Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 november 2015

Asthar on the road: Ashtar over de hernieuwde aanslagen in Parijs. / 15 november 2015 / Susan Leland


Ashtar over de hernieuwde aanslagen in Parijs.
15 november 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG AAN ASHTAR

Lieve Ashtar on the Road,

Ga jij ons zeggen dat wij dankbaar moeten zijn voor de scheppers, daders en mannen die moordden, verwondden en de mensen van Parijs terroriseerden? Jij zei in een van jouw laatste channelings dat wij degenen die de 9/11-vernietiging veroorzaakten, dankbaar zouden moeten zijn……. M.W.

Ashtar: Allereerst gaat het er niet om dankbaar te zijn voor de acties op zichzelf, maar eerder voor wat zij vertegenwoordigen. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit op de planeet Aarde tijden zijn waarin beslissingen genomen moeten worden door elk lid van de mensheid.

Het wordt voor BIJNA iedereen steeds duidelijker dat angst en zijn gewelddadige uitdrukkingen niet de manier zijn om wereldvrede te bereiken en nog minder als voorbereiding op ascensie.

Hierdoor komt het dat er steeds meer gezocht wordt naar een nieuwe manier van leven!

Wij kunnen jullie vertellen dat, hoewel er hier nog steeds veel opgelost moet worden, het bewustzijn van de planeet omhoog is gegaan als antwoord op de gewelddadigheden in Parijs.

Dit is niet anders dan bij de opgaande beweging in het bewustzijn na andere gewelddadige acties, of die nu werden begaan door mensen of niet. Daarom gaat het om dankbaarheid omdat de harten van de mensheid zijn verenigd in Liefhebbende en Compassievolle Uitdrukking. Het gaat erom alle betrokkenen in deze Eenheid te omarmen!

Als het gaat om de reinigingen die plaats moeten vinden wil ik nogmaals zeggen dat ALLE betrokkenen moeten worden inbegrepen – ja, zelfs de daders.

Zij moeten vergeven worden voor hun acties zodat de reiniging compleet zal zijn en dat de wereld verder omhoog kan gaan. Dit betekent niet dat er geen recht moet geschieden, maar het betekent dat woede, haat en alle op angst gebaseerde gedachten en emoties tegemoet getreden moeten worden en getransformeerd naar Onvoorwaardelijke Liefde. Dit is de manier om omhoog te gaan en uit dit soort gewelddadige uitdrukkingen, omdat het tegenkomen van geweld het tegenovergestelde is van Liefde en alleen nog maar meer geweld zal oproepen.

Ik heb vaak gezegd dat de donkere hoeden hun kracht verliezen om te controleren en te terroriseren door hun programma’s van geweld. En ik heb gezegd dat het Ashtar Commando en alle anderen die van de Hogere Dimensies komen niet alleen de wereld naar de Gouden Eeuw en de Vrede die daarbij hoort, kunnen brengen.

Wij moeten de steun en de deelname van de mensheid hebben!!!

Als wij het omhooggaande bewustzijn lezen weten wij dat jullie onze partners zijn en dit geeft ons meer bekrachtiging om de wereld te assisteren op haar Pad naar Ascensie!

Het gaat er niet om ons of wie dan ook de schuld te geven dat deze dingen zijn gebeurd, maar eerder om mee te doen in het aanbieden van Liefde om de wonden te helen die hierdoor zijn geschapen. En, wij willen jullie eraan herinneren dat bijna alle leden van de mensheid vele levens hebben geleefd op deze wereld en dat allen verschillende soorten hoeden hebben gedragen! Dit is een planeet van vrije wil en er zijn in dit opzicht dus altijd keuzen geweest.

Hoe moeilijk dit ook te aanvaarden is, de Waarheid is dat alle deelnemers hieraan ervoor kozen om erbij betrokken te zijn en het gaat erom dankbaar te zijn voor wat zij ons door hun offers hebben geleerd!

Wij zijn bij jullie in liefhebbende dankbaarheid en onze missie gaat over het steunen  en assisteren bij jullie ascensie omhoog, en uit 3D!

Wij zien jullie succes door de bekrachtiging van Liefde en wij zeggen jullienogmaals dat wij meer van jullie houden dan woorden kunnen uitdrukken!!!!

Saluut!


Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, November 10, 2015. www.AshtarontheRoad.co
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.