Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 augustus 2015

Kryon: Boodschap voor Augustus./ 31 juli 2015 / Barbara Bessen

Kryon:
Boodschap voor Augustus.
31 juli 2015 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen! Wat een zomer, hier hoog in het noorden! “Niets is wat het lijkt” zegt de geestelijke vriend steeds weer, en gelijk heeft hij! Op het ene moment schijnt de zon en zit men behaaglijk op een bank en geniet van de warmte die zich in je lichaam uitbreidt. Op het volgende moment trekken er wolken samen en kondigt de regen zich aan. Men kan zich bijna nergens zo op instellen, nietwaar?

Dit past ook goed bij wat er aan de buitenkant gebeurt, wat ons in de politiek en de wetenschap allemaal wordt opgediend. Ook hier kan men met de wijze ogen van Kryon naar kijken: alles wat in deze richting gebeurt, is niet wat het lijkt te zijn, en uiteindelijk vaag of onverstandig. Wie kijkt er werkelijk diep in het gebeuren van de Europese Euro-politiek? Men kan zich op heel veel informatie storten die ons wordt opgediend. Maar de ware achtergronden schijnen niet duidelijk te zijn, men kan hen alleen vermoeden. Welke politicus kan men werkelijk vertrouwen?