Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 augustus 2015

9e Graancirkel Formatie 2015 / 31 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

9e Graancirkel Formatie 2015
31 Juli 2015 / Robbert van den Broeke

In de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 juli kreeg Robbert ineens een onrustig gevoel en kreeg heel helder een visioen van de speciale boom die op de dijk vlakbij de Ankh-formatie staat. Hij zag vervolgens dat er een gouden schijf neerdaalde in een graanveld dat zich direct achter de boom bevindt. Hij wist dat zich op dat moment een graancirkel had gevormd. Voor zijn geestesoog zag hij ook dat er nog een soort van sikkel onder de cirkel zat. Hij had het idee dat dit symbool ergens teruggevonden kon worden in de Egyptische oudheid. Wat het precies betekende wist hij nog niet.

Hij vroeg aan Roy, die op dat moment bij Robbert was, of hij samen met hem naar de Palingstraat in Hoeven wilde rijden, waar deze boom staat.

Daar aangekomen voelde Robbert direct de aanwezigheid van iets heel groots. Het voelde liefdevol, oud en heel wijs aan. Ze liepen de dijk op richting de speciale boom.


Toen ze er bijna waren zagen ze direct dat er inderdaad iets in het veld was verschenen. Het was goed te zien omdat het die avond volle maan was.  

De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te maken en is er contact geweest met de landeigenaar. Deze heeft zijn land (nog) niet opengesteld. Mocht dit gebeuren, dan melden we dit direct.

Ook vond Roy inderdaad een Egyptische afbeelding waarop een Godachtig wezen te zien is met op zijn hoofd hetzelfde symbool als wat er nu in het veld ligt.

Mocht Robbert nog een diepere boodschap doorkrijgen bij deze formatie, dan plaatsen we deze hier in het graancirkelarchief.
Mensen mogen de laatste formatie bezoeken. De boer heeft hier officieel toestemming voor gegeven.

Er komt nog een rood/wit lint dat de mensen direct naar de formatie zal leiden. Waarschijnlijk wordt er nog een donatie box geplaatst. Als u deze aantreft geef dan gul. Deze formatie wordt waarschijnlijk over twee weken gemaaid.

Hierbij danken wij de boer hartelijk voor het openstellen van zijn land.
EXTRA MEDEDELING:  De 6e formatie (die in Zevenbergen) en de 7e formatie (Ankh-symbool) zijn komend weekend nog te bezoeken. Volgende week zullen beide formaties gemaaid worden.

Hieronder hebben we nog een video geplaatst met prachtige beelden en muziek van de 8e formatie waarbij ook het Ohm-teken was verschenen. Wij danken Michel en Miranda Koenders voor het maken en samenstellen van deze beelden.