Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 19 augustus 2015

Verenigde Kosmische Trigger: Hogere Keuzes / 18 Augustus 2015 / Sandra Walter

Verenigde Kosmische Trigger: Hogere Keuzes
18 Augustus 2015 / Sandra Walter

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze aankomende Kosmische trigger van 22-25 Augustus zet de krachten van de laatste Equinox-Bloed Maan Toegangspoort in het spel. Als wij het laatste stadium betreden van een twee-jaar-lang project, wordt de hoge-vibratie sector een belangrijke beslissingmaker in hoe dit ontvouwt. Zoals velen van jullie, ervaar ik een diepgaande mystieke passage van de reis van Meesterschap. Openbaringen verhogen altijd rondom deze Equinox poorten, alsook sluierverdunnende episodes van wisselwerking. Het is een tijd om diep in de ervaring, de verbindingen, de openbaringen en de kansen te graven die voor ons beschikbaar zijn.
Kosmische Triggers, of Op Gang Brengende Tijdlijnen, zijn geplande gebeurtenissen die kosmische krachten gebruiken, op hun plaats gezet door onze Hogere Niveaus, om hogere mogelijkheden te creëren tijdens de Verschuiving. Sommige gebruiken de uitlijning van planeten en sterren om sluizen van energie vanuit andere systemen te openen. Sommige zijn uitnodigingen om de hoogst mogelijke uitkomst te benutten. Klaarblijkelijk deden wij het goed tijdens de Leeuwenpoort (een belangrijke verschuiving in de energieën voor velen op de 12de vorige week voorafgaand aan de Nieuwe Maan), en zijn wij op schema om voordeel te nemen van een hogere ervaring. Hoger Licht verankerd = hogere ervaring beschikbaar voor allen. Magnetische verschuivingen kunnen ervoor zorgen dat de planeet onstabiel aanvoelt; haal adem en creëer stabiliteit binnenin en buitenom.

Hoe meer geactiveerde Meesters we hebben, hoe meer 5D bruggen er gebouwd zijn, en hoe meer stabiliteit we vasthouden terwijl de her-creatie van 3D vervaagt. Dit is waarom velen van jullie je volledig ontkoppeld voelen van de huidige collectieve werkelijkheid. Omdat jullie dat zijn;’jullie belichamen het Nieuwe Licht, de werkelijke werkelijkheid, terwijl de oude werkelijkheid uiteen drijft. Zoals herhaaldelijk gezegd; 3D is gedurende jaren technisch weg geweest. Het collectief, ook werkzaam als Schepper-Ge-In-Carneerd, hercreëert hetzelfde steeds weer opnieuw met de oude energie. Velen van jullie hebben visioenen van het wegzakken; alles ontbindend, Ascenderend, verdwijnend, opstijgend. Ja en daaraan toegevoegd, is het bezig af te breken en heeft één jaar van (zwakke) energetische ondersteuning over.
Ja, het is bizar om hier te zijn, en daar, tegelijkertijd. Het is onze dienstverlening aan het Nieuwe Paradigma, en helpt onze integratie van het Multidimensionale Zelf. Onmiskenbaar, elimineert het voorbij de dualiteit gaan de hier-of-daar illusie. Het is beide. Hier, daar, overal, tegelijk. Verenigd door Goddelijke Intentie en Goddelijke Liefde. En het neemt Meesterschap-niveau geduld om 3D/4D te spelen terwijl 5D en daaraan voorbij ervaren worden. Onze verschuiving dit jaar is naar belichaming; geen treuzelachtigheid of frustratie meer met de lagere niveaus. Dit is de Nu ervaring, geliefden, geen op de één of andere dag-zal-het-aan-ons-geschonken-worden scenario. Het is diepgaand belonend na al het werk om het te bereiken. We kunnen hiervan voor iedereen een verrukkelijke passage maken; een tijd van feestviering in plaats van verwarring, mededogen in plaats van chaos, begenadiging in plaats van een beproeving. Neutrale Wijsheid is het pad van Meesterschap, en de onaanraakbare ruimte van Goddelijkheid.
Hoewel het (ongelooflijke) hogere frequentielicht behoorlijk stimulerend is voor het lichaam, ben trouw aan je pad en de hogere keuzes. Denk eraan om niet gevangen te raken in het wachtspel, de wat gaat er vervolgens gebeuren scenario’s. Vele van deze programma’s werden uitgeschakeld tijdens de Leeuwenpoort. Voed het Nu in plaats van de gewoonte of het gecreëerde uiterlijke; voel wat er precies Nu echt gebeurt.
De Trigger: een Hogere Collectieve Keuze 
Dit is iets dat Poortopzichters niet binnen kunnen brengen uit naam van het collectief; het is een collectieve beslissing, goed in de gaten gehouden door de hogere Niveaus. Beschouw het als een volgende klik in het combinatieslot van onze Ascentie. Wat wij als een collectief voorhebben beïnvloedt het gemak of de moeilijkheid van deze passage. Wat je persoonlijk in beweging zet tijdens de trigger beïnvloedt je persoonlijke ervaring van de laatste maanden van dit jaar van Meesterschap. Het is een sterke verschuiving, en velen bespeuren diens nadering. Haal adem en raak helder, gefocust voorafgaand aan de trigger, aangezien gebeurtenissen op een tempo zullen versnellen hetgeen ervoor zal zorgen dat velen zich chaotisch, verontrust of zonder controle voelen. In je Meesterschap, blijf aanwezig in je hart en houd je transformatie in ere als je de belichaming kiest van het Hogere Zelf in dit tijdsgewricht. Ben creatief - beoefen altijd je creativiteit en unieke expressie van de Bron terwijl wij in/naar deze hogere energieën verhuizen. In plaats van te volgen, creëer wat je wenst te ontvouwen met duidelijkheid. De vrije wil achterdeurtjes zijn aan het verdwijnen, en dat betekent dat persoonlijke verantwoordingsplicht geleerd moet worden. Met ogenblikkelijke manifestatie komt verantwoordelijkheid, geliefden.
De Reis van Meesterschap
Aan mij werd gevraagd om mijn Poortopzichters Journaal te delen; de aantekeningen aangaande wat geopenbaard en geleerd werd tijdens de Poorten. Zoals velen van jullie, is overmatige communicatie geen prioriteit als wij in de meer mystieke ervaringen van de Ascentie graven. Want de Wegwijzers spiegelen het pad van de Mysterie Scholen, en dit jaar is een krachtige passage van openbaring geweest. Dit raakte me diep deze Zomer, en het mag dienen om te delen. Ik prefereer het om dit vocaal te omschrijven, en ik nodig jullie uit om je bij mij aan te sluiten bij de Lauren Galey’s “Healing Conversations” volgende week. De parallelle ervaring van de oude Mysterie Scholen is fascinerend, en soms een beetje overweldigend, hoewel er een diep besef is om het met de Stam te delen. Sluit je bij ons aan op Zaterdag 27 Augustus. Meld je aan voor de gratis Live Show hier: http://www.acoustichealth.com/conversations.htm Je zult een link via de e-mail ontvangen net voorafgaand aan de show. Er zal ook een mogelijkheid zijn voor IAQ  (Infrequently Asked Questions) Ik zal een video versie creëren voorafgaand aan wanneer de offline tijd in September begint.
Zegeningen aan ons allemaal op deze verbazingwekkende reis. Ik Houd van Jullie, Ik Zegen Jullie, Ik Dank Jullie Wel!
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back tosandrawalter.com