Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 april 2015

Portaal 2012 Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz / geplaatst 3 april 2015

Portaal 2012
Aantekeningen van de 'Cobra-conferentie' op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam 'Antares', en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam 'Taygeta', heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd op http://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.

Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica

-----

Deel 1

Aan het begin spreekt Cobra over de programmering waar we doorheen moesten gaan, hoewel we uit verschillende sterrenstelsels kwamen. We werden gedwongen om een zielcontract met de archonten te maken. Ons doel was altijd om de overgang van de planeet en de mensheid in de Gouden Eeuw te ondersteunen.

De Archons probeerden door het inbrengen van implantaten vanaf het begin te voorkomen dat wij ons onze missies zouden herinneren. De eerste implantaten uit de tijd van Atlantis - die we nog steeds binnen ons systeem hebben - zijn de oorzaak van de geloofssystemen van vandaag. Details over deze eerste laag van implantaten kunnen nu nog niet worden gegeven, omdat de tijd hiervoor nog niet is gekomen. Cobra benadrukt alleen dat dit een aparte werkelijkheid creëerde die de basis vormt van de structuur van de Matrix. We zijn nog steeds onderworpen aan deze kunstmatige structuur.

We waren, en zijn nog steeds vandaag de dag, binnenin de gevangenis van reïncarnatie en dit is een belangrijk onderdeel van de programmering.

De tweede laag van implantaten wordt ontvangen bij elke geboorte. Dit is een van de redenen dat we onze vorige levens vergeten. Dus alle implantaten van elke geboorte zijn nog steeds in ons aanwezig en ieder leven waarvan we niet meer weten wordt geblokkeerd door de laag van die specifieke incarnatie.

De derde laag van de programmering komt van onze ouders tijdens onze jeugd, ook nog steeds aanwezig in elke jeugd van elke incarnatie. Dit zijn emotionele en mentale patronen die worden gezaaid in ons en "zorgen voor" een basisvorm.

De vierde laag van de programmering wordt gemaakt door kinderdagverblijven en scholen. Het gaat daarna verder in de wereld van de carrière en het bedrijfsleven, en zo zijn we dus op een zodanige manier geprogrammeerd dat we gedwongen worden om te blijven binnen het programma van de Matrix.

Bijvoorbeeld: op universiteiten, wat er in de natuurkunde wordt geleerd is meer dan 100 jaar oud is, waarbij de kwantumfysica wordt genegeerd, die overigens ook niet helemaal up to date is.

Wetenschap wordt geïnfiltreerd met opzettelijke fouten, om te voorkomen dat de mensheid ontwaakt: de tweede wet van de thermodynamica is ontworpen op een zodanige manier om het te laten lijken dat vrije energie iets onmogelijks is.

Volgens de relativiteitstheorie is de lichtsnelheid de hoogst mogelijke snelheid. Superluminal snelheid (sneller dan de lichtsnelheid) waarmee ruimtevaartuigen functioneren, lijkt daardoor niet mogelijk.

De vijfde laag van de programmering wordt bereikt door middel van de media, religies en organisaties. Deze laag omvat bijvoorbeeld het programma dat alles met betrekking tot UFO's wordt beschouwd als dwaas. Dit alles is geïnstalleerd om de massa in het programma te houden en open discussies over deze kwesties te onderdrukken. Openlijk 'eerst contact' kan alleen plaatsvinden wanneer deze barrière is verwijderd.

Aan het einde van vorig jaar, is de Doorbraak fase geïnitialiseerd, die zal uitmonden in de 'Event'. Dit is een proces in ontwikkeling. De positieve rassen hebben besloten om dat proces te versnellen. Echter, WIJ behoren tot deze operatie; we ondersteunen hen met onze actieve en bewuste deelname, met onze beslissingen, intenties, wil en acties.

Cobra spreekt over zijn vlucht buiten de Quarantaine en toont een foto van zichzelf binnenin van dat vliegend object (je kunt ook dit interessante artikel lezen "Cobra beyond the veil": http://2012portal.blogspot.com/2014/02/cobra -beyond-veil.html). Hij rapporteert over de schoonheid en de rust daar, en dat hij veel over de Chimera heeft begrepen toen hij daar was. Hij is ervan overtuigd dat een heldere en rustige toekomst eraan komt voor de mensheid.

De IS:IS Portal Activering vorig jaar in december was de moeilijkste - met zeer positieve gevolgen. Eén daarvan is de terugkeer van de Godin Dou Mu. Ze ging door een plaats het Agartha Netwerk binnen, en was afkomstig uit een ander sterrenstelsel. De Dragon families beschermen haar en zorgen voor haar welzijn. Ze hebben een speciale laser technologie die de werking van haar pijnappelklier ondersteunt.

Bij de IS:IS Portal Activering op 15 december 2014 werd een astronomische driehoek van licht gebouwd. In onze regio van de kosmos zijn er 20 lokale galaxies. De belangrijkste zijn de Melkweg, de Andromeda galaxy en de Triangulum galaxy. Deze drie sterrenstelsels bouwen een energieke driehoek. Vele miljarden jaren geleden is besloten dat deze drie sterrenstelsels zullen dienen om alle spirituele duisternis te ontbinden.

De Triangulum Galaxy is zoiets als de 'overziel ", de toezichthouder van polariteiten met het doel om de dualiteit te ontbinden. In december vorig jaar stuurde het Triangulumstelsel een lichtflits naar de Melkweg en de Andromeda Galaxy, die de energieën van deze twee twinflame sterrenstelsels verbonden. Dit zorgt ervoor dat de laatste bestaande duisternis voor altijd zal verdwijnen, want er is een enorme transformatie-energie-technologie geïnitialiseerd van deze twee sterrenstelsels. Deze twee sterrenstelsels zijn van tegengestelde polariteit en ze zullen elke duisternis die tussen hen in komt transformeren.

Je kunt meer lezen over deze astronomische gebeurtenissen in deze post:

Binnen de ringen van de asteroïde Chariklo bevinden zich kleine moederschepen. Op die moederschepen zijn er veel vrouwen, uit verschillende sterrenstelsels en van de Verzetsbeweging, die de Godin energie kanaliseren en naar onze planeet sturen. Al deze energie wordt overgedragen door vrouwen. Dit heeft een enorme transformatie van het hele zonnestelsel gestart.

Over de MOSS (Multidimensional Operations Solar System), legt Cobra uit dat sinds de IS:IS Portal Activering in december vorig jaar, de lichtkrachten uit verschillende sterrenstelsels in toenemende mate ons zonnestelsel binnenkomen. Alle duisternis wordt verwijderd uit de fysieke en niet-fysieke gebieden, die alle overblijvende leden van de Chimera omvatten.

Tijdens de laatste Archon invasie, die begon op 11 januari 1996, werd een negatieve Stargate gecreëerd door ondergrondse nucleaire explosies en deeltjesversnellers. Deze energie vortex brengt elke resterende anomalie uit de hele kosmos naar de aarde. De lichtwerkers en lichtkrachten onder, boven en op het oppervlak van deze planeet zijn transmutatie stations van al die energie; ze transformeren duisternis. Dit clearing proces vindt plaats op dit moment.

Door de IS:IS Portal Activering, werden lichtgolven naar de aarde gebracht, die op hun weg zichtbaar waren als tekenen aan de hemel. Cobra vraagt of de deelnemers van de conferentie in Konstanz ze hebben gezien en velen deden hun armen omhoog. Cobra was er erg blij mee.

Komeet Lovejoy: de naam is de familienaam van de ontdekker en het past zo goed. Vanaf de aarde gezien, passeerde de komeet de Pleiaden afgelopen januari. Het effect hiervan was een stijging van zuivering en een energie boost. Energie uit de Pleiaden kwam met de staart van de komeet.

