Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 augustus 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 13 Augustus 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 13 Augustus 2015

De eerste reactie van veel mensen op een situatie is er een van liefde en mededogen. Dan, voordat ze dat doen, beginnen ze zich terughoudend op te stellen op basis van wat anderen zullen zeggen. Ze zijn bang dat ze zwak of dom zullen lijken, dus negeren ze hun eerste instinct en missen een kans om zich te uiten in hun waarheid. Dit is een klassiek voorbeeld van hoe jullie zijn getraind om jullie zelf klein te houden.
                                     
Dierbaren, laat het licht jullie leiden, jullie mededogen en jullie glorieuze hart, want dat is de demonstratie van jullie waarheid en authenticiteit. Naarmate meer en meer mensen zichzelf toestemming geven om hun goddelijkheid te laten leiden op hun weg, zullen jullie de maatschappelijke normen verschuiven en de energieën verankeren van onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn, en dat is precies waarvoor jullie pioniersgeest op de planeet is om te doen.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl