Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 juni 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging DAG 16 / Vrijdag 5 Juni 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
MAYA BERICHT  DAG  16
Vrijdag 5 Juni 2015


CIB 3 CONTROLE NAAR ROMMEL

Ik ben Cib 3 (Gele Krijger), we zijn dankbaar voor deze tijd die we met jullie hebben. Onze boodschap vandaag is er een van eenvoud. Kijk eens rond je huis, wat is er dat je niet meer gebruikt? Neem de tijd om te kijken naar elk voorwerp, elk beeld op de muur, evenals de kop en schotels in je kast. Als je kijkt naar elk object, merk dan op of ze enige herinnering naar boven brengen. Als deze herinneringen niet positief zijn, overweeg dan het item uit je huis te verwijderen van of de energie rondom het object te veranderen.

Als een voorbeeld, in het verleden, heb je van iemand een geschenk ontvangen. Je bent niet langer meer op goede voet met deze persoon. Elke keer als je dit object ziet, wekt het de woede weer op die je voelt richting die persoon. Wat een kans om je gevoelens te erkennen! Hoe ga je ervoor kiezen om met dit probleem geconfronteerd te worden?

Misschien zul je proberen de vriendschap te wijzigen. Misschien zult je ervoor kiezen om in een ander licht te kijken naar de situatie van het verleden en jezelf toestaan om de gevoelens van negativiteit los te laten. Je kunt ervoor kiezen om het object te verkopen of weg te geven omdat het je geen vreugde brengt of omdat het geen functie dient.

Doe dit met alle dingen die je bezit, met inbegrip van je kleding. Als het object negatieve energieën naar boven brengt, kijk dan naar die energieën en begint het genezingsproces. Zoek  die dingen uit die je niet meer bevallen of niet meer nodig hebt. Zie hoe de magie zich ontvouwt als je deze items loslaat. Deze schoonmaak zal diep van invloed zijn op je innerlijke wezen, want op hetzelfde moment, zuiver je je overtuigingen en negatieve herinneringen.

Besteed aandacht aan wat je in huis haalt. Velen van jullie zijn verzamelaars, en vinden het moeilijk om 'nee' te zeggen tegen alles wat jullie aangeboden wordt. Kijk naar de redenen achter dit gedrag. Anderen van jullie zijn winkelverslaafden; jullie kunnen geen koopjes afslaan, schaffen vele malen artikelen aan als een middel van medicatie tegen die pijn. Ga diep binnenin en vindt wat je nodig hebt om voorbij dit gedrag te komen.

Dit zijn de uitgangspunten van de oostelijke kunst van feng shui. Er zijn veel boeken over het onderwerp, meestal met verwesterde overtuigingen. Echter, er is veel dat je kunt winnen door het volgen van een aantal van de basisprincipes van het loslaten, de eenvoud en de plaatsing van objecten.

We nemen nu afscheid van jullie en hopen dat jullie met nieuwe ogen in en rond zullen kijken in jullie huis. Deze principes zijn ook van toepassing op jullie voertuigen en opslagplaatsen. Als het werk te saai klinkt, begin dan klein, misschien met de rommel lade in je keuken. Als jullie moeite met zelf-motivatie hebben, overweeg dan het inhuren van de diensten van een professionele organisatie.

Let op de stand van zaken waar jullie veel van je tijd aan besteden. Die ruimte is een spiegel reflectie van wat er gaande is in je ziel. Is het rommelig? Is het onberispelijk? Is het vol met nutteloze dingen? Is het ingericht om anderen te imponeren? Wat jullie buiten hebben gecreëerd is wat jullie ook innerlijk hebben gecreëerd.

Zijn er veranderingen die moeten worden aangepakt? We moedigen jullie aan om de nodige stappen te nemen om jullie innerlijke en uiterlijke wereld in balans te krijgen.

Maak een vrolijke, ontspannen ruimte waar je kunt genieten van iedereen die binnenkomt. Ongebruikte en ongewenste items hebben de neiging om een overheersende energie te hebben als ze in overdaad worden gevonden. Licht op en geniet van jullie ruimte!

Vrede zij met jullie!

Cib

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl