Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 juni 2015

Kryon: Het helen van een Gebroken Hart. 2. / David Brown 12 november 2003 / Geplaatst: 25 juni 2015

Kryon:
Het helen van een Gebroken Hart. 2.
David Brown
12 november 2003: “The Fountain”, Durbanville
Geplaatst: 25 juni 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie reis van lijden en worstelen is ten einde – manifestatie zal zoveel makkelijker komen en liefde zal zoveel makkelijker in jullie harten stromen.

Sluit je ogen en ga naar binnen en laat ons naar je harten kijken – iedereen op de planeet lijdt op een of andere manier aan een gebroken hart – de harmonische concordantie brengt energie voor het helen van gebroken harten met zich mee. Plaats je bewustzijn in je hart en zie jezelf in een tijd in dit of een voorgaand leven waarin je hart werd gebroken. Ga naar deze ervaring en laat je gidsen en engelen je daar naartoe brengen en je vasthouden in een ruimte van veiligheid en liefde.

Laat de energie van een gebroken hart je lichaam binnengaan. Jullie doen dit niet alleen voor jezelf – jullie doen het voor je families en ieder ander op de planeet. Laat je harten steeds verder openstaan en voel je vrij om Goddelijke liefde binnen te laten. Jullie harten zijn Goddelijk en ook de breuk daarin is Goddelijk door zijn ontwerp – het is ontworpen om jullie te leren wat liefde is en wat liefde niet is – het is ontworpen om jullie te leren over verdienen en zorg dragen.