Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 augustus 2015

VERENIGD U VOOR WERELD VREDE 19 - 21 september 2015 / geplaatst 12 augustus 2015

VERENIGD U VOOR WERELD VREDE
Twijfel er nooit aan dat een kleine groep nadenkende, toegewijde burgers de wereld kan veranderen; inderdaad, het is het enige ding dat dat ooit heeft kunnen doen. 

Margaret Meade

Weet je ... het echte juweel van het bovenstaande citaat is dat wij die betrokken burgers zijn die de wereld veranderen! Dit is onze tijd als individuen om onze visies te verenigen voor vrede en ze in het grotere verhaal te weven van wereldwijde verandering en paradigma verschuivingen die nu gebeuren op de planeet.

Als onderdeel van de VERENIGDE familie worden jullie bewogen deel te nemen aan mogelijkheden waarbij positieve impact direct kan worden gevoeld en ervaren op een wereldwijde schaal. Dat is de reden waarom wij dit jaar deze oproep doen aan jullie, onze meest actieve supporters, om een nog grotere aanwezigheid te co-creëren voor de vrede in september dat duurzamere, meetbare resultaten zal hebben.

Dit is onze collectieve beweging. En het begint met jouw inzet voor innerlijke rust. Deze innerlijke rust inspireert anderen en, als we samenkomen als een wereldwijde familie met deze intentie, veranderd de wereld snel. Het is een geweldige tijd om te leven!
Voor de laatste drie jaar zijn we samen gekomen via onze lokale gemeenschappen komen om de weg van de vrede samen te vieren. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben deelgenomen.

Dit jaar, tussen 19-21 september, zal de vredesbeweging zich verenigen in massale demonstraties van innerlijke vrede en sociale actie. Er zullen Wereldwijde gesynchroniseerde meditaties, Muzikale Vieringen, Vrede Marsen en Sociale Actie projecten zijn.

Stel je voor wat we samen dit jaar kunnen creëren !

Jouw deelname is belangrijk. Het is de actie van ieder individu bij elkaar opgeteld dat verandering op grote schaal creëert. Ons doel is om de deelname drastisch te verhogen en evenementen te hebben in elke stad over de hele wereld. In 2012, namen 248 steden deel. In 2013, 564 groepen. Vorig jaar hebben 1.167 gemeenschappen hun krachten gebundeld. Hoeveel kunnen we dit jaar samen creëren? 2000? Wij kunnen dit doen ... Wees getuige van de unieke samenwerking tussen organisaties die er plaatsvindt over de hele wereld. En het feit dat we een vervijfvoudiging van het aantal groepen hebben gezien sinds we begonnen in 2012.

Met jullie deelname, heeft het Wereld Vrede weekend de mogelijkheid om het grootste evenement in de Dag van de Vrede Geschiedenis te worden!

De campagne zal officieel starten op 15 augustus dus kijk uit naar de volgende e-mail van VERENIGD U.

In de tussentijd kunt u iets doe om nu meer rust in de wereld te brengen .

Hier zijn een paar suggesties:

• Vergeef een persoon in je leven voor iets wat ze deden, of jezelf voor iets wat je hen aandeed.

• Haal een paar keer diep adem voordat je het kantoor inloopt deze week.

• Pauzeer voordat je reageert op een frustrerende ervaring, en kijk naar de situatie vanuit het oogpunt van een vogel.

Hoe breng jij vrede in de wereld? Dat willen wij weten.

Ga naar onze Facebook-pagina en vertel het ons.

Wil je een Meditatie voor de Vrede Dag organiseren? We zijn hier om je te helpen.

Klik hier om meer te leren

Tot zeer binnenkort. . .  Moge Vrede en geluk jouw dagen vullen!

- VERENIG U –Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl