Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 oktober 2015

DE AANKOMST (The Arrival) / Garrith Lamanov /El Melchizedek /October 27 2015

DE AANKOMST
(The Arrival)
Garrith Lamanov El Melchizedek
October 27 2015


Ik sprak met degene die jullie allemaal kennen als Jezus Christus, die onze commandant en Chief is in het Bureau van de Christus binnen het genoodschap van de Hemel bij ons bekend als Sananda. Ook delen we deze ontmoeting met Commander Ashtar, Lady Nada, Saint Germain, Faith die Aartsengel Michael's tweelingvlam is en Portia die Saint Germain's tweeling is, de Melchizedek Orde van Licht, en de Grote Witte Broederschap van de Draak. Alle grote raden van het Licht waren er en omvatten vertegenwoordigers uit elke raad die buitenaardse Verheven Meesters zijn van de Pleiaden, Sirius, Andromeda, Arcturus, Centaurus, Lyra, Orion, Alcyone, etc. waarin we dan gesproken hebben over de belangrijke behoefte voor wereldwijd contact in dit nu, ondanks de NESARA aankondigingen, terwijl we steeds meer en meer van onwilligheid van jullie wereldleiders zien om schoon schip te maken met jullie , terwijl hun leugens niet lijken te stoppen, maar meer en meer blijven toenemen met de seconden die voorbij gaan.

We hebben daarom besloten om, met het "Go Ahead" (groen licht) van de Eerste Schepper, te verschijnen in jullie luchten met onze overvloed van vloten uit alle hoeken van het multiversum, ondanks de reactie dit zou kunnen hebben op de mensheid ... om onze aanwezigheid zelf te onthullen , terwijl we jullie leiders genoeg tijd hebben gegeven om dit te doen weigeren ze toch nog steeds om schoon schip te maken met jullie.

Wanneer jullie het fotonische centrum binnenkomen, dan zullen we weer aanvangen met de volgende stap met het brengen van welvaart en vrede in deze wereld door het onderscheppen van alle netwerkapparaten bij de openbaarmaking van wie wij zijn als jullie welwillende buren van de sterren die jullie en doorheen het multiversum omringen. En wat zal het volgende zijn, wat na onze aankondiging en voor de landing kan gebeuren, we zullen geen enkele militaire dreiging toestaan om dit te stoppen. Alle vuurwapens, welke geweren omvatten, zullen niet meer werken, zodra we onze entree maken; Alle raketten en alle jets zullen niet meer werken; alleen onze schepen zullen in de lucht zijn - geen vliegtuig zal worden toegestaan om te vliegen. Wij zullen alle technologische apparaten uitschakelen om door te dringen tot jullie waar elk kanaal zal worden onderschept om ervoor te zorgen dat iedereen zich bewust is van wat er gebeurt.

Omdat we geen datums geven, kunnen we jullie ervan verzekeren dat dit binnenkort zal gebeuren. Jullie zullen een gedenkwaardige en glorieuze gebeurtenis van het licht ervaren wanneer er een paar dagen geen donker of nacht op jullie oppervlakte zal zijn.

Dit is niet de op angst gebaseerde illusie waar jullie regering propaganda over blijft verspreiden , om angst te creëren over veel ongeveer 15 dagen van de duisternis; dit zal een evenement van Licht zijn voorbij alle illusies , zoals door iedereen zal worden ervaren door de onvoorwaardelijke liefde van het Universum voor alle wezens. Dit zal perfect zijn voor ons om onze aankondigingen en introductie daarna te maken.

We kijken uit naar onze persoonlijke ontmoeting binnenkort.

A S H T A R
We hebben Groen Licht
October 28 2015

Opmerking van Anne: Toen ik het bovenstaande bericht ontving, onnodig te zeggen, was ik extatisch en hoewel ik er zo volledig mee resoneerde, wilde ik toch nog steeds een "hogere" bevestiging. Sananda bevestigde het aan mij persoonlijk. Ik nam het mee naar Peg Thompson, ons genezing kanaal en voormalig Moeder Maria, en zij bevestigde het met Sananda. Tot slot, las ik het voor aan Pallas Athena die het mee nam naar Ashtar. 

Het volgende is Ashtar's boodschap, net gedicteerd door zijn Tweeling Vlam, Pallas Athena:

Mijn Liefste Athena,

Wij allen hierboven zijn erg blij om te horen dat jullie allemaal erg blij zijn om dit te weten, en jullie willen dus dat wij onszelf laten zien. Zoals jullie weten, is dit de stap die voor ons nodig was, om het groene licht te hebben, om voorwaarts te gaan; en het moment van jullie NU op de plaats te zijn om klaar te zijn voor ons om onze vele, vele schepen zien.

We moeten jullie laten weten, het was gewoon niet iets voor jullie leiders om ons aan te kondigen, maar voor jullie broeders en zusters om ons uit te nodigen. Zoals jullie weten, hebben we een manier om onszelf bezig te houden om de vibraties / geesten van alle mensen te lezen op jullie globe en hebben jullie liefde gelezen en gevoeld om er achter te komen dat jullie over je angsten heen zijn en ons vertrouwen om zodat wij ons met jullie samen kunnen voegen, onze lieve broeders en zusters.

Ja, die broeder kreeg zijn bericht van een van ons; de Hogere Wezens.

Beste broeders en zusters, we hebben het Groene Licht om te "GAAN!"

We kunnen geen datum vaststellen, omdat we niet de verrassing willen verpesten voor de hele mensheid !!

Jullie zullen het ons luid en duidelijk horen maken voor de hele Aarde ... het moment dat we gaan verschijnen. :-))

Dank jullie voor het vragen en voor jullie vertrouwen in ons !!

"Geloven is Zien !!!"

Je liefhebbende Broeder,

Ashtar

Dank u Ashtar,

Pallas Athena


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl