Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 augustus 2015

Benjamin Fulford: "Meer arrestaties noodzakelijk terwijl Westerse banken nu geld van depositeurs stelen." / Donderdag 13 augustus 2015,

Benjamin Fulford:
 "Meer arrestaties noodzakelijk terwijl Westerse banken nu geld van depositeurs stelen."
Donderdag 13 augustus 2015, 18:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

- 11 augustus 2015 –

"JP Morgan en andere Westerse mega-banken zijn al begonnen geld van depositeurs te stelen, volgens bronnen bij de Aziatische Development Bank en een Amerikaanse miljonair die meldde dat zijn eigen fondsen gestolen werden. De bron bij de ontwikkelingsbank zei dat een man die $4 miljoen had staan bij JP Morgan contact met hem had opgenomen om te zeggen dat de bank weigerde hem toe te staan zijn geld op te nemen. In plaats daarvan kreeg de man een aanbod voor “365 dagen bankgarantie.” Met andere woorden, de bank wilde hem zijn geld niet geven maar bood aan andere banken te vertellen dat hij geld had.

Veel van de grootste Westerse banken voorkomen nu dat ze failliet gaan door “garanties” aan te bieden aan elkaar, zegt de bron. De Amerikaanse miljonair, gevestigd in Washington State, zei dat meer dan $100 miljoen van zijn geld ook ineens gestolen was. Een Japanse financier vertelde deze schrijver ook dat Citibank meer dan $10 miljoen van zijn geld had gestolen dat hij gestort had bij hun agentschap in Tokyo. Een Japanse vrouwelijke kennis zei dat er ook $50.000 van haar rekening gestolen werd bij het agentschap van een Amerikaanse bank, in Tokyo.

De banken waren niet beschikbaar voor commentaar op het moment dat dit werd geschreven maar het is door deze anekdoten duidelijk en door publiek bewijs (als derivaten holdings en markt manipulatie) dat de meeste Westerse mega-banken niet langer goed functioneren. Het leger van de VS en regeringsinstanties zijn er nu bij betrokken en criminele onderzoeken zijn gaande, volgens bronnen bij het Pentagon.

De Pentagon bronnen zeggen echter dat het Pentagon niet in staat was om de VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA failliet te verklaren vanwege tegenwerpingen van de Chinezen. De Chinezen zeggen dat als de dochteronderneming de Federale Reserve Raad Washington DC failliet wordt verklaard, al hun $3 biljoen in hard verdiende VS dollars waardeloos worden. Als dat het geval zou zijn, zouden de Chinezen stoppen de internationaal verhandelde VS dollar te ondersteunen en zodoende stoppen met het subsidiëren van alle militaire activiteiten buiten de VS of op het vaste land van de Verenigde Staten.

Wat dit allemaal betekent is dat er een soort van overgang zal moeten komen, en dat deze ondertussen al wordt gearrangeerd. Ondertussen betekent druk vanuit militaire rangen en standen, vooral vanuit de Kolonels, dat het leiderschap van de VS Joint Chief of Staff totaal zal moeten worden herzien aan het einde van september.

De nieuwkomende leiderschap groep is klaar om serieuze actie te ondernemen en om een groots oppakken van Khazariaanse gangsters te beginnen in Washington DC, New York en elders. De Israëlische militaire geheime dienst bereidt een zelfde soort actie voor in Israël, volgens bronnen bij de Mossad.

Ook, hoewel de voor 8 augustus beloofde arrestaties niet plaatsvonden op de door militairen verlangde dramatische en schoonmakende manier, is er een hoop vooruitgang gemaakt. Het Pentagon belooft “dat het geschut voor augustus” resultaten zal opleveren.

Bijvoorbeeld, “na maanden van uitgeoefende druk” door verschillende machtsinstellingen en het Pentagon, hebben het Departement van Justitie en de FBI een crimineel onderzoek gestart naar Hillary Clinton. Ondanks een misleidende kop, dit werd zelfs gepubliceerd in de door de Khazariaanse bende gecontroleerde Washington Post.


Dat is waarom er volgens bronnen bij het Pentagon plotseling over wordt gesproken dat Vice President Joe Biden kandidaat is voor het presidentschap.

Het leger van de VS, de drugs bestrijding Agency en de FBI jagen ook op de voorvluchtige Mexicaanse drug lord “El Chapo” omdat ze zijn getuigenis willen gebruiken om de Bush drugsbende omver te werpen. Het is nu zeker dat het grootste deel van de Bush familie naar de gevangenis zal gaan.

De regering van de VS verwacht stilgelegd te worden na september wegens een gebrek aan fondsen. Dit zal gebruikt worden als een gelegenheid om nog meer afval op te ruimen in Washington DC, volgens bronnen bij het Pentagon. Bijvoorbeeld, het departement van Homeland Security (binnenlandse veiligheid) zal waarschijnlijk ontmanteld worden hoewel zijn noodzakelijke functies (zoals de kustwacht) blijven bestaan. Elke regeringsinstantie of officieel persoon waarvan gevonden wordt dat ze tegenwerken bij de gaande onderzoeken naar de Khazariaanse bende zal uit zijn macht worden gezet, vervolgen de bronnen.

