Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 juni 2015

Ashtar On The Road: Moeder Maria: Speel met Vreugde in op de Grote Festiviteiten! / 9 Juni 2015 / Susan Leland


Moeder Maria:
Speel met Vreugde in op de Grote Festiviteiten!
Ashtar On The Road Teleconferentie 
9 Juni 2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen! Jullie weten nu dat wij SAMEN het antwoord zijn* want Wij Zijn Liefde, alleen Liefde. En waar Liefde is kan er geen angst zijn; kunnen er geen zorgen zijn. Er kan alleen vreugde zijn over ons samenzijn! Ik noem jullie mijn kinderen omdat ik van jullie houd – ieder van jullie – als mijn kinderen. Als ik bij jullie kom kan het in jullie ogen de eerste keer zijn, maar ik verzeker jullie dat ik altijd bij jullie allen ben geweest.

Want Ik Ben Kumara. Ik kwam in het begin om een licht te zijn voor de planeet Aarde. Ik kwam met Sanat Kumara en vele anderen van de Kumara-familie. Ik kwam met jullie die van vele, vele plaatsen in het Universum allemaal naar deze planeet kwamen. Zelfs als jullie levens hebben ervaren op andere plaatsen – op andere planeten en in andere planetaire systemen, was ik ook daar bij jullie want degenen die vanaf het begin samen zijn geweest zijn altijd, altijd EEN met elkaar. Er is geen macht in het Universum die dit kan veranderen want wij zijn Liefde en Liefde is zeker de grootste kracht in dit Universum!

Dit is de reden waarom ik jullie uitnodig, mijn kinderen, om te dansen, te zingen en de handen ineen te slaan in verwachting van het grootste feest, de grootste viering die de planeet Aarde ooit heeft gezien! En als jullie klaar zijn met vieren komen jullie allen weer tot een nieuw feest omdat jullie je kostbare Zijn meebrengen – allemaal, met jullie veranderde lichamen – en jullie zullen EEN worden met het Licht dat jullie al zijn. En jullie zullen het weten!

Nooit eerder is er zoveel reden geweest voor een Viering op deze planeet! Wij kunnen er allemaal met Vreugde op inspelen. Denk gewoon eens terug in je fysieke leven. Denk eens terug aan je kindertijd toen jullie wisten dat je verjaardag eraan kwam, of Kerstmis, of de thuiskomst van een geliefd familielid, of de dag waarop jullie voor het eerst een hondje of een poesje mochten uitzoeken – het maakt gen verschil.

Herinner je gewoon een speciale dag en ga dan terug naar de verwachting die jullie hadden omdat jullie wisten dat deze dag zou komen en breng die vreugde weer naar voren!!!

Ga dan verder op die dag, naar dat speciale deel van die dag – misschien was het de ochtend - toen jullie wakker werden. Misschien was het buiten nog donker of helder met twinkelende sterren, maar jullie wisten dat dit jullie speciale dag was waar jullie zo lang op hadden gewacht!

Voel nu die Vreugde, ongeacht hoe de dag verder is verlopen – het maakt geen verschil!!! Het gaat om die vreugde, die vreugdevolle verwachting waar ik het over heb. 

Vermenigvuldig dit nu met alle hier aanwezigen omdat wij zien dat het voor jullie tijd is om ditzelfde gevoel weer terug te halen, dezelfde Vreugde en Verwachting en die vast te houden – zoals een kind dit doet! 

Houd het in je hoofd en in je hart en weet – en weet – dat de officiële dag dan wel niet op jullie kalenders staat maar dat waar er geen tijd is, het reeds heeft plaatsgevonden!!!

Het is een dag van de grootst mogelijke festiviteiten! Ga dan verder dan jullie voorstellingsvermogen omdat het hele Universum hierin meedoet! Ga dan nog verder naar de tweede Grote Viering waarbij Jullie Thuiskomen, allemaal, ieder van jullie in de totaliteit van jullie wezens.

Daar hebben jullie toestemming voor gegeven. Dit is de belofte die jullie aan jezelf hebben gedaan toen jullie in je huidige lichamen kwamen en het is een belofte die jullie houden! Kinderen rekenen op beloften. Het is een heilig vertrouwen – belofte maakt schuld. En jullie, mijn zeer geliefde kinderen, houden je beloften aan jezelf en aan elkaar op de prachtigste en krachtigste manier!!!

Zoals elke moeder straal ik mijn vreugde naar jullie uit! Ja, mijn dank en mijn belofte aan jullie dat wij doorgaan bij elkaar te blijven op dit wonderbaarlijke pad naar het Licht met vele, vele redenen om op die weg te Vieren!!! Laat jullie verwachtingen en je Vreugde steeds groeien. Straal jullie prachtige Lichten uit en voel de vreugde van ons samenzijn! Wees als kinderen met handen om de wereld heen en weet dat ik en allen die komen – Kumara’s en andere zielenfamilies – uit jullie eigen planeten- en sterrengroep en nog verder, vanuit het hele melkwegstelsel – wij zijn samen. Wij zijn bij jullie en wij stralen onze Lichten uit, wij zijn Een groot wit/gouden Licht van onze Schepper!

Het Licht – de energie van het Licht is helemaal dat van Liefde en alles wat Liefde geboren laat worden!!!

Wees dus als kinderen in jullie verwachtingen en wees deze kinderen in jullie Vreugde over de Vieringen! En betrek iedereen op jullie planeet – en verder - hierbij, waar zij zich ook bevinden en ongeacht hun kleur of wat zij dragen. Laat de kinderen de Gouden Eeuw samen binnengaan, EEN van Hart en hand in hand, voortgaand als Een Grote Familie – een familie die alleen Liefde kent, alleen Vreugde en alleen Vrede voor allemaal! Want dit, geliefde kinderen, is wat een moeder uit moet stralen om haar kinderen de weg te tonen, om een lerares te zijn en een grote liefde uit te stralen voor haar kinderen zodat de kinderen op hun beurt dit Licht kunnen dragen, die Liefde, in hun eigen wezen!

Aldus verwelkom ik jullie allen in mijn Licht, want jullie zijn al in mijn hart. Voor jullie allemaal heb ik Liefde, oneindig en eeuwig, want dit is Wie Wij Zijn en ik overspoel jullie met de Vreugde die het brengt om bij jullie te zijn, om jullie te kennen en om jullie zo helder te zien stralen! Laten wij samen dus vieren en laten wij in eeuwigheid doorgaan met de festiviteiten!!!

Zegeningen voor jullie, mijn geliefde kinderen, en Liefde, zoals het altijd voor jullie is geweest en het altijd voor jullie zal zijn!

En zo is het!

Namaste!

* Verwijzend naar het lied Let It Be, van John Lennon & Paul McCartney, gezongen door Joan Baez. 


Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, June 9, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.