Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 november 2015

Ascentie Berichten De 11:11 Toegangspoort van 2015 / 10 November 2015 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
De 11:11 Toegangspoort van 2015
10 November 2015 / Kara Schallock
De 11:11 Toegangspoort van 11 November voelt voor mij de meest krachtige van alle toegangspoorten te zijn. Misschien is het omdat het een Engelachtige Toegangspoort is en ik absoluut verbonden ben met het Engelachtige Rijk, zoals de meesten van jullie dat ook zijn. Het doet zich ook in een 8 jaar voor, wat gesymboliseerd wordt door Kracht. Veel wordt er meegedeeld over deze specifieke Toegangspoort en ik deel mee wat dit voor elk van ons zou kunnen betekenen. Het wordt verder door de Nieuwe Maan bekrachtigd, Diwali (het Indiase Festival van Lichten) en een kolossale Zonnevlam. Diwali verwelkomt Laxmi, de Godin van Overvloed en dit verwelkomt een grotere overvloed in al onze levens. Diwali is de verwelkoming van het Licht, zo ook is de 11:11 Toegangspoort dat.

Terwijl wij fysiek door deze Toegangspoort heen stappen, waarderen wij ons eigen Licht op een krachtige manier op. Het doen van een Ceremonie is krachtig. Mediteer en terwijl je steeds vrediger wordt, zie dat een prachtige gouden toegangspoort recht voor jou tevoorschijn komt. Aartsengelen, Cherubijnen en Serafijnen, de Regio’s, de Deugden, de Machten, de Hoofdzakelijkheden, de Elementalen en alle andere Engelen groeten jullie en moedigen jullie aan om erdoorheen te stappen. Als je door deze prachtige gouden toegangspoort loopt (of vliegt of glijdt), wordt je aan de andere kant begroet door een besproeiing van gouden Licht dat jou zuivert van alles dat geen Liefde is, en voorbij deze zachte besproeiing is een land dat glinstert met Diamanten Bewustzijn. Andere Engelen nemen en laten je dingen zien die alleen maar voor jou bedoeld zijn. Dit is een definitieve verschuiving in het bewustzijn voor jou. Niet gelimiteerd tot de 5de Dimensionale werkelijkheid, ga je een multidimensionaal Besef binnen van wie je bent. Je wordt behangen met de heilige gewaden van je Goddelijkheid terwijl je een nieuwe, doch bekende, opwaardering in je expressie verwelkomt. Jij bent een Baken van Licht en Liefde op de Aarde. Je straalt je Licht uit waar het ook is dat je gaat met wat het ook is dat je doet. Je laat je zoeken los en wordt het Weten van je Goddelijkheid. Er zijn geen vragen of in vraag stellingen meer. Je hebt eindelijk het prachtige wezen dat je bent erkend.
De tijd is Nu voor jou om alles te zijn van wie je bent in compleet Weten en Geloof/Vertrouwen. Je straalt Liefde uit waar het ook is dat je gaat. Het is niet van belang of jij jezelf als een Lichtspeler (niet werker) beschouwt of niet. Het is niet van belang of jij jezelf gewaarwordt minder te zijn dan of wat voor mentale inzichten en intenties je dan ook maar hebt. Jij bent Licht en jij bent prachtig. De Transformatie die je ervaart met door de Toegangspoort heen te stappen is echt en verankert in je wezen. Jij bent goddelijk en je draagt deze Essentie binnenin jou, allen aanrakend.
Neem de tijd om deze Nieuwe frequenties op de Aarde en binnenin jou te aarden. Sta op en ben wie je bent zonder de zeurende oude overtuigingen dat je niet Goddelijk bent. Als je naar jezelf kijkt, met al je uitdagingen en successen, ben trots op wat je bereikt hebt in zo een korte tijd. Omhels volledig het Nieuwe Leven, zelfs terwijl je doorgaat om zachtjes het oude los te laten. Terwijl je deze instroom van Licht in jou verwelkomt, stap je meer volledig in het zijn van de Aarde Engel die je bent en besef je dat je een integraal deel uitmaakt van de evolutie van de mensheid en Gaia. Het is nog steeds een keuze. Je mag doorgaan de Schoonheid van jou te ontkennen of vollediger in de Waarheid van jou stappen. Je zou kunnen klagen dat het voor jou niet waar moet zijn, omdat je nog steeds uitdagingen en twijfels en angsten hebt. Doch, als je dieper kijkt, zal je de krachtige Authenticiteit van jou vinden. Minimaliseer de twijfels door het Licht dat je bent te omhelzen. Per slot van rekening, wat is het dat jou naar deze Waarheid terug doet laten keren, zelfs wanneer je in zo een twijfel bent? Als je dieper gaat, besef je dat zelfs je twijfels en angsten overschreven zijn door Goddelijke Liefde. Je bent op een punt waar je eenvoudig niet het stromen van Liefde kunt stoppen, ongeacht wat je gedachten ook zijn. Het is onmogelijk om de oceaangolven te stoppen en het is onmogelijk voor jou om de huidige golf van Ascentie te stoppen in/naar het veel meer zijn dan je intellect je zou willen hebben te geloven.
