Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 oktober 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 537: Zwaartekracht en Materie. /12 oktober 2015 / Lee Carroll


537: Zwaartekracht en Materie.
12 oktober 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, kan jij nieuwe informatie geven over zwaartekracht die minder met materie te maken heeft en meer met tijd? Hoe zit het met de zwaartekracht van Newton die te maken heeft met materie?

De dubbele helix is gemaakt van twee op dezelfde afstand staande zijden van een ladder. Welke connectie kan er gezien worden met een EM-golf? De theorie van de supersnaren moet opgewaardeerd worden naar een op 12 gebaseerd mathematisch systeem dat inter-dimensionaal is. Ik weet niet hoe wij dit 12-systeem moeten bereiken.   

Ik heb een benadering die het 12-systeem niet nodig heeft of ik realiseer het mij nog niet (vanuit een inter-dimensionale cirkel?)

Ook vraag ik mij af of jij een dieper begrip kunt delen over het hele getal dat jij 0 noemt. Is er een ander inter-dimensionaal heel getal (de drie waar jij het over hebt bij het gaan van een op 10 naar een op 12 gebaseerd systeem)? Hoe zit het met de geheimen die Einstein in de 40-er jaren bracht? Kan jij daar zonder formules over spreken? Mijn intuïtie (of mijn channeling) vertelde mij te kijken naar een verbinding van Einstein en Bergmann.