Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 juni 2015

Kryon: Een reis naar de BinnenAarde / Barbara Bessen 29 juni 2012. Geplaatst: 18 juni 2015

Kryon:
Een reis naar de BinnenAarde
Barbara Bessen
29 juni 2012. Geplaatst: 18 juni 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Willen jullie mij begeleiden naar de BinnenAarde? Wij zullen daar eerst een beetje over praten. Ik zou mij willen afstemmen op het thema “Innerlijke Aarde.”

Dan zal ik, zoals jullie al weten, jullie bij de hand nemen en aan een heerlijk wezen uit de BinnenAarde voorstellen. Het verheugt zich al. Jullie kunnen gespannen zijn maar ik wil jullie eerst nog een beetje vertellen over het leven in deze geliefde planeet.

Herinneren jullie je dat ik beschreef hoe jullie en de Aarde in meerdere dimensies bestaan? Ik wil jullie eerst het driedimensionale niveau van jullie thuisplaneet beschrijven.

Jullie kennen haar met zeeën, bergen en gebieden. Het zijn de tijden en eonen die deze gestalte van Gaia vormden en die ook in verbinding staan met het onlangs opnieuw  uitgerichte magneetraster dat altijd invloed had op de natuur van de Aarde. Zo zijn vele van de huidige formaties pas enkele tienduizenden duizenden jaren oud. 

Meer lezen >>>