Herinner je dat in de Ascentie, wij in onze lichamen en op de Aarde blijven. Het is voor ons om het hoge Dimensionale Licht hier te brengen zodat meerderen ontwaken en Gaia in vibratie stijgt. Natuurlijk, daar zijn diegenen die kiezen om de Aarde te verlaten, dit betekent echter noodzakelijkerwijs niet dat zij hun doel in de steek gelaten hebben; zij hebben er eenvoudig voor gekozen om vanuit een ander vlak van bestaan te helpen zonder de afleidingen van het leven op de Aarde. Voor diegenen van ons die ervoor kiezen om te blijven, wij stemden ermee in dat wij degenen zijn die de hogere dimensies op de Aarde aarden door het helder uitstralen van ons Licht. Door deze 11:11 Toegangspoort heen te lopen helpt ons om dat te doen.
Wij hebben ons hierop voorbereid door al het loslaten dat wij mentaal (oude overtuigingen en constructies), emotioneel (vroegere kwetsuren en oude versleten slachtoffer energieën samen met voorouderlijk karma), spiritueel ( de loslating van de afscheiding) en fysiek (onze fysieke lichamen zijn aan het verschuiven) gedaan hebben. De meesten van ons hebben vele “Ascentie symptomen” ervaren. Deze zijn allen een loslating geweest van oude energieën die wij nog niet volledig losgelaten hadden (herinner je dat wij in lagen loslaten, iedere keer dieper gaand) om ruimte te maken voor alle Liefde die deze 11:11 Toegangspoort voor ons brengt, als wij bereid zijn. Deze omvatten dromen (sommigen oordelen hen als nachtmerries; zij zijn echter geen nachtmerries; zij zijn oude energieën die loslaten), verstoorde slaap, specifiek ongemak rond de 2de en 3de chakra’s, hoofdpijnen, wild ronddraaiende emoties, je warm/heet voelen dan koud en dan weer warm/heet, misselijkheid, duizeligheid, intens oor suizen, gezoem/gegons in verschillende delen van het lichaam en andere fenomenen. Deze zijn niet alleen het loslaten van het oude, maar zijn ook verhogingen van Licht Codes/energieën om voor te bereiden op deze Toegangspoort. Stroom met het allemaal.
Een manier om de hoge dimensionale energieën die wij ontvangen te verankeren en te aarden (herinner je dat de energie van de Toegangspoort zich voordoet voorafgaand, tijdens en naderhand, want er is geen tijd zoals wij het kennen op de Aarde) is dat wanneer een situatie onder je aandacht komt, in plaats van erop te reageren (wat de oude manier is en je reageert waarschijnlijk ook op een oude manier), neem een ademteug en bekijk of er een nieuwe manier van reageren is. Vaak is het een manier die tegengesteld is aan de oude manier van reageren. Bijvoorbeeld, als jij iemand bent die bepaalde situaties vermijdt, mag je in plaats daarvan kiezen om je actief te verbinden en het uit te zitten.
Deze 11:11 Toegangspoort versterkt de Goddelijke Vrouwelijke en Mannelijke vermenging binnenin ons dat zich gedurende een poosje nu langzaam voorgedaan heeft. Dit is noodzakelijk, aangezien het een ieder van ons helpt om onze creaties in de fysieke vorm te manifesteren. Wij verhuizen ook dieper in/naar het absolute Hart-Weten van onze Eenheid, wat merendeels een intellectueel concept geweest is.
Ben geduldig aangezien de energieën van deze Toegangspoort een tijdje nemen om te integreren. Adresseer wat vanuit jou tevoorschijn komt om aandacht aan te besteden; want er zijn grote kansen om veel meer te zijn dan dat je voorheen dacht dat mogelijk was.
Blijf wakker en aanwezig zodat je niet terugvalt in oude patronen en houd alles fris en nieuw. Het is alleen wanneer wij weer in slaap vallen dat wij in/naar de oude manier van zijn gewiegd worden. Vertrouw erop dat deze Toegangspoort de kans is om in onze volledige Goddelijkheid te stijgen, wat alle aspecten van ons wezen en leven beïnvloedt.
Terwijl je door deze Toegangspoort stapt, zegent elke Aartsengel jou met de essentie die zij dragen. Aarstengel Michael biedt je Kracht aan, Aartsengel Raphael biedt je genezing/alleszins, Aartsengel Amabael biedt je Liefde, Gabriel biedt je een krachtige stem aan, Metatron biedt je Lichtlichaam activering aan, Raziel biedt Helderziendheid en Profetie en Melchizedek biedt je een opwaardering aan van je chakra’s samen met een Regenboog Genezing. Er zijn meer Aartsengelen gereed om je te begroeten om je hun geschenken aan te bieden. Neem elk geschenk in Dankbaarheid aan en plaats hen in je Hart. Jullie zijn zo zeer geliefd.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2015, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp