Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 augustus 2015

Ashtar On The Road: Ashtar: "De Parabel van de Telefooncel" / 11 augustus 2015 / Susan Leland


Ashtar:
"De Parabel van de Telefooncel"
Ashtar On The Road Teleconferentie:
11 augustus 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij kregen energie door de liefde en wij voelen de liefde die jullie uitstralen vanuit jullie goddelijke zelven! Jullie weten dat de Planeet Aarde in middenin de grootste opwaardering ooit zit! En jullie, lieve mensen, zitten in het hart daarvan.

Ja, de Gammastralen komen binnen. Er gebeuren veranderingen in jullie zelf en ook buiten jullie zelf in de wereld. Het gaat nu om het focussen op het LiefdesLicht dat binnenkomt.

Wij verzekeren jullie dat wij klaar staan om jullie op alle mogelijke manieren bij te staan en te assisteren – niet alleen bij de grote opwaardering die nu plaatsvindt – maar ook bij het binnengaan naar de Gouden Eeuw en jullie levensstijlen waar jullie allen plezier aan kunnen beleven.

Als ik zeg “beleven” spreek ik over heel veel liefde, heel veel vreugde en heb ik het over vrede op Aarde!!!

De atmosfeer, laat ik zeggen, om jullie heen, wordt opgeladen met liefde en alles dat uit liefde voortkomt!

Op angst gebaseerde creaties verbleken, ook op dit moment. Zij worden ontkracht. 

Waarom? Omdat jullie de liefde binnenroepen en wij hier als partners zijn in deze grootste inspanning die ooit is bereikt. En als ik zeg ”bereikt” bedoel ik dit ook voor de planeet Aarde!!! En zoals dit voor de Aarde geldt, is dit ook van toepassing op ontelbare andere civilisaties daarbuiten tussen de sterren, de manen en de planeten!

Het is het einde van de slavernij van het duister, van wat het duister is geweest door de manier van programma’s en leringen – valse leringen, leugens, verkeerde informatie, controle en alle andere dingen die nu zo snel gedag gezegd kunnen worden dat wij jullie kunnen vertellen dat elke dag dat jullie ontwaken het een geheel nieuwe dag voor jullie in jullie wereld is. 

Allerlei soorten mogelijkheden liggen er nu voor jullie! Dit is de tijd!!! Als jullie hier nog nooit eerder over hebben gedacht, neem dan contact op met jezelf en zoek uit welke passie er in deze Gouden Eeuw voor jullie te doen is!

Er ligt veel voor jullie, inclusief de ONGELIMITEERDE MOGELIJKHEDEN om de leefstijlen te leven die jullie kiezen! Het gaat over OPEISEN wat het ook is dat jullie verlangen. Je zou dus kunnen zeggen: “Ik eis mijn verlangen om vrij te zijn. Ik eis mijn verlangen om overvloedig te zijn in alles dat mij voedt, dat mij zal steunen.” Het kan zijn jullie enkele verbeteringen in jullie gezondheid willen. Wel, daar hoeft het niet bij te blijven! Jullie kunnen niet alleen perfecte gezondheid en balans eisen in jullie hele wezen, maar jullie kunnen zelfs verjonging vorderen!!!

Jullie hebben zojuist een verhaal gehoord!* Dit is niet de enige werkende technologie want er zijn er nog vele als deze. Dit is er maar een dat jullie van Rama hebben gehoord, maar zij hebben allemaal bewezen dat zij werken. Vraag het maar aan enkele van de hoogste duistere hoeden. Zij zullen het jullie vertellen!

Over hen gesproken, ik heb het gevoel dat een antwoord op vele vragen – en misschien wel over de transformatie van enkele angsten die sommigen kunnen hebben – kunnen worden beantwoord als ik een verhaal herhaal dat ik al een paar keer heb verteld. Het is alweer een tijdje geleden; het is meer een parabel. Het is iets, wat jullie zouden noemen, om over na te denken.

In sommige kringen – degenen die vanaf het begin deel uitmaken van deze bijeenkomsten – zou dit gezien kunnen worden als – “een oudje, maar een goede”. Maar het is desondanks nog steeds relevant en ik zal hier de verhalenverteller zijn, de verteller van de parabel. Dit is het verhaal van de Magische Telefooncel:

Jullie kunnen je misschien wel een heel populair programma herinneren dat in de eerste dagen van de televisie dagelijks werd uitgezonden en dat ook in latere dagen werd vervolgd. Er zaten enkele waarheden in deze verhalen, informatie die doorkwam! Dit was een serie waar een karakter in voorkomt die reisde met een telefooncel met als doel om zijn identiteit te transformeren zoals die gezien werd in jullie 3D-ogen!

Wij gaan het nu over een andere persoon hebben, de hoofdpersoon hier. Als jullie nu willen kunnen jullie je ogen sluiten en gewoon het plaatje voor je zien zonder enige andere storende energie – gewoon het plaatje, zo neutraal als jullie kunnen zijn, een plaatje van wat ik “Shrub Junior” heb genoemd.

Misschien kennen jullie hem als een Bushfellow – met name de laatste, en met laatste bedoel ik ook de LAATSTE PRESIDENT genaamd Bush! Goed! 

Junior wandelt dus op straat. Er rijdt veel verkeer langs. Hij wil een wandeling maken, waarom weten wij niet. Maar hij is helemaal opgetuigd in zijn presidentieel kostuum – met een speciale stropdas – in zijn donkere pak.

Als jullie willen kunnen jullie je voorstellen dat hij ook een donkere hoed op heeft in welke stijl jullie ook willen, omdat dit een symbool is van zijn karakter en zoals hij zichzelf heeft gepresenteerd.

Zo komt het dat hij om zich heen kijkt om er zeker van te zijn dat niemand hem ziet. Er zijn geen geheime agenten of iemand die hem moet beschermen. Hij is helemaal alleen.

Jullie moeten hem ook alleen laten. Hij kijkt om zich heen en opeens opent hij de deur van een telefooncel! Hij propt zichzelf  - jullie begrijpen het al – in de telefooncel!

Hij begint aan zijn stropdas te trekken en doet zijn stropdas af en trekt zijn jasje uit – een behoorlijk duur jasje, weet je – en hij gooit het op de vloer, of waar dan ook, en hij knoopt de knoopjes van zijn shirt los. Als jullie zien wat daar binnenin zit, kunnen jullie misschien huiveren, maar doe dit maar niet, want ik ben nog niet klaar. Er is hoop! Maar jullie zien donkere, tamelijk dreigend uitziende schubben! Uuuugh! En hij doet zijn hoed af, als hij er een heeft, en zonder deze hoed zien jullie een puntig hoofden de schubben die daarop zitten. Zijn gezicht is ook behoorlijk geschubd en de rest ook. En hier is dit creatuur dan! Uuugh! Is dit zijn ware identiteit???

Wel, hier kunnen jullie stoppen als jullie willen, omdat ja, hij deze identiteit heeft als lid van een bepaalde soort. Maar wacht even! Als jullie naar dit wezen kijken - jullie zouden hem een monster kunnen noemen –zien jullie dat er op de top van zijn hoofd een gigantische ring zit. Hij is van de soort die aan de echt grote ritssluitingen zitten. Opeens trekt hij de ring van die ritssluiting naar beneden, naar de onderkant van zijn hoofd en verder naar beneden.

Als jullie naar de plaats kijken waar jullie denken dat hij een hart heeft, als hij een hart heeft, gaat daar opeens licht uit schijnen. Wat is dit? Wat betekent dit?

Wel, dit is de parabel, en het is aan jullie, lieve mensen, om hier je eigen einde aan te breien. Oh, ik zal jullie een richtlijn geven. Zou het kunnen dat onder al dit spul er toch een beetje licht in hem kan schijnen?  Kan het zijn dat hij LiefdesLicht binnenhaalt?

LiefdesLicht! Aha…… en het daardoor ook weer uitstraalt? Hij laat een beetje licht bij zich binnen, het Gouden Licht, het Licht van Christus, het LiefdesLicht van het Universum, het LiefdesLicht van Moeder/Vader/God, De ScheppersBron.

Wat vinden jullie daarvan?!!!

Ik beloofde jullie een richtlijn  en de richtlijn is – voor allen die hierbij meeleven of nu een einde aan het verhaal willen horen –HET GAAT EROM IN HET MIDDEN TE BLIJVEN!!! Jullie zullen je herinneren dat ik voorstelde om je niet te focussen op het duister of het negatieve, maar het eerder gewoon te zien en gelijkmatig te blijven tijdens dit hele verhaal.

Het gaat erom dit verhaal te kunnen vertellen, als jullie dit willen, met volkomen gelijkmatigheid.

Een andere manier om dit te vertellen is DE AFWEZIGHEID VAN OORDEEL OF SCHULD!!! Jullie kunnen compassievolle toekijkers zijn die weten wat hij met zijn leven heeft gedaan – deze keer op de planeet Aarde, en met anderen. Maar het gaat erom zonder oordeel te zijn, met andere woorden: in vergeving te zijn! Als deze man ervoor heeft gekozen om een beetje licht te laten zien of een beetje LiefdesLicht binnen te laten – dat hem lang geleden, zoals jullie dit meten, is aangeboden, waarom zouden wij er niet nog wat LiefdesLicht aan toevoegen en een partner zijn in de Grote Opwaardering en hem uitnodigen om ook in dit Licht te komen?!!!

Oh, het is niet zo dat hij niet gevonden zou worden. Het is niet dat hij niet voor het gerecht en het tribunaal van het zonnestelsel moet verschijnen. Maar wat is een rechtszaak eigenlijk anders dan een mogelijkheid voor individuen bij deze rechtszaak om zichzelf in de spiegel te zien?

Wie is, buiten dat, de strengste rechter in iemands leven behalve hijzelf? HET GAAT ER DUS OM ALLEN TE VERGEVEN, OM ZONDER DIT SOORT SCHULD EN BESCHULDIGEND OORDEEL TE ZIJN TEGENOVER JEZELF EN EEN ANDER!!! Dit, lieve mensen, is de leefstijl van de Gouden Eeuw – en verder

Ik ga jullie niet vertellen dat op de dag van opwaardering, Golf X voor absoluut alles zal zorgen. Nee! Wij hebben vaak aangehaald dat wij partners zijn en jullie je aandeel zullen hebben in de opheldering, de reiniging en het werkelijk naar de Gouden Eeuw gaan.

Maar als jullie met liefde kunnen komen, alleen Liefde, en het grootse LiefdesLicht met je meenemen, zonder oordeel komen, komen als compassievolle toekijkers, alles vergeven – beginnen met jullie eigen Goddelijke Zelven – beloof ik jullie dat jullie een grootse bijdrage zullen leveren!

Jullie zullen je missies vervullen; jullie zullen de Beweging verder brengen, de Opwaardering naar een Hoger Dimensionale leefstijl nog terwijl jullie je in je lichaam bevinden! Of, als jullie ascenderen, kunnen jullie nog steeds bijdragen. Jullie kunnen een lichaam hebben, of niet, als jullie ervoor kiezen, want er zal veel te doen zijn –veel opwinding, veel schoonheid, veel verbazing en veel vreugde in de wereld.

Het is allemaal mogelijk doordat jullie, lieve mensen, je ertoe hebben verbonden om dit te doen en op koers zijn gebleven!!!

Wees niet bezorgd over wat jullie broeders en zusters ook gedaan mogen hebben of over wat zij nu zouden kunnen doen. Het gaat erom over niemand te oordelen. Het is eerder beter om te zeggen: “Ik bied jou liefde aan. Ik bied jou de vrede aan die alle begrip te boven gaat, ik bied jou het licht aan om samen mee te doen aan het binnengaan van deze fabuleuze Gouden Eeuw die zo dichtbij is"!

Sommigen van jullie leven al in de energie daarvan en wij begrijpen dat jullie je heen en weer geslingerd voelen. Maar wat jullie werkelijk zijn: multidimensionale wezens! Jullie zullen hier met gemak mee leren omgaan als jullie je steeds meer uitbreiden in jullie bewustzijn en in jullie kennis. Het is daar allemaal voor jullie – het is alleen dat jullie het nog niet helemaal hebben uitgepakt, maar dat komt wel! Jullie zullen allemaal zoveel meesters worden als jullie in je gedachten ooit kunnen bevroeden, omdat JULLIE DIT AL ZIJN!!!

Dus groeten en eren wij jullie  en wij verzekeren jullie dat wij hier bij jullie zijn, samen met jullie dit Pad naar de Gouden Eeuw belopen. Wij vragen jullie om op te eisen dat jullie je leven kunnen leven met bovenal Liefde – onvoorwaardelijke, eeuwige en Hoog Vibrerende Liefde, de Hoogste Energie in het Universum -  en met compassie voor allen, met vergeving die afwezigheid van oordeel betekent, en met dankbaarheid! Ja, laten wij dankbaar zijn dat wij hier zijn. Wij hebben uiteindelijk deze Gouden Momenten bereikt en het zal alleen nog maar beter gaan!!!

Adem dus in. Adem het Licht en wees Liefde in al jullie uitdrukkingen. Dit, geliefde familie, is wat wij hier allemaal komen doen. Dank jullie heel hartelijk voor je deelname in deze zeer opwindende tijd, zoals jullie tijd meten. Samen gaan wij vooruit en omhoog.

En zo is het.

Saluut!

* Tara en Rama's A&A Report:
Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, August 11, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.