Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 29 november 2015

Aartsengel Zadkiel “Jij Bent een Multidimensionaal Wezen van Licht" / December 2015 / Linda Robinson

Aartsengel Zadkiel
“Jij Bent een Multidimensionaal Wezen van Licht"
December 2015 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,

Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij worden vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk en de Hathors. Vandaag, wensen wij jullie multidimensionaliteit als een Wezen van Licht te bespreken.

Jullie leven in een opwindende tijd waar nieuwe ervaringen gebeuren. Terwijl jullie Aarde ascendeert en jullie verdergaan op jullie pad van ascentie, komen meer aspecten van jullie totale Wezen in/naar jullie besef, en worden nieuwe energetische paden geopenbaard.

Jij, als een Wezen van Licht, hebt doorheen vele dimensies gereisd gedurende de eonen van tijd, en je hebt vele verschillende situaties ervaren. Elke incarnatie die je ervaren hebt werd in je Akashic archief opgeschreven, en je draagt elk aspect in je energetische handtekening.

Terwijl de sluier tussen de dimensies dunner wordt, herinner jij je meer van je verschillende aspecten in dit en in andere levensspannen. Zeer vaak gebeurt dit wanneer je een specifieke locatie bezoekt, of je ontmoet iemand die bekend lijkt te zijn. Je mag het gevoel hebben dat je naar een bepaalde locatie geweest bent, je weet echter dat je daar in dit leven nooit geweest bent. Je mag het gevoel hebben alsof je de persoon die je net ontmoet hebt altijd gekend hebt.

Wanneer deze situaties zich voordoen, ervaar je het fenomeen van te beseffen dat alle tijd gelijktijdig bestaat. De lineaire tijd is een aspect van de derde dimensie. Echter, wanneer je naar de hogere dimensies opstijgt, ben jij je bewust van het gelijktijdige aspect van gebeurtenissen en de zogenaamde tijd.

Elke incarnatie die je ervaren hebt representeert een aspect van jezelf. Het kan vergeleken worden met de stralen van een Lichtspectrum. Wanneer het Licht in/naar diens diverse delen opgesplitst is, ben je in staat om een regenboog van kleuren te zien. Echter, elke kleur is een onderdeel van de volledigheid van het Lichtspectrum. Elke kleur maakt deel uit van het geheel of de Ene.  

Als jij jezelf en je huidige situatie op deze manier bekijkt, besef je dat elke ervaring binnenin een punt van leren draagt, en elk leven onderdeel is van de totaliteit van je Wezen.

In de hogere dimensies, ben jij je ook bewust van de grootsheid van het Omniversum en dat er werelden voorbij werelden zijn. Daar zijn onbegrensde mogelijkheden voor ervaringen.
Als jij je geest toestaat om langs dit onbegrensde visioen te drijven, mag je het gevoel hebben dat je eerder een andere dimensie ervaren hebt. Dit kan jou openen voor andere kennis en mogelijkheden voor besef.

Dit mag jou leiden naar te beseffen dat je een multidimensionaal Wezen van Licht bent.
Dit presenteert een groter inzicht van de Schepping en Alles Dat Is, en je beseft de grootsheid van de mogelijkheden voor jouw rol in deze grote Schepping.

Als je over dit inzicht nadenkt, besef je dat bepaalde kwaliteiten zeer belangrijk voor jou zijn om te koesteren.

De eerste van deze kwaliteiten is Liefde en het begeleidende begrip van de Eenheid van de gehele Schepping. Liefde is de kwaliteit die jou toestaat om tussen dimensies te bewegen. Het is een gevoel van het beste voor alles en iedereen te willen. Het is te beseffen dat alles samengesteld is uit Goddelijke energie en dat elk persoon een Goddelijke Vonk binnenin heeft.

Het is eerst Liefde voor jezelf voelen. Het is je afstemmen op je Goddelijke Vonk en beseffen dat dit is wat jou verbindt aan de totaliteit van je Wezen.
Deze verbinding en je begrip kan versterkt worden door je regelmatig gedurende je dag af te stemmen op je Goddelijke Vonk. Iedere keer dat jij je op je hartcentrum focust en de Liefde binnenin voelt, stem jij je af op je Goddelijke Vonk.  

Terwijl je verder gaat met dit proces, ben jij je bewust dat de persoon waar je mee praat een Goddelijke Vonk heeft en dat jullie beide deel uitmaken van de Eenheid. Je besef neemt toe, en je Liefde breidt buitenwaarts naar de mensheid als een geheel uit. Je wordt je bewust dat Liefde en Licht het weefsel van de Schepping zijn.

Wanneer je in een staat van Liefde gecentreerd blijft, verhoogt je vibratie of frequentie, en straalt je Licht helder. Als dit zich voordoet, verhoogt je besef van de totaliteit van de eenheid van de Schepping. Je bent je bewust dat je een multidimensionaal Wezen van Licht bent, en je Liefde straalt uit doorheen de dimensies.

Geliefden, wij zijn blij dat jullie je bewust zijn van de Eenheid van de Schepping en dat jullie Liefde en Licht doorheen de dimensies uitstralen.

Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.

WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde

En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson,http://personalpathwaysoflight.com/