Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 november 2015

Benjamin Fulford De Parijse psy-ops is een onderdeel van de lopende stappen in de richting van een wereldregering. /16 november 2015

Benjamin Fulford
De Parijse psy-ops is een onderdeel van de lopende stappen in de richting van een wereldregering.
- 16 november 2015

De reusachtige psychologische oorlogsvoering operatie, waarbij "ISIS terroristen" naar  verluidt meer dan honderd mensen doodde in Parijs, op vrijdag 13 november 2015, was  slechts een onderdeel van de voortdurende paardenhandel in de richting van een wereld regering.

Laten we, om dit te begrijpen, eens kijken naar een aantal belangrijke gebeurtenissen rond de gebeurtenissen in Parijs.

Allereerst het feit dat duizenden getuigen die allen video-telefoons droegen niet in staat waren om de gebeurtenissen van die dag op te nemen, bewijst alleen al dat het gewoon een enorm propaganda evenement was, NSA en andere bronnen zijn het hier over eens. Bovendien waren alle 8 bewakingscamera's van de gebieden waar het vermeende bloedbad plaatsvond uitgeschakeld, wat hoog niveau medewerking van de Franse veiligheidspolitie impliceert, zeggen CIA-bronnen.

Laten we vervolgens eens kijken naar wat het resultaat is van deze gebeurtenis. Frankrijk heeft de staat van beleg geïmplementeerd en sloot zijn grenzen. Dit is een klassieke Gladio strategie waarbij een gefabriceerd terreur incident wordt gebruikt om een militaire regering te implementeren.

Bovendien zijn de Franse onder druk gezet, door hun proxy Christine Lagarde, hoofd van het IMF, om de US dollar te vervangen door de IMF SDR. Dit zal worden beslist tijdens een bijeenkomst op 30 november.

30 november is ook de dag waarop c.a. 120 wereldleiders, waaronder die van Rusland, de VS en China, bijeen zullen komen in Parijs om de " opwarming van de Aarde te bespreken." Als iemand die daadwerkelijk de gecontroleerde feiten kent, heeft 'global warming' niets te maken met wetenschappelijke waarheid en alles te maken met de vorming van een wereld regering. Het idee is om deze wereld regering te financieren met een wereldwijde "CO2 belasting". De wereld zelf is niet aan het opwarmen en zelfs als dat wel zo was zou het te wijten zijn aan zonne-cycli en niet aan CO2.

Echter, de gebeurtenissen in Parijs en ongemelde maar zelfs nog meer dramatische gebeurtenissen in het Midden-Oosten zijn, niettemin deel van een zeer ernstige machtsstrijd tussen verschillende facties die worstelen om de wereld regering te domineren die wordt onderhandeld.

Er is ook tegenstrijdig bewijs over precies wie de gebeurtenissen in Parijs en andere soortgelijke psy-ops uitvoerden die met toenemende regelmaat verschijnen.

De Russen, nog steeds woedend over het neerschieten van hun vliegtuig op Halloween (31 oktober), zeggen dat  dezelfde mensen er achter zaten, dezelfde als achter de gebeurtenissen in Parijs. De Russische president Vladimir Poetin zegt dat hij "niet wil omgaan met de hond, die hem heeft gebeten, het is de eigenaar van de hond die verantwoordelijk zal worden gehouden."

Volgens de Russen is de eigenaar van deze bijzondere "hond,"  de Vanguard Corporatie en hun dochterondernemingen Raytheon. De eigenaren van deze coöperatieve holding worden systematisch achterna gezeten door de Russen.

Evenals dit, is er nu een Chinese, Russische, Iraanse en Pentagon operatie aan de gang in het Midden-Oosten die de machtsbasis van de Khazarian maffia en hun Israëlische slaaf regime aan het vernietigen is. De massieve nederlagen waar de Khazarianen en hun ISIS dochteronderneming mee geconfronteerd worden in het Midden-Oosten zijn van historische betekenis.

De Russen zeggen dat “Poetin” * verschillende ISIS olieproducerende bedrijven gebombardeerd heeft en een autocolonne met olie die al werd gekocht door ISIS zakelijke partners, en 'Maniac Poetin' bombardeerde ISIL raffinaderijen. " Met andere woorden zijn ze begonnen met het aanvallen van de eigenaren van ISIS in hun portemonnee waar het echt pijn doet. Ze zeggen dat dit slechts een begin is.

Pentagon en de CIA bronnen zijn het eens met de Russen dat de Khazarian maffia en hun proxy Israël worden opgerold onder een ongekende aanval. Binnen Syrië, hebben regeringstroepen Aleppo, de tweede grootste stad van het land heroverd. Daarnaast heeft ISIS de stad Ramadi en de stad Sinjar in Irak verloren.

Bovendien, voeren de Russen luchtaanvallen uit tegen Khazarian proxy troepen in Libanon, terwijl de Amerikanen hen aanvallen in Libië. Dit heeft als effect het afsnijden van al hun olie en drugs inkomsten.

In aanvulling op dat Israël onder economische beleg staat. Hebben Israëlische wapenproducenten 50% van hun omzet verloren sinds 2012 als gevolg van een wapenembargo.

Israël blijft ook onder een Chinees, Russisch en militaire Pentagon blokkade die niet zal worden opgeheven totdat ze zich teruggetrokken hebben uit alle illegaal bezette gebieden. Zelfs een Israëlische lobby om de Golan Hoogte te behouden werd afgewezen.

Zowel het Pentagon als de Russen geloven dat de Khazariaanse maffia en hun ISIS proxies de aanvallen in Parijs ensceneerden als wraak tegen deze tegenslagen. Pentagon bronnen zeggen dat de aanvallen een mislukte poging waren om de NAVO zover te krijgen te vechten voor rekening van Israël in Syrië. In plaats daarvan, zijn de G20-landen die net bijeengekomen zijn in Turkije overeengekomen dat Israël en hun omgekochte politici in de Verenigde Staten de belangrijkste wereld oorzaak van terrorisme zijn.

De Russen zeggen, op hun beurt, ook dat Frankrijk doelwit was, omdat de Fransen en de Duitsers probeerden de distributie van de Kazariaanse maffia van vervalste "super-k" dollars ‘ in Oekraïne te stoppen.

De vluchtelingen crises wordt door de Russen ook gezien als straf tegen de Europeanen. De Russen zeggen dat ze forensisch alle twitter accounts hebben getraceerd van vluchtelingen en hen aanmoedigen om naar Europa te gaan en naar de stad San Francisco in de Verenigde Staten.

Er kan evenwel een diepere agenda aan het werk zijn. Aan de ene kant heeft de vluchteling crisis de meeste landen in de EU gedwongen om opnieuw grenscontroles in te stellen. Tegelijkertijd vraagt een opkomende socialistische regering in Portugal om een vermindering van schuld betalingen, waarschijnlijk het opnieuw ontbranden van de schuldencrisis die nog door sputtert in Griekenland. Als ze snijden in schuldbetalingen dan zullen Spanje, Italië en Griekenland om hetzelfde vragen en aldus een bedreiging vormen voor de euro.

Vergeet niet dat het Europees Parlement gebouw vele jaren geleden werd ontwikkeld om te lijken op de Toren van Babel. De toren van Babel stortte in waardoor men zich afvraagt of de Euro regering ook vanaf het begin is ontworpen, om in te storten.

Herinner je vervolgens de januari cover van het door Rothschild in eigendom zijnde Economist magazine met twee pijlen met de nummers 115 en 113, een goede overeenkomst met 151.113, de dag van de aanslagen in Parijs. Rechts naast de pijlen in de foto staat Alice uit Alice in Wonderland te staren naar een Da Vinci Portret dat in het Louvre in Parijs hangt.


Het portret in het Louvre is van een vrouw die, zoals het verhaal gaat, een maîtresse was van de koning van Frankrijk. Haar echtgenoot, om wraak te nemen op de koning, besmette zichzelf met syfilis om het vervolgens door te geven aan de koning via zijn vrouw.


Dus, als we verder gaan speculeren, waren de aanslagen in Parijs een lang geplande wraak tegen de bloedlijn van het Franse etablissement door de anti-bloedlijn Illuminatie.

Occulte speculatie terzijde, aangezien de Duitsers het meeste betaalt hebben in de euro en de Franse het meeste voordeel hebben, zou het einde van de Euro Frankrijk het meest kwetsen. Dus, profiteert het Franse etablissement van de staat van beleg in dergelijke omstandigheden.

Ook, zoals vermeld op de top van dit artikel, is er een grote wereldbijeenkomst die van start gaat in Parijs op 30 november om "global warming" aka bespreken "global regeren" te bespreken. Opnieuw,  zou de staat van beleg en gesloten grenzen kunnen helpen de 120 wereldleiders die daar bijeenkomen te beschermen.

Zoals de meeste van de toespraken van wereldleiders bij de 70e verjaardag fuif van de VN in september duidelijk hebben gemaakt, is er een consensus dat veranderingen moeten worden aangebracht in de manier waarop we de planeet runnen.

De landen die niet meededen in de Amerikaanse, Britse, Chinees, Frans en Russisch World War 2 overwinning tafel willen dat deze landen hun monopolie opgeven op hun veto in de VN Veiligheidsraad. De meeste landen zijn het er ook over eens dat er meer moet worden gedaan om de armoede te bestrijden en de vernietiging van het milieu te beëindigen.

Er is duidelijk een consensus onder de huidige wereldleiders die een soort van nieuwe regels voor het uitvoeren van de planeet, in wezen een soort wereldregering, nodig is.
Dus wat zijn de identificeerbare partijen in de onderhandelingen over een wereld regering?

De Fransen, Duitsers en hun Europese bondgenoten pushen om het IMF te maken tot het meest krachtige instrument van hun Nieuwe Wereld Orde door het uitnodigen van de Chinezen om zich bij hen aan te sluiten bij de SDR tafel en daarmee de Amerikaanse dollar te vervangen met iets wat zij beheersen.

Het enige probleem hiermee is dat het IMF een gruwelijke staat van dienst heeft in het verkrachten, plunderen en verarmen van landen om grote concerns te bevoordelen. Niemand wil een IMF-wereld regering, behalve de mensen die nu het  IMF controleren.

Het Pentagon en het Amerikaanse militair-industrieel complex dringen aan op een meritocratische wereld regering van de soort die te zien is in Star Trek. De gnostische Illuminatie  ondersteunen dit ook.

De Chinezen geloven ook in meritocratie, maar met een belangrijk verschil, zij willen er zeker van zijn dat elke meritocratische wereld regering uiteindelijk niet wordt gecontroleerd door westerlingen.

Dat is de reden waarom er een machtstrijd gaande is tussen de militair-industriële factie (bolwerk van de illuminatie) en de Chinese. Dit wordt gezien in de Amerikaanse militaire overname van de Federal Reserve Board dollar drukpers binnen de Verenigde Staten en de Chinese reactie van het afsnijden van het handels krediet aan de Verenigde Staten.


De Amerikanen reageren door het aanbieden van "bescherming" aan landen rond China tegen de Chinezen. Ze adverteren hun bereidheid om op te staan tegen China door het sturen van vliegtuigen en schepen in de betwiste gebieden die gecontroleerd worden door China.

Aan het eind van de dag zullen de Chinese en de Amerikaanse / westerse militaire industriële factie waarschijnlijk een soort van compromis hebben gevonden aangaande een grotere niet-westerse controle van de wereld instituten. De reden is omdat het alternatief, World War 3 en de vernietiging van 90% van de planeet, ondenkbaar is. Met andere woorden, de keuze tussen win-win en verlies-verlies, het is makkelijk te raden dat win-wint.

De verliezers in dit alles zal de Khazarian maffia zijn die worden gedwongen hun droom op te geven van het tot slaaf maken van de mensheid naar hun 1000 jaar reich zijn. Illuminatie bronnen zeggen dat ze verwachten dat ze een ander Khazarian incident verwachten op of rond Thanksgiving (26 november).

* Trouwens, hedendaagse Russische bronnen, zetten "Poetin" tussen aanhalingstekens, omdat ze zeggen dat hij eigenlijk een vertegenwoordiger van hun collectieve besluitvorming is en het geen werkelijk individueel uitgeoefend leiderschap is.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl