Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 oktober 2015

Bashar: *Altair*. / Darryll Anka Geplaatst: 10 oktober 2015

Bashar:
*Altair*.
Darryll Anka
Geplaatst: 10 oktober 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraagsteller:  Hallo.

Bashar:  Ook hallo en goedendag.

V:  Shakanasha! Altair is onlangs geweest en ik heb informatie gekregen over de samenleving. Ik wil graag een paar dingen met jou ophelderen.

B:  Goed.

V:  Een van de dingen die ik voelde is dat er ondergrondse milieus zijn. Zij zouden gezien kunnen worden als dierentuinen of bijna als biologische laboratoria. Zij hebben vertegenwoordigers van andere werelden en brengen hen weer naar hun eigen planeet en bezoekers kunnen komen en deze milieus bezoeken.

B:  Jij kijkt naar iets dat meer weg heeft van een holografische representatie, maar het is niet iets dat fysiek is. Het is meer een holografische projector die dit doet en in feite de ware essentie bevat van de energie van een individu waardoor het lijkt alsof zij werkelijk fysiek aanwezig zijn. Zij zijn niet werkelijk fysiek aanwezig. Het is een etherische projector, zogezegd.

V:  Okay.

B:  Een systeem dat hen in staat stelt om in te tappen op de essentie van het begrip over een bepaald individu, maar niet ten koste van het fysiek van dit individu.

V:  Okay. Maar er zijn dus milieus, zogezegd...

B:  Ja...

V:  ... van andere werelden?

B:  ... energie-atmosferen die zijn geschapen voor onderzoek en voor begrip omdat zij op vele manieren fungeren als een poort. Zij doen hun eigen onderzoek en speurwerk naar de vele verschillende kanalen en uitdrukkingen van realiteit en beschavingen die bestaan binnen vele van de galactische gebieden. Zoals andere beschavingen doen. Dit is hun manier zij brengen het onderwerp naar zich toe met hun etherische projectoren.

V:  Okay. Ik dacht al zoiets. En er zijn dus bezoekers die naar deze milieus komen?

B:  Af en toe.

V:  Mhmm. Zij reizen dus niet fysiek? Zij reizen door...

B:  Niet zo vaak, nee.

V:  ... door bewustzijn.

B:  Een... dit zal niet noodzakelijk duidelijk voor jou zijn…… een aspect van hun bewustzijn reist fysiek. Een moment…… de analogie, de analogie,….. zou ongeveer zo zijn, niet helemaal, maar ongeveer – zoals je bezig zou kunnen zijn met een project en een deel van jouw persoonlijkheid ergens in een ruimteschip ronddwaalt en andere dingen observeert.

Maar het zou alleen maar een aspect zijn – wat jij een aspect zou noemen – van jouw persoonlijkheid, niet iets dat je noodzakelijk zou moeten zien als een wezen op zichzelf. Je zou het waarnemen als een wezen op zichzelf, maar het wezen dat fysiek aan jou wordt getoond als reizend in een schip is alleen maar een aspect van hun persoonlijkheid….. terwijl zij druk bezig zijn met iets anders. Het is meer als een sonde van bewustzijn die zich aan jou manifesteert als een fysiek wezen in een schip. Begrijp jij dit?

V:  in basis.

B:  Goed. Is dit voldoende?

V:  Uhhhh...

B:  Niet echt?

V:  Nee. Oh, ja, nog iets hierover: Hoe zou je hen kunnen noemen, zoiets als gegevensbewaarders?

B:  Goed, ja. Je kunt het idee van deze etherische projectoren en alle holografische patronen die zij hebben geschapen om deze ideeën te oberveren, zien als een opslaggeheugen. In die zin, ja. Laat ik het zo zeggen: je kunt zeggen dat zij een manier hebben gevonden, op een bepaald niveau, om de Akasha-kroniek op een etherische manier “tot leven te brengen”. Begrepen?

V:  Ahhh! Ja, ja, helemaal.

B:  Heb je hier wat aan?

V:  Ja, heel veel, Goed, nog iets hierover. Is hun beschaving een onderdeel van de negatieve/positieve afsplitsing van Lyra? Is dat hun oorsprong?

B:   Nee. Niet direct, nee, zij hebben een heel andere soort verbinding op deze lineaire manier.

V:  Okay.

B:  Dank je!

V:  Dank je hartelijk.

B:  En Shakanasha. Deel dit!

Bashar