Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 10 augustus 2015

KRYON 160: Het grootste filter van allemaal! 1 / Lee Carroll 18 juli 2015. Geplaatst: 9 augustus 2015

KRYON 160:
Het grootste filter van allemaal! 1
Lee Carroll
Salt Lake City, Utah
18 juli 2015. Geplaatst: 9 augustus 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City op 18 juli 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Er zijn soms een paar momentjes voor nodig om jullie naar een gebied van bewustzijn te krijgen dat kan zorgen voor een channeling zoals deze. Heel vaak hebben wij gevraagd: “Is de man in de stoel aan het channelen of geeft hij gewoon zijn eigen mening? Is het proces dat wordt geclaimd in feite wel aanwezig? Is er op dit moment een deur naar Spirit geopend, of niet?”

Het antwoord is uniek voor ieder van jullie en het gaat over jullie individuele zienswijze. Wij hebben gesproken over de vele menselijke filters* en wij hebben zelfs enkele filters uit de Akasha onthuld.**