Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 april 2015

Time in Between # 4: Schrijf je gedachten op / 24 april 2015 / Janosh

Time in Between # 4:
Schrijf je gedachten op
24 april 2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.


Koop een notebook en schrijf je gedachten op

Als je voornemens bent om de voorgaande tips serieus te nemen, dan kun je in de week van 8-15 mei geconfronteerd worden met een overload aan gedachtes. Ineens kunnen er allerlei dingen in je opkomen waarbij je je afvraagt: ‘Waarom moet ik hier nu aan denken?’ Onthoud dat je bezig bent om te verwerken en dat er soms iets bovendrijft dat uit je systeem moet om ruimte te maken. Zie het als dat je de harde schijf van je computer opschoont. Dan kom je tussendoor wel eens bestanden tegen waarvan je niet meer wist dat je ze had. Belangrijk is dat je dit soort dingen opschrijft.

Koop daarom een notebook en maak aantekeningen van wat er voorbij komt; niet om er helemaal in te duiken, maar puur om bij te houden wat er in je gaande is. Houd dit de hele week vol en je zult een aardig overzicht krijgen van wat je allemaal te verwerken had.


Doe op 8 mei a.s. mee met de Janosh Live Webcast.