De onthullingen over baby lichaamsdelen die verkocht worden bij gepland ouderschap maakt deel uit van het offensief tegen de eugenetisch ondersteunende, Nazi factie van de Khazariaanse bende. Dat offensief zal leiden naar nieuwe onthullingen in september en oktober, beloven de bronnen.

De Khazariaanse bende komt ook onder zwaar vuur te staan in de VS en Israël vanwege zijn grote druk binnen de VS om een oorlog tegen Iran te promoten. VS acterend president Barack Obama werd verteld de riot act (wet) voor te lezen aan de AIPAC lobby in de VS. Dit deed hij tijdens een ontmoeting met twee van hun leiders en de volgende dag, hield hij een toespraak die hem door het Pentagon aangereikt was.

Daar zei hij: “Als president van de Verenigde Staten, zou het een onttrekking van mijn grondwettelijke plicht zijn,” om Israël te gehoorzamen voor een aanval op Iran. Hij zei ook: “Israël zou de dupe zijn van een VS militaire aanval op Iran.” Wat dit betekende, volgens een bron bij het Pentagon, is dat “Israël zonder verdediging zou zijn en zonder vrienden en zonder hulp van het Departement van Defensie.”

Dit is een van de redenen waarom de Israëlische geheime dienst en legergemeenschap uiteindelijk wakker worden voor het feit dat zij en velen van hun landgenoten, gehersenspoeld worden door religieuze Zeloten die afsturen op een Derde Wereldoorlog. Israël zal zichzelf moeten reinigen van Armageddon plottende religieuze Zionistische fanaten als het een levensvatbaar bestaan wil behouden. Anders zullen ze zichzelf zonder vrienden en alleen vinden.

Ook, hun zogenaamde Samson optie, over het dreigen om de wereld met hen mee omver te halen is nu te niet gedaan, volgens bronnen bij de White Dragon Society.

Zware druk wordt nu gelegd op Turkije evenals op Israël om hun ISIS campagne in Syrië en Irak te beëindigen. Ruslands Poetin heeft beide landen bedreigd met militaire acties als ze doorgaan met hun ISIS massa moord campagne. Het leger van de VS heeft in stilte de Turken en Israëliërs geïnformeerd om Rusland niet tegen te houden wanneer het zich richt tegen ISIS. Dat is waarom onderhandelingen waarbij Rusland, Iran, Pakistan, Turkije, Saudi Arabië, Israël, het leger van de VS enz. zijn betrokken, nieuwe urgentie hebben gekregen.

Er is ook een hoop gaande geweest met China in de laatste dagen. De Chinese economie is begonnen tot een halt te komen. De enorme staal en beton constructie hausse begint onnodige wegen te produceren en lege steden. Dit betekent dat China nu zijn business model moet veranderen en dat zal betekenen dat ze op zijn minst een stapje terug moeten doen voordat ze weer vooruit kunnen gaan.

De Chinezen beginnen ook grond te verliezen op diplomatiek gebied. De Vietnamezen onderhandelen over een vrije handelsovereenkomst met de EU om zich zo van de enorme afhankelijkheid van de Chinese economie los te maken. De Vietnamezen overwegen ook om het Franse ‘Mistral schepen’ te kopen wiens verkoop aan Rusland geannuleerd werd.

Het overlopen van Ling Wangchen, de broer van Ling Jihua, helper van voormalig Chinees President Hu Jintao, is een slimme zet geweest voor de Amerikaanse inlichtingendiensten, volgens bronnen bij het Pentagon. De VS heeft nu een diepgaande kennis van binnenuit over de hoogste niveaus van macht binnen het Chinese regiem. Dit overlopen is het resultaat van huidig president Si Jinpings strafcampagne tegen corruptie en rivaliteit. Xi heeft vele vijanden gemaakt en heeft hierdoor zes moordaanslagen ondergaan, zeggen Chinese bronnen.

De Russen zetten zich nu meer op een lijn met het WDS Westerse alliantie om te voorkomen dat China alle kaarten in handen heeft voor wereldoverheersing.

Het Chinese regiem, op zijn beurt, trekt zich terug en probeert een vriendelijker gezicht te laten zien. Alle constructiewerkzaamheden in omstreden gebieden van de Chinese Zuid Zee zijn gestopt. Ter toevoeging, de Chinezen onderhandelen over een bezoek van Paus Francis. Bronnen bij de Chinese geheime dienst en bij de Rothschild familie zeggen beiden dat er misschien een Chinese beweging ontstaat die het “christendom wil adopteren met Chinese karakteristieken” als de officiële godsdienst van China. Dit zou gedaan worden in harmonie met Confucianisme, Boeddhisme, Taoïsme en andere Chinese traditionele geloofssystemen. De Chinezen richten zich op harmonieuze relaties met de rest van de wereld."

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Lia.