Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 augustus 2015

Kryon: Vraag en Antwoord 497: Biologie op andere werelden…. ook Goddelijk? / 24 augustus 2015 / Lee Carroll


497: Biologie op andere werelden…. ook Goddelijk?
24 augustus 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Jij zegt dat wij biologisch zijn, met een goddelijke component, als wij hier zijn en dat andere werelden deze combinatie niet hebben. Mijn vraag aan jou is: “Wat zijn wij nu ECHT?” Als er andere werelden zijn waar alleen biologie bestaat en er zoiets als goddelijkheid bestaat en de twee niet altijd hand aan hand gaan zoals hier, waarom is dit dan zo en wat zijn wij als wij niet hier zijn?

Waar is ons thuis? Jij zegt dat wij gekend zullen zijn aan onze kleuren als degenen die hebben meegedaan aan deze ervaring, maar waar zal dit zijn? En door wie zullen wij herkend worden? Ik heb in de Pearl of Great gelezen dat God tegen Mozes zei: “Want weet, dit is mijn werk en mijn glorie, om de mens onsterfelijkheid en oneindigheid te brengen.” Ik vraag mij af of dit betekent dat ons werk hier bestaat uit het realiseren dat wij eeuwig en onsterfelijk zijn en dat wij God zijn. En ik vraag mij af waarom er werelden zijn waar geen goddelijkheid aanwezig is, alleen biologie, en als dit zo is, betekent het dan dat ergens levensvormen zijn die primitiever zijn dan mensen? Waarom zou er ooit een wereld moeten zijn waar mensen niet intuïtief zouden leven en een deel van hun Schepper zijn? Ik stel veel vragen, ik weet het, en dit heb ik al vele jaren gedaan!