Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 september 2015

Heavenletter 5406 Jij Bent Ziel / Zaterdag 12 september 2015

Jij Bent Ziel
Brief uit de hemel
Zaterdag 12 september 2015

God zei:

Je lichaam is als een koffer of rugzak. Je draagt het mee. Je lichaam heeft diverse compartimenten en doorgangen.

De echte jij is niet fysiek, en de echte jij trekt nooit terug, ongeacht waar jouw lichaam en denkgeest mee bezig kunnen zijn. We kunnen zeggen dat je lichaam jou rond sjouwt en jou bevat, jouw wervelkolom als een kapstok om delen van je leven aan te hangen. Het kan misschien meer waar zijn om te zeggen dat je lichaam een meeloper is, en de ziel van jou draagt het lichaam rond. Het lichaam is goed bruikbaar, maar je lichaam is niet bepaald helemaal de ster die hij graag denkt dat hij is.

Er is een rustig deel van jou, een sereen deel, een deel van jou dat erkent wordt als waar. We kunnen dit het hart van jou noemen, de essentie van jou, de ziel van jou. Het is de hoogte en de breedte en de omvang van jou. Je ziel reist onafhankelijk van je fysieke lichaam. Je fysieke lichaam is meer als een schaduw die jou volgt, zelfs als jouw lichaam zeer concreet is en zeer duidelijk en lijkt de band te leiden, terwijl je ziel, subtiel als zij is, de ware leider is en de oneindige realisatie van jou. Jouw ziel is intiem met jou, terwijl het lichaam ergens heen blijft wegrennen.

Wat een schertsvertoning hebben Mijn kinderen gespeeld, want het zijn de concrete aspecten van jullie die spelen op de rand van jullie natuurlijke zelven en zielen. Het lichaam houdt ervan om het over te nemen en te handelen alsof hij weg liep en de ziel alleen liet en haar donder weg nam. Het lichaam heeft bravoure. De ziel is het dominante permanente lid, en het lichaam komt niet eens zover dat het de knieën van de ziel kan bereiken. Maar toch zal de subtiele ziel rustig blijven dienen en kan misschien zelfs onopgemerkt zijn, zo niet vergeten worden.

Begrijp Mij niet verkeerd. Het lichaam heeft een rol te spelen. Het lichaam is meer als een moedige tiener, terwijl de ziel een ander verhaal heeft te vertellen en een ander script uit te voeren. Natuurlijk, de ziel praat rustig, maar de ziel zit echter in een ander balspel dan je lichaam.

Het lichaam kon alleen spartelen zonder de ziel. Ja, het lichaam is gemaakt met aandacht voor hoe het eruit ziet, maakt lawaai, en kamt zijn haar snel naar achteren, terwijl de ziel het hart is van het verhaal en jou naar voren leidt.

Je zou denken dat Ik de ziel meer onstuimig zou hebben kunnen maken, zou moeten hebben maken, zodat zij meer zou worden opgemerkt, maar de ziel werkt echter rustig achter de schermen terwijl zij de show leidt. Echt, begin de ziel van jou beter te leren kennen, zodat jij een bredere houding en hoger bereik zult hebben. Lichamen zijn geweldig, maar komen echter niet in de buurt qua gelijk zijn aan de zielen, die hen leiden.

Natuurlijk, lichamen en persoonlijkheden kunnen heel charmant zijn, maar ze kunnen echter niet tippen aan jouw ziel. Omdat je ziel stiller is en subtiel betekent dat niet dat je ziel een lachertje is. Je ziel heeft veel kracht en uithoudingsvermogen - je kunt niet echt jouw ziel op deze manier beschrijven, omdat je ziel niets te verduren heeft. De ziel krijgt haar werk gedaan.

Wat is precies de taak van de ziel? Zij moet je herinneren aan de diepere en hogere waarden en jou terug leiden naar de kern van jezelf die niet rondloopt of tijd door brengt verwijderd van jouw doel. Het is niet echt een touwtrekken dat je speelt. Het is gewoon dat je snel beweegt en je dwaalt af, en jouw ogen kunnen dwalen terwijl je ziel huilt om jou, om rustig te worden en in beweging te krijgen en ter zake te komen, tot de belangrijkste strekking van je leven en het meest charmante deel van je leven tot nu toe.

Ik wilde gaan zeggen wacht af en zie, wacht echter niet af, zie het gewoon. Jij bent ziel.

Vertaald :Anneke
http://heavenletters.org/