Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 21 april 2015

Time in Between # 3: Zoek de stilte op. / 21 april 2015 / Janosh

Time in Between # 3:
Zoek de stilte op.
21 april 2015 / Janosh

In december 2012 liepen de spanningen in de wereld hoog op toen men zich voorbereidde op het ‘Einde der Tijden’, maar een catastrofale ramp bleef gelukkig uit. Daarentegen hebben we energetisch een groot keerpunt bereikt en zitten we nu middenin een transformatieproces van enkele jaren. Onderweg vinden er een aantal voelbare verschuivingen plaats die veel effect hebben op de energie op aarde. Op die momenten verandert er iets in het magnetische veld, waar wij op onze beurt op reageren. We zijn dan net iets gevoeliger dan normaal, waardoor onze emoties worden versterkt.

Het volgende station zal bereikt worden op 8 mei 2015. Dan start wat men noemt 'Time in Between' (de tijd ertussen). Het is het punt waarop de transformerende storm die sinds 2012 over onze planeet waait tijdelijk gaat liggen. We hebben dan de kans om alle veranderingen van de afgelopen tijd te verwerken. In aanloop naar dit punt geef ik (Janosh) regelmatig tips om je voor te bereiden, zodat je in de week van 8-15 mei er voor jezelf het maximale uit kunt halen.


Zoek de stilte op

Een tip die voor de hand ligt, maar o zo waardevol is: zoek de stilte op. In stiltes gebeurt er het meest en krijgt je ziel de kans om te ademen. Neem je daarom voor om wat vaker gewoon stil te zijn en je gedachten de ruimte te geven. Ga naar buiten en maak een lange bos- of strandwandeling. Probeer voordat je naar bed gaat geen uitvoerige gesprekken meer te voeren, maar sluit je dag bewust af met een stiltemoment. Ook met je gezin of partner kun je afspreken om ’s avonds een uurtje stilte in te voeren. Gewoon even niet spreken: simpel maar in deze week héél effectief.

Doe op 8 mei a.s. mee met de Janosh Live Webcast.