Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 september 2015

Ashtar On The Road: St. Germain: Vrijheid komt vanuit het kennen van de Waarheid! / 25 augustus 2015/ Susan Leland


St. Germain: 
Vrijheid komt vanuit het kennen van de Waarheid!
Ashtar On The Road Teleconferentie
25 augustus 2015/ Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, zeer geliefde mensen van deze familie! Ik Ben Saint Germain en ik sta voor jullie en ik nodig jullie uit om naast mij te staan als vrije wezens. Daarom heb ik dit speciale vrijheidslied uitgekozen. De meesten van jullie zullen het wel herkennen - La Marseillaise – en het komt uit de turbulentie van de Franse Revolutie die in hoofdzaak ging over Vrijheid. Het werd geïnspireerd, als jullie willen, door de Amerikaanse Revolutie. Buiten dat waren er redenen achter degene die werden gegeven – manipulaties enzovoorts – maar wat belangrijk is zijn de concepten, de idealen, de inspiraties dat alle mannen en vrouwen gelijk zijn geschapen!!!

Wij weten dat er enkele grote en duidelijke dingen ontbraken en om die reden heb ik het woord “vrouwen” er zojuist aan toegevoegd, en wij weten dat slaven niet werd toegestaan om op hetzelfde niveau te staan als de anderen. En toch werd er ook een andere oorlog gevoerd die rondom de hele wereld werd gehoord en die ging om de vrijheid van de slaven. Maar de Waarheid dient bekend te zijn, jullie waren allemaal in slavernij – wel, dit weten jullie nu!

En ik heb toegekeken, ik heb gekeken naar afgevaardigden van degenen die in het begin zochten naar controle en daarbij succes hadden en ik heb gekeken naar het walsen, laten wij zeggen, over de nationale en internationale geest van de Vrijheid. 

Maar zo is het gekomen. Jullie moesten zelfzichtbare bewijzen hebben – en natuurlijk zijn dit driedimensionale illusies – dat jullie niet vrij zijn!

Dit is een onderdeel van het Grote Ontwaken, nietwaar?!!!

Terwijl dit een bruut ontwaken is voor sommigen die altijd hebben gedacht – omdat zij leefden waar zij waren, weet je, honkbal, spelletjes, appeltaart en al deze dingen – dat zij vrij waren. Zij vinden nu uit dat dit niet het geval is geweest! Er zal voor hen niets  dramatischer of traumatischer zijn dan de waarheid over deze gebeurtenissen te horen – die bijna iedereen hier in menselijke lichamen op de planeet Aarde zich tot in detail kan herinneren.

En natuurlijk zijn er de gebeurtenissen van 9-11 die tot oorlogen hebben geleid en allerlei gebeurtenissen van wat jullie zouden kunnen zien als – alweer – een neergaande spiraal, maar deze dingen gebeurden met een reden en een doel.

Zij waren afschuwelijk en dat is de Waarheid maar tegelijkertijd lieten zij het bewustzijn ver genoeg omhoog gaan om de hele mensheid van de planeet Aarde te verenigen!!!

Ik heb het niet over hun niet-menselijke controleurs. Ik heb het over degenen die echte mensen waren – Goden en Godinnen hoewel zij dit misschien niet hebben geweten en het zeker die dag niet zo voelden – maar zij channelden de angst naar grote, liefhebbende Eenheid.

Het is deze toename van het bewustzijn die zovelen heeft geïnspireerd die tot op dat moment nooit hadden gedacht dat zij feitelijk niet vrij waren, om wakker te worden! En, natuurlijk, hebben jullie allemaal gezien dat de hele wereld – laten wij zeggen, de resultaten in de 3D-wereld – zich daarna hebben laten zien.

Jullie hebben dingen zoals de Patriot Act, het zoeken op de vliegvelden naar bommen en jullie hebben overal geweld gezien, enzovoorts, enzovoorts. Jullie hebben ongebreidelde gewelddadige handelingen gezien. Dit is het laatste hoera van degenen die proberen om in controle te blijven! Zij hebben drugs zoals – zij kunnen jullie geheugen uitschakelen – zij hebben drugs die zij kunnen toedienen door energiestralen enzovoorts, zodat zij de mensen kunnen dwingen om gewelddadig te handelen. Dit is het tegenovergestelde van Vrijheid, nietwaar?

Toch zijn al deze dingen binnenkort compleet verdwenen! En in de tussentijd kunnen jullie je voorbereiden. Breng Liefde! Breng jezelf naar de hoogst mogelijke niveaus van vibratie en streef dan naar nog meer! Jullie kunnen het opeisen; jullie kunnen jullie gidsen uitnodigen; jullie kunnen elke of alle mentoren uitnodigen om jullie te helpen om dit te bereiken!!! Neem het Hoger Dimensionale Perspectief en als de Waarheid over 9-11 naar voren komt, ja, bied dan je armen aan om degenen te omarmen die ondersteboven zijn van deze Waarheid.

En fluister dan in hun oren: “In deze Waarheid zit onze Vrijheid! Laten wij verheugd zijn over het hebben van deze Vrijheid en laten wij samen gaan naar de Hogere Leefstijl waarin deze dingen nooit meer zullen gebeuren, waar Vrede op Aarde gebruikelijk zal zijn in levens waarvan wij zullen genieten en van de manier waarop wij tot uitdrukking kunnen brengen wat wij ook willen denken en uitvoeren; waar Vrijheid de Vrijheid betekent om jezelf te zijn zonder angst voor represailles of wat voor straf dan ook. Laat alle angst gaan en ga in Vrijheid leven!!!

Dit, lieve mensen, is hoe wij gaan reizen op de snelweg! Dit is de manier waarop wij naar de Gouden Eeuw gaan! Dit is de manier waarop alle geschenken, zonder terughoudendheid, voor iedereen beschikbaar zullen zijn, of het nu gaat om genezing voor jullie lichaam of geest, of het gaat over een huis of nieuwe relaties of ergens naartoe reizen waar jullie altijd naartoe wilden gaan – het maakt niet uit. Het is allemaal waardevol en het is er allemaal voor jullie om er vrijuit van te genieten, als het zover is – en dat wordt het; het klapt voor hen al zeer snel in elkaar – er is niet veel meer voor hen over. Wees dus vrij in jullie harten. Verheug je!

Laat deze Vrijheid komen. Laat het letterlijk horen, horen vanuit jullie wezens zodat de wereld jullie boodschap zal ontvangen: “Ja, wij zijn vrij. Wij moeten alleen nog HERKENNEN dat wij dit zijn! Wij moeten in onze eigen Goddelijkheid gaan leven. Bovenal moeten wij genoeg van onszelf en anderen houden om binnen te gaan in deze Hoger Dimensionale Realiteit!!!”

Omdat dit, lieve mensen, is waar jullie naartoe gaan! Ik kan dit zeggen omdat ik samen met jullie op weg ben en ik nu kan zien waar jullie naartoe gaan. Ik beloof jullie dat jullie allen een glorieuze en grootse manier van leven zullen hebben als jullie alleen maar de Waarheid zullen weten over Wie Jullie Werkelijk Zijn!!!

Wij hebben een missie en een doel en dat is het helpen om de wereld te bevrijden en wij doen dit met Liefde, met Vrede en met Vreugde! En ik, Saint Germain, heb veel verantwoordelijkheid om Vrede en financiële stabiliteit naar de wereld te brengen. Ik verzeker jullie dat ALLE succes hierbij is verzekerd! Dit is waar de Waarheid ligt en ik sta naast jullie om deze Waarheid te delen zodat jullie die mogen kennen en voelen, erin vertrouwen en jezelf op deze manier kunnen brengen naar de glorieuze vibraties van deze Waarheid!!!

Ik dank jullie omdat jullie op koers zijn gebleven, voor het samen gaan naar de Vrijheid die jullie zo verdienen – en nog niet hebben geleefd op de manier waarop jullie dit gaan doen op de planeet Aarde!

En zo is het,

Namaste!

Transcription by Marta. 
Given through Susan Leland, August 25, 2015. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.