Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 oktober 2015

Heavenletter 5441 Bloeiend Jaar van het Hart / Zaterdag 17 oktober 2015

Bloeiend Jaar van het Hart
Brief uit de Hemel
Zaterdag 17 oktober 2015

God zei:

Cijfers op school, toetsuitslagen, prestaties, optredens, slimheid, voorsprong hebben, soepelheid van het een of andere soort, hebben het hart ontworteld, gaven het hart respectloos een tik voor het hoofd alsof jouw hart een onhandelbaar kind zou zijn, zorgden dat het hart daar gewoon stil op een houten stoel zit en zich gedraagt en doet wat het gezegd wordt. Het goede hart, waartegen zo nu en dan geglimlacht wordt, in het openbaar een tik voor het hoofd – natuurlijk, goedheid en genade zijn nu en dan bij gelegenheid oké, maar toch wordt het hart ondraaglijk vaak aan de kant geschoven in bestuurskamers, balzalen en particuliere woningen. Het Menselijk Hart is ondermijnd en wordt niet gegeven wat het verdient, niet echt, misschien lippendienst gegeven, alleen werkelijk onthuld als er niemand kijkt.

De kern van de zaak is al te vaak niet toegeschreven, erkend, of geprezen om zijn Waarheid en Pracht. In romans, ja, misschien in retoriek, maar voor een hart om te zitten wachten op zijn debuut is, nou ja, een beetje twijfelachtig. Teveel van het leven in de wereld is verborgen alsof het hart, nou ja, gedeclasseerd zou zijn.

Naderbij komend, net als de lente, is nu het bloeiend Jaar van het Hart, en vanaf nu is dit hoe het zal zijn. Als hyacintenbollen van de rijke grond die gewacht hebben, komt liefde op. Harten over de hele wereld staan van nature op en worden triomfantelijk, adembenemend mooi, in gloed gezien door de hele wereld, herkend door allen. Dit is het, de Herleving van Liefde op Aarde waarnaar werd verlangd. Hoor de drums. Liefde zal goedgekeurd worden. Liefde zal van de daken zingen. Harten zullen zingen om de band te verslaan. Vogels zullen het koor leiden.

Hoe kunnen Mijn prachtige kinderen nog langer van hun hart en vrijheid afgesneden blijven? Er is een opstand van liefde die niet langer zal worden verstoord. Niet langer zal liefde worden tegengehouden. Deze baby wordt volwaardig geboren en de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn. Ze zal niet in staat zijn naar het oude koude verleden terug te keren.

Dit is waar iedereen op gewacht heeft. Zelfs de heersers van winst tegen elke prijs hebben op deze langverwachte tijd van Liefde op Aarde en Vrede voor Allen gewacht, een verlevendigde verlichte wereld waar Liefde en Goedhartigheid Koning zijn en alle stemmen liefde zingen die de Hele Wereld hoort.

Waarom zou de wereld zulke ondergrondse angst voor een Zorgeloos Leven zonder Angst en Vrees gehad hebben? Angst en vrees zijn op de terugweg. Liefde en vreugde zijn aan het Opkomen.

Dit is het Jaar van de Vereniging van Harten en Handen. Dit is het Jaar van Gelach! Dit is het jaar waar het Leven op Aarde eindelijk zinvol is. Er is een Menselijk Hart voor nodig om zinvol te zijn. Dit is het Jaar van het Herstellen en Eren van het Hart. Nu hoeft het Menselijk Hart niet langer op middernacht te wachten.

Liefde is naar buiten gekomen. Liefde verkondigt zichzelf.

Liefde is liefde is liefde is liefde. Vreugde en Vrede zijn hier voor altijd. Liefde Regeert het Leven. Liefde is Overal. Liefde regeert zonder heersen. Liefde is. Liefde regeert de wereld en liefde zal jou overnemen, jou ronddraaien en de jou, die je dacht dat je was en dacht dat je verondersteld werd op Aarde te zijn, zakt weg. De liefde die je bent komt omhoog om nooit meer tot zwijgen gebracht te worden.

God in Menselijke Wezens is nu zichtbaar. Dit is de Verklaring van Liefde. Getekend door alle harten, is de daad gedaan. Liefde heeft de wereld overgenomen. Het leven is op een goede toon. Wacht tot je het Bloeien van het Hele Leven op Aarde ziet, wat is het natuurlijk, wat lieflijk. Drink er nu diep van. Alle jaren worden vanaf nu het Jaar van de Liefde genoemd.

Jouw botten weten het. De grond en lucht weten het. Er is geen terugkeer naar het verleden mogelijk. De Lente van jouw Leven is gekomen.

Vertaald: Luus