Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 juni 2015

Benjamin Fulford: "Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?" / Donderdag 18 juni 2015,

Benjamin Fulford:
"Zal het chaos zijn of een gecontroleerde implosie wanneer de Westerse zeepbel uiteenbarst?"
Donderdag 18 juni 2015, 11:09 uur

Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriëel complexen en de geheime genootschappen.

De tekenen wijzen er onmiskenbaar op dat een soort van historische gebeurtenis op handen is. Het laatste economische nieuws maakt het onvermijdelijk dat het Westerse financiële systeem zoals we dit kennen op een einde staat te komen. De vraag is, zal dit gebeuren door middel van een gecontroleerde implosie gevolgd door een soort van feniksachtige opbloei of zal er een revolutie ontstaan, chaos, anarchie, bloedvergieten en ellende. Het antwoord ligt nu in de handen van de militaire krachten van het westen want de politieke wereld, vooral in de Verenigde Staten functioneert slecht.

Kijk alsjeblieft naar de volgende grafiek om te begrijpen hoe serieus de situatie is.


Het laat zien dat er ongeveer $80 biljoen aan financiële producten in de Verenigde Staten zijn die geen enkele basis hebben in de werkelijke wereld. Tijdens de Japanse zeepbel gebruikte ik een soortgelijke grafiek om te laten zien dat de oninbare schulden in het banksysteem een waarde hadden van 200 biljoen yen terwijl de Japanse regering beweerde dat de oninbare schuld maar 3 biljoen was.

Een andere manier om dit uit te drukken is dat de prijzen van activa van de VS zo ongeveer 80% omlaag moeten voordat ze de bodem van de realiteit bereiken. Japanse onroerend goed prijzen daalden 90% nadat de zeepbel daar barstte. De Amerikaanse zeepbel is 49 keer groter dan de Japanse zeepbel was. Het is niet de vraag of het zal barsten maar wanneer. Het ontkennen van de werkelijkheid zorgt er niet voor dat het verdwijnt.