Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 6 oktober 2015

RAINBOW PHOENIX OpGaan naar Ascentie. Het rijden op het nieuwe Plateau van Energieën / 3 Oktober 2015


RAINBOW PHOENIX
OpGaan naar Ascentie.
Het rijden op het nieuwe Plateau van Energieën
 3 Oktober 2015

Dat dit Bewustzijn nu beschikbaar is, gaat u verder.
                                              
Dank u en welkom Bewustzijn om bij ons te zijn voor de leden sessie van Rainbow-Phoenix op 3 oktober 2015. Will Berlinghof, de Stem van het Kosmisch Bewustzijn; Joan Mills de energiegeefster en vraagstelster. De Wet van Licht, De Wet van Liefde, de Wet van Eenheid en de Wet van Dank zijn opgeroepen.

Is er een openingsboodschap of een gebeuren waarover u in deze tijd wilt spreken? Dank u.

Bewustzijn: Dat dit Bewustzijn een kleine openingsboodschap heeft, dit met betrekking tot het gebeuren dat plaatsvond in de tijd van de Super Maan, de Oogst Bloed Maan, die coördineerde met de eclips, de Maan Eclips en in de Equinox Energieën ging. Dat deze Golf, wat velen de Wave-X noemen werd vergroot in deze periode, een piek bereikte, maar dat de energieën nog steeds stromen. Er is een plateau bereikt, zoals je wilt, en velen zijn opgeheven tot dit nieuwe plateau, en dat het nu belangrijk is om gewoon je bewust te worden van de nieuwe subtiele lucht om in te nemen op dit hoger plateau, de energieën van dit nieuwe niveau van ervaring.

Dat de energie van de maand zal zijn om je zelf weer in evenwicht te brengen, om je eigen stabiliteit in deze nieuwe energie te vinden. Dat het door velen helemaal niet zal gemerkt worden behalve dat er meer chaos in de wereld zal zijn en in hun leven. Maar voor degenen die dit gebeuren hebben verwacht, die dit hebben gevolgd, er in mee zijn gestroomd, dat die nu op dat niveau zitten, dit nieuwe plateau waar integratie noodzakelijk is.

De energieën gaan niet verder steigeren, in feite zal de Golf op sommige manieren zich terug trekken, maar in de volgende paar weken is dit nog het nieuwe niveau. Dat als de energieën zich terugtrekken het meer lijkt op de oceaan. Dat als er een golf in de oceaan rolt die zich terugtrekt voordat de volgende golf er weer inrolt. Er zullen andere golven komen boven het piek niveau die deze Golf-X vertegenwoordigde. Dit is deel van het voortdurend gaande proces van het Goddelijke Bewustzijn, Goddelijke Bron Bewustzijn en Spirit die de mensheid naar nieuwe niveaus brengt en het is ook ongelukkig als men er negatief naar wenst te kijken, dat degenen aan de macht ook proberen de energie te gebruiken om het tegengestelde te creëren, maar zij zijn niet effectief want ze kunnen niet komen bij degenen in hogere frequenties waar de velen die hierop gefocust zijn, die hier open voor zijn geweest, die er mee gewerkt hebben, zijn.

Het is alsof zij zien wat er is gebeurd en ze geven aanvallende schoten vanaf beneden en proberen om het effect van deze Golf en zijn voortdurende effect te verstoren. Maar die aanvallende schoten zijn grotendeels ineffectief. Ze zullen dit doen door te proberen de aandacht van de mensheid opnieuw te richten op valse-vlag gebeurtenissen in de komende weken en specifiek sterke gebeurtenissen die bedoeld zijn om echt de psyche van de mensheid en de collectieve mindset en de energieën van de mensheid in de war te brengen.

Maar dit in de war brengen kan aan de kant gezet worden, kan overstegen worden, toegestaan worden om gewoon een afleiding voor velen te worden, maar niet noodzakelijk voor het individu dat op dit nieuwe niveau zit. Om je bewust te zijn van wat er om je heen in deze wereld gebeurt, dat is een ding, om er aan toe te geven, om er in mee getrokken te worden in de negatieve energieën die verstorend en chaotisch zijn, dat is weer een andere zaak.

Het belang van deze tijd is dat je de energieën gelijk maakt aan waar jij bent in een verhoogde staat van bewustzijn en besef. Dat dit zal beginnen meer en meer te verstevigen voor je in de weken, maanden en jaren verderop. Net zo kan dit meer en meer breken, als men geen acht slaat op de energieën en zich eerder naar onderen getrokken laat worden in de negatieve energieën die worden afgespeeld op de planeet door degenen aan de leiding die in hun wanhoop zitten en proberen om iets te doen om het doorgaande proces van Goddelijke Bron Bewustzijn te verstoren, en zichzelf in het menselijk bewustzijn te laten voelen, met de bijstand van Moeder Aarde terwijl zij verder doorgaat.

Denk eraan dat het altijd een keuze is of jij, het individu, zal kiezen om met de stroom mee te gaan en die te laten integreren, en het evenwicht te vinden dat nodig is om de balans te vinden wat nodig is om deze integratie te laten plaats vinden, of om dat te laten spinnen als een tol zijwaarts of naar onderen op de manier naar de negatieve energieën van verwarring, afleiding en bedrog.

Dat dit Bewustzijn in deze tijd zegt: laat jezelf het soort zijn dat je niet wordt beïnvloed door het negatieve. Geef je zelf de tijd om je te ontspannen en om je in evenwicht  te brengen en om te integreren, en om te weten dat de Golf die je raakte jou naar een verhoogd plateau heeft gedragen van bewustzijn, en dat de oceaan van bewustzijn doorgaat te stromen, en de eb en vloed van de cycli stromen door.

Dat jullie deze keer in deze tijd dit moeten integreren en om de innerlijke balans te vinden en om de innerlijke vrede te vinden met de situatie in jouw leven en met de situatie op de planeet, wetend dat als zij die nu wanhopig zijn vele, vele stenen naar jullie gooien en proberen om de ontwikkeling van de Goddelijke Bron te verstoren terwijl die echt het menselijk bewustzijn naar een hoger niveau brengt, wat gedoemd is mis te gaan.

Dat er wordt gezien dat wat hun intentie is niet kan worden bereikt door degenen die een andere toekomst zien, een andere toekomst hebben en een andere tijdslijn dan dat wat wordt gepresenteerd. Ze kunnen verder gaan naar de scenario’s van planeet B waar dit Bewustzijn zo vaak over heeft gesproken, en als ze dat doen dan zou het hun recht zijn om die ervaringen te hebben, maar het is niet zo dat jij, het individu, met hen mee naar beneden hoeft te worden getrokken.

Dit gebeurt alleen als men of kiest om dat te zijn omdat zij van dergelijke negatieve energieën genieten òf omdat ze in onwetendheid dit niet begrijpen en daarvoor niet pogen om zichzelf eruit te splijten, zichzelf uit dergelijke negativiteit te trekken.

Dit is natuurlijk zeer bemoedigend op de planeet en jullie zullen velen zien die in dergelijke energieën zitten. Maar jij als intelligent wezen, kan eerst voor jezelf jou tegenhouden om in die energieën te vallen door de keuze die je maakt om in de hogere energieën te blijven, en ten tweede. Indien de wereld gek gaat draaien, dat jij een rots wordt, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen die ook aan het zoeken zijn, en dat je een baken mag worden voor hen door het licht dat je vasthoudt en de energie niveaus waarin je zit.

Dat dit een belangrijke tijd is om je te realiseren dat deze energie er is, jullie zijn er in, het wordt al geïntegreerd, jullie zullen een nieuwe balans vinden en een nieuwe wijze ervan.
Dat dit Bewustzijn nu compleet is met zijn openingsboodschap.

Dat was heel mooi en zeer inspirerend. Dank U Bewustzijn.