Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 augustus 2015

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen / 6 Augustus 2015 / Sandra Walter

De Leeuwen Toegangspoort: Galactisch Niveau Activeringen
6 Augustus 2015 / Sandra Walter
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze Leeuwen Poort passage opent Vrijdag, 7 Augustus en gaat verder doorheen Donderdag 13 Augustus. De kristallijne focus gaat door, en jullie mogen versterkingen opgemerkt hebben in het Menselijke hartraster gedurende de laatste paar weken. Het is een schitterende, uitbreidende fase van onze evolutie, geliefden. De energieën zijn altijd-verhogend voor de Licht Stam, en jullie mogen de trekkracht ervaren van de laatste Equinox - Bloed Maan toegangspoort. Dienstverlening en missiewerk bereiken voltooiing; werk wat begon met de eerste Poort terug in 2014. Het is een krachtige reeks aan verschuivingen en openbaringen voor diegenen die ervoor kiezen om zich aan te sluiten bij de Ascentie.
Galactisch Niveau Activeringen
Daar zijn een reeks aan frequenties die binnenkomen tijdens de Leeuwen Poort Passage hetgeen sterrenzaden en geïncarneerde Galactics zal helpen met hun dienstverlenende werk. De boodschap en het voorgestelde werk voor de laatste Toegangspoort (angsten van Ascentie, belichaming onder ogen komen) was doelbewust voor diegenen die hun Ascentieproces in 2015 fijn afstemden ter voorbereiding op de kristallijne belichaming. Het is belangrijk om angsten, overtuigingen en aannames over je missie hier en nu los te laten, omdat velen van jullie dit jaar zullen verschuiven naar een zeer niet-lineaire, multidimensionale expressie. Deze verschuiving is al onderweg voor velen vanwege jullie bewuste keuze om de Verschuiving en Ascentie te dienen.
Verscheidene nieuwe ervaringen zullen worden verankerd gedurende de volgende twee maanden, hetgeen de horizonten van het Galactische geïncarneerde bewustzijn zal uitbreiden. Openbaring en Meestershap van de uitbreiding zijn een thema van 2015 geweest, en velen van jullie zijn goed voorbereid op een breder niveau van begrip en dienstverlening. Voor diegenen die het bizarre en prachtige dit jaar ervaren hebben, en capabel geweest zijn van jullie bewustzijn onderweg te stabiliseren, jullie zullen je kalm, gecentreerd en gereed voelen voor de volgende stap van dienstverlening. Deze ervaringen en activeringen zullen op hun beurt de bekwaamheid van het collectief om het multidimensionale besef te ontvangen, accepteren en te integreren uitbreiden.
We naderen snel een scherpere afbakening van collectieve werkelijkheden.Herinner je; als wezens een hogere vibratie dragen, dragen zij een grotere invloed op het collectief uit. Dit is verschuldigd aan je Lichtquotiënt; de hoeveelheid van Bron Licht waartoe je in staat bent om binnenin je DNA vast te houden. Dit is duidelijk geen eigenschap (noch een prioriteit) van de volledige Menselijke populatie. Echter, het collectief dat op-het-hek zit aangaande de Ascentie, ontwaakten tot het Licht (in plaats van samenzwering), of naderen hun eigen Lichtquotiënt overhellende punt, en mogen op dit moment geholpen worden door de hogere vibrationale activeringen die op dit moment door de hoge-trilling Stam ontvangen worden. Dit wordt ontvangen en verstuurd doorheen de kristallijne structuren in je lichaam, DNA en Lichtgebieden. Gebruik de multidimensionale torus uitlijningen om je Ascentie kolom te versterken en breng deze frequenties en ervaringen in/naar je expressie.
Uitbreiding en Goedgunstigheid
Terwijl de energieën meer stimulerend raken om de lagere niveaus te transformeren, is het complimenteus om aardig, genereus en geduldig te zijn om de collectieve samentrekking te balanceren. Velen horen over financiële verschuivingen, Aarde verschuivingen, of worden eenvoudig emotioneel getriggerd terwijl de frequenties stijgen, en zij trekken voor het grootste gedeelte met angst samen. Balanceer die samentrekking door gracieus te zijn, demonstreer overvloed, bied vrijwillig uitvoerig vriendelijkheid aan in je communicaties, en bied ondersteuning aan wanneer je maar kunt.
Ongerustheden het hoofd bieden (en de programma’s die lopende zijn om angsten te versterken) is een eenvoudige handeling van dienstverlening waar wij ons allemaal mee bezig kunnen houden. Het moet authentiek zijn; stem er oprecht mee in om het Hogere Licht te ondersteunen. Dit is geen passage van boetedoening of handel-alsof-je-in-dienstverlening-bent. Transparantie is al beschikbaar voor velen van ons, en dat perspectief ziet heel veel, geliefden. Houd je snelheid waarheidsgetrouw aan je reis, test je Goddelijkheid. Je mag verrukkelijk verrast worden met het nieuwe bestaan dat tevoorschijn komt op de planeet op dit moment. Zoals altijd, als je vanuit het waarachtige Hartcentrum te werk gaat, kan je niet verkeerd gaan.
Onze Toegangspoorten omvatten 7-13 Augustus en een kosmische trigger gebeurtenis 22-25 Augustus. Iedere dag voelt aan als een Toegangspoort aangezien je trilling stijgt om de fotonische Licht invoer te ontmoeten, echter, onze collectieve ontvangst voor binnenkomende golven blijft een krachtige overeenkomst voor het verenigen van onze Hogere Niveaus, Geïncarneerde Niveaus, en de versnelling van de Verschuiving. Overeenkomst en de collectieve keuze; laat de Ascentie ontvouwen voor diegenen die het Nieuwe Licht kiezen, in de hoogste interesse van alle betrokkenen.
In het geval dat je validatie nodig hebt: Dit is echt op dit moment aan het gebeuren, geliefden! Ik weet dat het bizar voelt (slechts omdat het nieuw is), en jullie mogen je al voelen al zijnde weg, maar er is Goddelijke Dienstverlening om je mee bezig te houden op een geheel nieuw niveau, hier en nu. Dat allen die met een zuivere bedoeling zoeken hun zuivere, oprechte, Nieuwe Zelf mogen ontdekken. Zegeningen op/naar deze prachtige planeet, koninkrijken, elementalen en de geliefde Mensheid!
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2015 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back tosandrawalter.com