Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 juni 2015

Plasma en de planetaire situatie update / 21 Juni 2015 oudere vertaalde berichten


Plasma en de planetaire situatie update
21 Juni 2015
oudere vertaalde berichten
  
Dinsdag 7 oktober 2014

Het opschonen van de chimera groep gaat door. Hun fort op Long Island kan niet zo makkelijk worden verwijderd omdat het is verbonden aan het plasma scalar netwerk wat de ruggengraat is van de veil (sluier), reikend tot een hoogte van 8,6 mijlen boven de oppervlakte van de aarde. Dit is precies het punt waar de chimera en de archons samenwerken om hun quarantaine op aarde te verdedigen.

Om werkelijk te kunnen uitleggen wat er gaande is moeten we ons verdiepen in hele diepe occulte kennis die voor sommige mensen verder kan gaan dan science fiction.
Natuurkundigen zouden plasma omschrijven als geïoniseerd gas, terwijl een ervaren occultist plasma zou omschrijven als een verborgen laag / dimensie tussen de gaslaag en de vierde etherische laag:

 bij artikel 7 oktober

De plasmalaag tussen het fysieke en het etherische is de verborgen locatie waar de archons het meeste van hun duister hebben verborgen en het was hun grootste geheim. De plasmalaag was gecreëerd als resultaat van de torsiekrachten tussen het fysieke en het etherische als een direct gevolg van kosmische anomalie toen het universum was gecreëerd, en het wordt ook de ‘Abyss’ genoemd. Je kunt er naar toe (niet aangeraden) door verborgen portalen die kunnen worden gevonden binnen ‘sephira daath’ op de kabalistische levensboom:

Binnen de plasmalaag zijn ‘quantum singularity’ wormgaten en in de occulte terminologie worden ze de Tunnels van Set genoemd. Deze wormgaten bevatten stranglet en toplet bommen en ze zijn verbonden aan de fysieke zwarte steen in de locatie op Long Island. Dit is de belangrijkste reden waarom het zo lang duurt het plasma scalar netwerk en de sluier (veil) te zuiveren.

De lichtkrachten houden zich met deze situatie bezig en er is significante vooruitgang geboekt ten aanzien van het verwijderen van de plasma strangelet bommen, maar de plasma toplet bommen blijven nog een uitdaging.

plasma b

Er is een andere laag, net als plasma, maar op een veel hogere octave, tussen de hogere mentale (manasic) en de intuïtieve (buddhic) laag. Deze laag wordt het ‘buddhi-manas’ membraan genoemd en het scheidt de rijken van eenheid van rijken van dualiteit. Dit membraan was gecreëerd als een resultaat van torsiekrachten tussen de mentale en de intuïtieve laag als een direct gevolg van kosmische anomalie toen het universum is gecreëerd. Dit membraan is het eerste ding dat ons van de Bron scheidde toen wij afdaalden in de creatie als deeltjes van bewustzijn, heel lang geleden in de galactische historie. De dichtheid van dit membraan zal heel erg verminderen na de Event, als de kosmische anomalie van duister eindelijk zal zijn gezuiverd.

Terwijl de chimera langzaam maar zeker hun macht verliest, komen er interessante informatielekken naar boven:


De Oosterse Alliantie maakt duidelijke vorderingen op het financiële front om de dominantie van het petrodollar-systeem te breken:
Zoals je wellicht weet heeft de Ebola-angst niet de impact waar de cabal op hoopte en al hun pogingen om een globale oorlog te creëren zijn uiteen gevallen.

De Islamitische Staat, een Jezuïeten creatie, krijgt heel veel aandacht in de massamedia. Een doel van de archons en hun Jezuïeten poppen-aan-een-touwtje in hun occulte oorlog tegen de mensen is om de naam van de Godin Isis in de hoofden van de massa te associëren met hun duistere creatie. Daarom zou ik aan alle alternatieve media willen voorstellen om te stoppen de naam ISIS te gebruiken voor de islamitische staat, maar daarvoor in de plaats liever ISIL of islamitische staat, Je kunt ook deze petitie ondertekenen:


Ik ben benaderd door een groep schrijvers die contact heeft gehad met de Indonesische en andere oosters Aziatische Agartha netwerken van 2009 – 2013. Deze groep heeft gesuggereerd dat de mensen niet passief zitten te wachten op de Event, en zij hebben veel ideeën geopperd over wat kan worden gedaan:


Een ander prachtig idee is naar voren gekomen dat kan bewerkstelligen dat mensen anders gaan kijken naar hoe hun woonsituaties op te lossen:


Cobra, 7 oktober 2014

 https://eventnl.wordpress.com