Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 9 augustus 2015

Quan Yin: Lichtlichamen worden ge-herkalibreerd / Jenny Schiltz, 7 augustus 2015

light bodyQuan Yin     
Lichtlichamen worden ge-herkalibreerd
Jenny Schiltz, 7 augustus 2015

We zullen met jullie praten over de stoffelijke effecten waar zo velen van jullie doorheen gaan. De laatste energiegolven kunnen in de stoffelijke vorm zeer lastig zijn. Zoals zo velen van jullie weten is dat de golven in intensiteit worden opgebouwd en daar zullen ze mee doorgaan totdat een golf die genoemd werd Wave X jullie planeet raakt. Na die tijd zullen velen de nieuwe energieën integreren of gewoon beginnen met hun ontwaken.

Door deze golven komt er een her-kalibrering van het lichtlichaam. Jullie chakra’s en merkaba ontvangen opwaarderingen en dit wordt vaak in het lichamelijke stelsel weerspiegeld als buitengewone uitputting, misselijkheid, hoofdpijnen en lichaamspijnen, specifiek in jullie gewrichten. Hierbij wordt ook een toename gezien van ongerustheid, angst en twijfel. We begrijpen dit omdat de stoffelijke vorm zich niet realiseert wat er gebeurt en voelt dat het onder de aanval zit van de binnendringende lichtcodes. Het is jullie taak om niet in de angst te gaan maar om het lichaam te vragen, dat het bewustzijn heeft, om zich te ontspannen en de veranderingen te accepteren. De hoofd functie van het lichaam is om je levend en veilig te houden. Het heeft alarmsystemen die worden getriggerd als het zich onveilig voelt. Dit kan gezien worden als een vlucht-of-vecht- antwoord wat dan een toename veroorzaakt in de stress hormoon, met ongerustheid, zelfs met hartkloppingen. Als het lichaam zich bedreigd voelt en niet in staat is om de oorzaak vast te stellen, reageert het lichaam door pijn signalen te sturen naar de delen van het lichaam die een opwaardering ontvangen. Dit is de manier om jullie te waarschuwen dat er iets gebeurt. Ook het denken wordt erbij betrokken in deze tijd omdat dit ook met het lichaam communiceert. Als het denken niet begrijpt wat er gebeurt, zal het scenario’s creëren over waarom je je voelt zoals je je voelt. Dit, gekoppeld met de toegenomen cortisol kan je mentaal gestrest laten voelen, buiten controle en gedeprimeerd.

Hoe je deze veranderingen benadert heeft een ontzettende inslag. Jij bent degene die aan de leiding is van je lichaam en denken. Als je de veranderingen benadert met verwarring of met tegenzin, krijgt het lichaam deze informatie als een bevestiging dat het wordt aangevallen. Als je in de plaats hiervan vooruit kijkt naar elk symptoom als bewijs dat een wonderbaarlijke verandering in je plaats vindt, zullen het lichaam en het denken zich settelen. Dit betekent niet dat je geen symptomen zult ervaren, maar dat helpt om de duur te verminderen en de ontspanning van lichaam en denken laat iemand de codes veel sneller verwerken.

Velen van jullie ervaren buitengewone uitputting omdat slaap alle lagen van de vorm de lichtcodes laat verwerken en de veranderingen noodzakelijk maakt voor jullie transformatie.  Als je slaapt en de denkprocessen van het lichaam afsluit, vinden veel veranderingen plaats en gaan opwaarderingen ‘online’. Deze dingen gaan in stappen. Als je eenmaal voldoende dichtheid hebt opgeruimd om de lichtcode-golven die binnenkomen, te accepteren, dan begint het lichaam de veranderingen te verwerken en te integreren. Na de integratie kunnen jullie een korte opschorting van de energieën voelen, waarbij je je dan in de nieuwe veranderingen settelt die plaats hebben gevonden. Niet iedereen zal deze opschorting ontvangen omdat dat wordt bepaald door waar je in dit proces zit. Denk erover als iemand die de laatste examens in een semester doet versus iemand die een thesis (verhandeling)papier schrijft om een fase in hun educatie te voltooien. De intensiteit van de ene is niet hetzelfde als de intensiteit van de ander.

We vragen dat je niet naar iemand anders kijkt over hoe zij de informatie verwerken die in de aarde komt als een bevestiging dat je het deze keer goed doet of juist niet.

Ieder van jullie zit precies waar je moet zijn in dit proces. Het enige dat iemand kan veranderen is hoe ze de veranderingen benaderen die plaats vinden. Opnieuw zeggen we jullie dat je wijze van denken (mindset) het hele verschil uitmaakt. Velen van jullie die zich bewust zijn van de veranderingen zitten in de laatste delen van dit deel van jullie reis. We begrijpen dat jullie uitgeput zijn en je je door de energieën gebeukt voelen. We vragen dat jullie je het punt van deze reis herinneren, wat is om terug te keren naar het zelf, waar je je verbonden zult moeten worden met de ‘bron en alles dat is’, terwijl je in de vorm leeft. Om dit te doen moeten jullie eerst alles wegdoen (undo= dus ook on(t)-doen) en opruimen dat je ervan heeft afgescheiden.

Alle geloven, angsten, dogma en programmering die je afhouden van liefde en medeleven voor iedereen, specifiek voor jezelf, moeten worden weggeworpen.

Dit is geen gemakkelijk proces en we vragen dat je lief en vergevend zult zijn voor jezelf en voor anderen. We houden ieder van jullie in hoog aanzien en zijn verbaasd en bemoedigd door de progressie die ieder van jullie maakt, ook al ben je niet in staat om dat te zien.

With all my love,   Met al mijn liefde,

Quan Yin


 Persoonlijke Conversatie met Quan Yin:

Ik: Er wordt zoveel gesproken over die WAVE-X die de planeet gaat raken. Help me alsjeblieft de waarheid ervan te begrijpen en niet de hype. (niet de opgekloptheid)

Quan Yin: De golf bevat een ongehoord iets over energie en codes die helpen om de mensen naar voren te halen, afhankelijk van waar ze zijn op hun persoonlijke reis. Dit is niet de laatste golf van die grootte, die de planeet zal raken, maar er zal een kalmerende integratie periode zijn die erop volgt. Begrijp dat de opbouw in intensiteit al aan het gebeuren is omdat elke golf die jullie planeet raakt sterker en groter is dan de vorige.

Ik: Er wordt gezegd dat de golf de wereld zal veranderen voor iedereen. Is dit juist?

Quan Yin: Ja. De golf zal iedereen vooruit stuwen. Voor degenen die al goed op reis zijn, zal deze hen door …wat wordt genoemd de eerste golf van de ascentie, halen.  Begrijp dat maar een paar deze grens al hebben bereikt. Voor enkelen zal het hen verder duwen op het pad en naar voren halen wat er binnenin hen moet worden veranderd om door te gaan met verder gaan. Voor anderen zal het de gedachten van ontwaken oproeren omdat dingen duidelijker worden en de harten van velen openen terwijl de vibratie de planeet verandert.

Ik: Waarom neigen we om op te zwellen of om meer gewicht te krijgen bij die grote downloads?

Quan Yin: Iedere stoffelijke vorm reageert anders op de inkomende informatie. Het drinken van veel water, rusten en stoffelijke oefening zal helpen om de energieën die door je heen gaan te vergemakkelijken en dat ze niet worden opgesloten. Vaak laat het proces giften vrij in het lichaam die moeten worden verwijderd, water zal helpen dit makkelijker te maken door los te laten en de uitdroging te verminderen.  

Ik: Er zijn tijden dat ik zo veel water drink, maar ik voel niet alsof ik hydraat(me met water vul). Hoe kan ik dat herstellen?

Quan Yin: Voor sommige mensen, als ze de giften uit hun vorm uitscheiden, verliezen ze ook essentiële mineralen en voedingsstoffen. We raden aan het eten van citrussen, bananen en voor sommigen om een beetje zeezout aan hun water toe te voegen.

Ik: Is dit waarom ik van zoveel kokosnoot water houd?

Quan Yin: Ja, het voorziet het lichaam van voedingsstoffen om de verdroging te verlichten wat normaal water niet kan.

Ik: Het schijnt alsof mijn benen en voeten gaan opzwellen door de energieën en andere keren is het mijn buik en gezicht. Is dit normaal?

Quan Yin: Acupunctuur kan je goed helpen om de energieën te laten bewegen en om niet te stagneren in een of ander gebied. Een korte toename of zwelling in een of ander gebied is normaal tijdens sterke downloading van informatie. Oefening zal dit verhelpen, dat hoeft niet intensief te zijn, een gewone wandeling zal het doen.

Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde manier helpen als ze mij deden. Ik stuur jullie alle liefde waar we maar mee kunnen omgaan. Mogen jullie gezegend worden.

Jenny