vooral voor de godin Isis:

Maar deze manipulaties werken niet meer en de mensen in Parijs zijn niet bang:

1e afb 2015-11-16 Paris 

Ten tweede, deze aanvallen werden gedaan op vrijdag de 13e als een occulte waarschuwing en bedreiging naar de positieve tempeliers die achter de schermen Putin en de Oosterse alliantie ondersteunen.


Vrijdag de 13e in oktober 1307 was de dag dat het grootste deel van de tempeliers in Parijs en elders in Frankrijk werd gearresteerd:

Ten derde, deze aanvallen werden georkestreerd met het doel om de Europese christelijke populatie verder te polariseren naar een religieuze haat tegen moslims. Als alle andere pogingen om de derde wereldoorlog te beginnen falen, hopen de duistere krachten deze oorlog te triggeren door het creëren van een kritieke massa van religieuze haat tussen christenen en moslims. Dit is een deel van een oud plan van de cabal waar Nostradamus als naar verwees. Het is hier belangrijk om je ervan bewust te zijn dat de islam in het algemeen een vreedzame religie is en dat het radicale militante islamisme in de 18e eeuw is geboren als ‘Wahhabism’ en een gezamenlijke Brits/Saoedische creatie was:

2e afb 2015-11-16

En nu van een meer positieve kant; meer dan 1 miljoen vluchtelingen zijn al naar Syrië teruggegaan sinds het begin van de Russische militaire operaties:

Duitsland is in het proces van het verbieden van het versnipperen van kuikens, een afschuwelijke praktijk van onuitsprekelijke wreedheid jegens dieren:

En, als laatste, een dorp in India heeft een unieke manier gevonden om de gelijkheid van vrouwen te ondersteunen:

Update van de Event meditatie

Het moment van onze wereldwijde Event meditatie nadert snel:

Als je het gevoel hebt dat het proces van de planetaire bevrijding te lang duurt, is hier je kans om het te versnellen.

Voor deze meditatie is een Facebook event gecreëerd:

Je kunt ook een petitie ondertekenen om onze meditatie te ondersteunen:

Er zijn in veel talen Youtube video’s gemaakt:
English:

German:

French:

Italian:

Portuguese:

Czech:

Hungarian:

Turkish:

Chinese (Traditional):

Japanese:

Vertalingen naar andere talen zijn zo snel mogelijk nodig. Stuur alsjeblief jouw vertaling naar parlagisas777@gmail.com en deze zal in een Youtube video worden gezet en hier gepost.

Victory of the Light!