Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 april 2015

Benjamin Fulford : US corporatieve overheid is bankroet gegaan op 17 april, maar weigert dit te erkennen / 20 april 2015

US corporatieve overheid is bankroet gegaan op 17 april, maar weigert dit te erkennen
Benjamin Fulford - 20 april 2015

De VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA CORPORATIE, gevestigd in de Washington DC extraterritoriale enclave binnen de Republiek der Verenigde Staten van Amerika is er niet in geslaagd een betaling te doen op 31 maart en was extra tijd gegeven tot 17 april om op de proppen te komen met de goederen, maar was daar toe niet in staat, volgens de Chinese overheid en CIA bronnen. Om die reden is de Amerikaanse corporatie regering bankroet gegaan, zoals de bronnen zeggen. Echter, de mensen in Washington zijn niet van plan stilletjes te vertrekken en zijn nog steeds aan het vechten om te overleven.

Dit kan worden bevestigd in de zakelijke propaganda en overheid nieuws aders over de hele wereld in de rapporten over de Washington IMF / Wereldbank vergaderingen die liepen van 16-18 april. De nieuwsberichten voor het grote publiek noemen niet het woord bankroet, maar dingen zoals 19 van de 20 zogenaamde G20-landen zijn boos omdat de VS niet zijn veto wil opgeven over de Wereldbank en het IMF. Met andere woorden: de Amerikaanse overheid is in het openbaar verstoten door de leiders van 19 uit de top 20 economieën.

De huidige Amerikaanse situatie doet denken aan een oude grap die mijn moeder me vertelde over een vrouw die naar een militaire parade keek en met trots schreeuwde "kijk mijn zoon is de enige die in de pas marcheert ."

Ook ondergronds, zijn er een hoop spionagefilmachtige soorten van uitvluchten (subterfuge) gaande met hoge nominale obligaties, identiteitsdiefstal, moord en geheime onderhandelingen terwijl ook diverse spelers de meest gunstige plaats proberen te krijgen voor posities in het opkomende nieuwe financiële systeem.

Een nieuwe reeks van ontmoetingen tussen de White Dragon Society en Chinese communistische regeringvertegenwoordigers vorige week werd afgesloten met een basisovereenkomst dat China 20% van de stemrechten aandeel in het nieuwe systeem zal krijgen en dat China niet op zoek zal gaan naar wereld overheersing. Er waren een heleboel andere dingen besproken die nog niet openbaar worden gemaakt om redenen van veiligheid, maar hebben betrekking op een plan om serieus de overgrote meerderheid van de mensheid te helpen.

Er waren ook onderhandelingen met de WDS en vertegenwoordigers van Iraanse, Chinese, Japanse en Koreaanse Koninklijke families. In elk geval, de echte erfgenamen van historische goud fortuinen vertelde de WDS dat veel van hun familieleden waren vermoord en dat ook  zij vreesden voor hun leven. In een aantal gevallen werden kliek -leden gevangen die probeerde door te gaan als echte Koreaanse, Perzische, Chinese enz royals, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst en andere bronnen. Een vertegenwoordiger van de Japanse keizer, Akihiko Yamaguchi, die ten onrechte werd gearresteerd in Chiasso, Italië en miljarden dollars aan obligaties van hem hadden gestolen, vertelde deze schrijver op een andere keer dat minstens 4 verschillende mensen gevangen waren genomen die probeerde om hem te imiteren op financiële instellingen.

Het verhaal dat al deze verschillende bronnen vertellen is dat Khazarian gangsters de rechten verwierven van verschillende Koninklijke families over de hele wereld om hun goud te gebruiken als ondersteuning voor enorme denominatie financiële instrumenten.

Zoals eerder vermeld in deze nieuwsbrief, Lord Blackheath besprak een van die gevallen in detail in het House of Lords in Engeland in 2012. Voor degenen onder jullie die nog niet zijn getuigenis hebben gezien, neem dan 11 minuten van je tijd en bekijk het op deze link:


Wat Lord Blackheath bespreekt is het gebruik van 700 ton goud in handen van een Indochinese Royal om 750.000 ton te fabriceren ter waarde van goud gedekte certificaten die werden gebruikt om $ 15000000000000 (triljoen) te creëren die weer werd gebruikt voor het redden van de Federal Reserve Board na de Lehman-crisis van 2008.

Nu, komen andere Royals uit de kast met hun papieren certificaten met een theoretisch waarde van miljarden dollars die aan hen werden uitgegeven door dezelfde Khazarian of Federal Reserve Board bedriegende-mannen zoals Lord Blackheath vermeld.

De Perzische / Iraanse koninklijke erfgenaam beweert 45000000000000 $ aan waarde van deze obligaties te hebben. Twee van deze erfgenaam zijn broers, zijn ouders en vele andere familieleden zijn gedood door de Khazarians om te voorkomen dat ze ofwel de obligaties zouden verzilveren of hun rechten zouden claimen op het dynastieke goud, dat deze obligaties, de Perzische Koninklijke aanspraken onderschrijft.

Daarnaast heeft een Manchurian / Koreaans / Chinese Koninklijke familie gedetailleerde schriftelijke bewijsstukken dat ze hun goud aan de Amerikanen overhandigd hebben voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog, in ruil voor de belofte dat het zou worden gebruikt om een Koreaanse, Manchurian, Chinese federatie te creëren. In plaats daarvan zou het goud gebruikt worden om het naoorlogse Marshall-plan te financieren dat Europa en Japan zou moeten herbouwen, maar liet iedereen in de kou staan.

Anders gezegt, de naoorlogse welvaart van de VS en Europa werd gefinancierd met het goud, dat op onrechtmatige wijze is verkregen uit oude meestal niet-Europese Koninklijke families. Deze families hebben hun goud terug gevraagd, en het was die fout om niet op de proppen te komen met het goud dat leidde tot het faillissement van de Amerikaanse bedrijvenregering op 17 april. De Europese royals, van hun kant, hebben een compromis bereikt met hun tegenhangers in de rest van de wereld en dat is de reden waarom Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, enz er mee ingestemd hebben de bezwaren van de Amerikaanse bedrijvenregering te negeren en zich aan te sluiten bij de door China voorgestelde Aziatische Infrastructuur Investeringsbank.

We hebben ook “on the record” publieke bevestiging van IMF-hoofd Christine Lagarde dat grote geld op het punt staat te worden vrijgegeven. Hier is wat ze zei vorige week op de IMF-vergadering in Washington:

"De Aziatische Infrastructure Investment bank is ... het nieuwe kind op de straat om daadwerkelijk te reageren op een enorme behoefte die er is, dat is de financiering van de infrastructuur. Mensen praten in Azië niet over miljarden, ze praten over triljoenen die nodig zijn om de infrastructuur te financieren.

"Dus als die instelling er is om vitale behoeften te financieren, zal dat de groei duwen ... en we kunnen samenwerken. Als we samen kunnen werken, dan is dat uitstekend nieuws. Wij zijn zelf een groot voorstander van dit vooruitzicht, en wij zullen gelukkig samenwerken en bijdragen voor zover we nuttig kunnen zijn voor deze nieuwe instelling.

Met andere woorden, de kwijl loopt uit haar mond bij het vooruitzicht dat het IMF een aandeel zal krijgen van een aantal van de "triljoenen" die op het punt staan te worden vrijgeven. Wereldbank hoofd Jim Yong Kim kwijlde ook bij het vooruitzicht dat de Wereldbank ook mee kan doen aan een aantal van de verwachte nieuwe acties die zullen komen wanneer deze triljoenen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren.

Met dit als achtergrond kunnen we begrijpen waarom er de laatste tijd al zo veel radicale activiteit plaatsvindt in de Verenigde Staten. Een zo'n verhaal was het plan dat door het militaire commando NORAD aangekondigd werd om de stilgelegde Cheyenne militaire basis onder de Rocky mountains te heropenen en voor te bereiden op "een elektromagnetische puls aanval."
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3031041/Why-military-moving-Stargate-base-deep-Rocky-Mountains-decade-abandoned.html#ixzz3Wod66mbE

Het feit dat ze publiekelijk hebben aangekondigd dat ze deze basis willen heropenen bevestigt dat de nieuwere ondergrondse bases die is gebouwd in de buurt van Denver, Colorado, Washington DC en elders in beslag zijn genomen door de witte hoeden en niet meer onder de controle van de cabal zijn.

Ook is er veel gespeculeerd over de reden waarom een heleboel Walmart-winkels in de buurt van de Amerikaanse militaire bases plotseling zijn gesloten.
http://money.cnn.com/2015/04/16/news/companies/walmart-closing-plumbing/

CIA-bronnen zeggen dat er ondergrondse bunkers onder deze winkels worden gebouwd voor de elite om zich in te verbergen. Echter, een Pentagon bron zegt dat de Walmarts worden voorbereid als distributiecentra voor voedsel en andere essentiële producten in voorbereiding voor een stillegging en reboot van het bancaire systeem. De tijd zal leren welke van deze bronnen de waarheid spreekt.

De andere vreemde gebeurtenis is het plan van de New York Federal Reserve Board om de meeste van haar essentiële functies te verhuizen naar Chicago. We hebben eerder opgemerkt dat de Chicago Fed zijn ramen aan het dichtstorten is met beton. We hebben ook nota genomen dat het US Treasury departement, waterzuiveraars, noodsituatie voedselvoorraden, nood dekens enz. ingekocht en opgeslagen heeft. Dit is niet het soort materiaal dat nodig is tijdens een gewone financiële crisis.

Maar raak alsjeblieft niet paranoïde enkel omdat de FBI is, dit is niet het einde van de wereld, maar het einde van de frauduleuze fiat geld wereld. Voor de 99,99% van ons mensen, zal dit een tijd van grote bevrijding uit het oude Hyksos schuld slavernij zijn.

Bronnen:


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl