Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 14 juli 2015

Heavenletter 5346 Licht van de Sterren / Dinsdag 14 Juli 2015

Licht van de Sterren
Brief uit de Hemel
Dinsdag 14 Juli 2015


God zei:

Als jij je neerslachtig voelt, deel jij dit met iedereen in de wereld die ook neerslachtig is, want jij reikt niet naar de sterren. Jij bent niet eerzuchtig genoeg. Je staat te letterlijk in de wereld. Vang de sterren in plaats daarvan.

Het is niet aan jou om te wachten op de wereld in het algemeen om jou te inspireren.

Sterren hebben zeevarenden eeuwenlang geleid. Het is nu tijd voor de sterren om jou te begeleiden en je hart te inspireren. De wereld is niet genoeg om jou aan het zeilen te houden op de belangrijkste vaarroute. Er is een tendens in de wereld om jou te verleiden en dan misschien af te zetten in het midden. Natuurlijk, eigenlijk ben jij het zelf, die laat jou vallen. Als de wereld de hete kachel is, brand jij jouw vingers steeds weer opnieuw eraan. De wereld is gewoon niet groot genoeg voor jou.

De wereld kan te dicht voor jou zijn om doorheen te zwemmen naar de andere oever. Er is uitgebreider dan de wereld. Laten We eerlijk zijn. De wereld kent zichzelf ook niet. De wereld heeft nog niet haar diepten noch haar hoogten bereikt. Jij bent hetzelfde.
Je hart vereist diepgang. Jouw hart verlangt ernaar om voorbij te gaan aan de startlijn.

Jouw interpretatie van jezelf kan verborgen zitten bij de verkeerde menigte. Wanneer alles overwogen is, kan het alledaagse jou niet genoeg inspireren.

Inspireren betekent inademen. Het is noodzakelijk om dieper in te ademen. De wereld is meer als uitademing, geliefden. Je moet je Ware Zelf inhaleren en in ademen. Jij overschrijdt de macht van de wereld die jij voor je ziet.

Jij bent Mijn meest geweldige Creatie. In feite, ben jij, inderdaad, de wereld zelf, want de wereld is zoals je haar ziet, en er is meer omtrent de wereld dan wat jij ziet en meer omtrent jou dan wat je ziet.

Blijf naar boven kijken naar de sterren, want jullie zijn het licht van de sterren. Je kent de sterren diepgaand, je doet echter tegen je jezelf alsof ze niet kent, alsof ze te ver van je af staan. Jij bent verwant aan de sterren. Vanuit de sterren, ben jij geboren. Vanuit het Licht van de Sterren ben jij geboren. Jij bent het licht van de Sterren, en toch verzamel jij echter feiten en cijfers uit de wereld en verwacht van de eindige wereld om je te verlichten, terwijl jij hier bent om de wereld te verlichten.

We kunnen stellen dat jij zocht op de verkeerde plaatsen voor inspiratie.

Allereerst, inspiratie verblijft binnenin, en inspiratie verblijft binnenin jou. Dat is een feit. Het is een feit dat de sterren van de nachthemel en overdag als de Zon schijnt, binnenin jou zijn. Jullie, Mijn kinderen, zijn de Ontstekers van het Universum. Dit is ironisch, is het niet? Kijk naar de sterren, en je kijkt naar jezelf.

Inspiratie is niet een trein die op sporen loopt. Inspiratie is niet ergens buiten. Je bent je eigen lucifer om te ontsteken. Jouw eigen Licht kan nooit opraken. Het is echter duidelijk, dat jij jezelf teleurstelt. Als je iemand bent die blijft wachten op inspiratie om jou te bereiken, ben jij je eigen teleursteller.

Je ziel is sterker dan de zwaartekracht. Je ziel is niet genageld aan de Aarde.

Nu, begrijp Mij niet verkeerd. De wereld is ook mooi. Niettemin, de wereld van de Aarde hunkert naar jouw licht dat aan jou is om te geven. Jij moet de Aarde verlichten. Misschien heb je gedacht dat de Aarde een restaurant is waar jij naar toe kunt gaan, gaan zitten aan een tafel en wachten om bediend te worden.

Beschouw Mij als de Chef-kok, maar het is echter niet de bedoeling om rond te lummelen of met je vingers te knippen wachtend op Mij of iemand anders om jou te bedienen. Over het geheel genomen, als het gaat om inspiratie, is het voor jou zelfbediening.

Vertaald: Anneke