Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 11 augustus 2015

Heavenletter 5374 Laat Geen Aanstoot Genomen Worden / Dinsdag 11 Augustus 2015

Laat Geen Aanstoot Genomen Worden
Brief uit de Hemel
Dinsdag 11 Augustus 2015


God zei:

Mijn kinderen hebben veel verzoeken die ze aan Mij willen vragen.

Dagelijks brood. Werk. Familie. Veel energie en gezondheid op regelmatige basis.

Om klaar te zijn met nietigheid, negativiteit, en elke vorm waarin het ego verkleed in kan verschijnen. Om liefde te geven en te ontvangen. Om een goed leven te hebben, wat dat ook moge betekenen voor jou. En dat iedereen waar jij van houdt beschermd wordt tegen het kwade, en dat jij een succes bent. Ik hoor je kreten, God, God, God. God, ik wil echt nieuw zijn. Help me om vooruit te springen!

Luister, lieverds. Luister naar Mij. Mijn antwoord op al jouw verzoeken dat er geen schade toegebracht wordt aan iedereen zijn hetzelfde:
Het is gebeurd.

Door het te vragen, is alles wat je vraagt, op weg naar jou. Door het te vragen, is het antwoord dat Ik aan jou geef: Ja. Dit is de basis waar jij van nu af aan vanuit moet gaan. Het is gebeurd.
Door het te vragen, is het allemaal gedaan. Wat jij wenst is op weg naar jou.

Het kan zijn dat jij dit niet ziet. Het kan zijn dat jij dit niet weet. Jij weet zeker niet hoe of wanneer.

Vertrouwen is een belangrijke factor. Vertrouwen is de goede kerel, en twijfel, in de termen waarin We nu spreken, is de boze kerel. Bedenk dat je gevraagd hebt en antwoord hebt gekregen.

Ik begrijp dat je volledig vertrouwen niet gewoon kunt aanzetten alsof je een waterkraan aanzet. Probeer het niet. Vertrouwen is niet iets om te scheppen door inspanning of kracht.

Jij kunt echter makkelijker wantrouwen loslaten. Je kunt gemakkelijker twijfel weg schoppen. Jij kunt het laten vallen. Jij kunt twijfel achter laten waar het ligt terwijl je verder gaat. Niet nodig om je zorgen te maken.

Mijn Wil worde gedaan. Mijn Wil is dat jouw wensen worden vervuld. Mijn Wil gaat over de hele linie. Ik zit niet klaar met een stuk papier en potlood en controleer individueel of dat, ja of nee, jij de liefde van je leven zal hebben dit jaar. Ik ga niet over een persoonlijke lijst die afhankelijk is van een beslissing van vandaag, misschien gebaseerd op Mijn gemoedstoestand of van hoe Ik Me voel over jou.

Maakt niet uit wat, je kunt weten dat Ik van je houd, en niets verandert Mijn liefde voor jou. Ongeacht bij welk misdrijf of gemeenheid jij vandaag betrokken raakt, ongeacht welke misdaden jij hebt begaan in het verleden, Mijn liefde voor jou is gevestigd.

Hoor Mij: Ik neem niets wat jij zegt of doet persoonlijk. Ik bedoel te zeggen dat als je een grote fout begaat, om zo te zeggen, en chaos veroorzaakt, houd Ik van je, zo diepgaand als altijd.

Nu, het is de bedoeling dat het voor jou hetzelfde is. Neem niets persoonlijk dat gebeurt in je leven. Je mag er zeker van zijn dat Ik jou niet heb uitgekozen om een geliefde te verliezen, of, om in dit leven, nooit je eigen ware liefde te vinden. Niets hiervan mag persoonlijk genomen worden. Geluk komt voor iedereen, en geluk dat niemand zoekt komt ook voor iedereen.

Als je dichter naar Mijn visie toe groeit, begin jij te begrijpen dat welk ongelukkig gevoel je ook moge ervaren in dit leven, het is niet Mijn persoonlijke Wil voor jou. Wat er ook gebeurt in jouw leven is niet afhankelijk van Mijn gevoelens voor jou, noch moet je alles of wat dan ook wat er in het leven gebeurt, zien als een fout van jou.

Jij kunt meer positiviteit aantrekken voor jezelf in het algemeen, echter niet door een specifieke datum. Wat je verlangt kan misschien niet naar je toe komen in dit huidige leven, wat dat betreft.

Alle lichamen van geliefden in dit leven zullen gaan sterven, en het kan zijn dat je eigen ware liefde niet verschijnt in deze aardse tijd. Vat dit niet op alsof je een afspraak mist. Het is niet een vergissing of persoonlijke kwestie als jouw lichaam of lichamen van jouw dierbaren sputteren en sterven, ongeacht wat de oorzaak is.

Geliefden van iedereen zullen sterven. Iedereen die leeft in een lichaam op Aarde vandaag - ieders lichaam zal niet altijd hier blijven. Als je ware liefde niet verschijnt in dit leven, kun jij weten dat jouw eigen ware liefde op de duur zal verschijnen. Je weet alleen niet wanneer.

Ongeacht wat er gebeurt of niet gebeurt, er is geen belediging bedoeld. Laat geen aanstoot genomen worden. Vat niets persoonlijk op.

Vertaald: Anneke