Secret Space Program (SSP): er zullen in de nabije toekomst vele rapporten over de Secret Space Program verschijnen en meer en meer feiten zullen worden bekendgemaakt. De SSP begon aan het begin van de vorige eeuw tijdens een vergadering van de Thule Society in Untersberg in Duitsland. Een jong medium was daar aanwezig, Maria Orsic. Ze had zeer gedetailleerde informatie ontvangen over hoe een vliegende schotel te bouwen. De natuurkundige W.O. Schumann van de universiteit van München was ook aanwezig op deze bijeenkomst en hij was degene die die voorwerpen heeft gebouwd volgens de instructies die Maria Orsic had ontvangen. De vliegende schotels zijn gebouwd en functioneel in de jaren '20. De eerste vergadering van de Thule samenleving in de beschreven context vond plaats in een jachtverblijf in de buurt van Berchtesgaden, en daarna vonden andere plaats op verschillende locaties.

Korte tijd daarna kwamen de Pleiaden en boden hun technologieën aan met één voorwaarde: om de tweede wereldoorlog te voorkomen. De overeenkomst werd gemaakt, en vervolgens gebroken door de nazi's, zodat de Pleiaden zich onmiddellijk terugtrokken uit elke interactie met de nazi's.

In plaats van de Pleiaden, kwamen kort daarna de Draco's bij de nazi's en werkten samen met hen.

Zelfs tijdens de oorlog was er een intensieve fase van de SSP waaruit 'Operatie Paperclip' is ontstaan. Door middel van Operatie Paperclip werden wetenschappers en technici 'geadopteerd' in de Verenigde Staten, gebracht door Wernher von Braun. Hierdoor werd de SSP en de opbouw van raketten voortgezet, nu in de Verenigde Staten. Publiekelijk werd het genoemd als Apollo-programma, in het geheim was het de SSP.

Op de achtergrond werkten de VS en de Sovjet Unie samen, en in de 60er jaren hadden zij reeds bases op Mars en op de achterzijde van de maan. Het geld voor dit programma was afkomstig uit twee verschillende bronnen: de eerste bron is nazi-goud en het gestolen goud uit Azië. De tweede bron van dat geld is van ons allemaal, want er zijn vele manieren waarop we percentages van ons inkomen en algemeen geld moeten geven aan de staat (ten minste 30-40 procent).

Vanwege het mondiale financiële systeem zijn alle mensen betrokken, niet alleen de mensen in de Verenigde Staten. Ruimteschepen zijn duur, of ze waren erg duur vooral in het begin van de SSP (nu is het verboden om ze te bouwen). Cobra noemt een bedrag van 1.000.000.000.000 Dollar, al met al. Het ISS zelf kost 100 miljard dollar.

Al in de jaren '60 was er een gigantische vloot van schepen die naar Mars, onze maan en de manen van Saturnus en Jupiter vlogen. De officiële naam van deze operatie is Solar Warden (voogden van de zon) en de officiële reden voor deze operatie is om ons zonnestelsel te beschermen. Sommige presidenten van landen wisten van deze operatie. Er was een geheime groep binnenin de VN, die het toezicht daarop had.

Het ware doel van Solar Warden was om de Draco invasie voor te bereiden. Daarnaast hebben de Dracos geïnfiltreerd in de militairen, het militair-industrieel complex, het Amerikaanse regime en alle regeringen over de hele wereld. Alles werd onderworpen aan dat plan. Dit zorgde voor iets als het Paard van Troje voor de Archon invasie in 1996, die werd volbracht door de ondergrondse bases die waren voorbereid. Door de SSP werd door de jaren heen een enorm netwerk van 2.000 ondergrondse bases opgericht, wereldwijd, velen van hen in de Verenigde Staten.

Tussen 1960 en 2000 was er een intense ruimteoorlog gaande. De lichtkrachten begonnen verstoringen op te ruimen in de ruimte. In 2012 was het grootste deel van dit zonnestelsel geschoond, maar de Chimera groep was overgebleven. Deze groep vertegenwoordigt slechts een paar wezens, maar het grootste probleem was hun verbinding met de Strangelet en Topleţ bommen (op het fysieke en plasma gebied).

Dick Cheney en Donald Rumsfeld reisden ook door het zonnestelsel. Multinationals hadden deelgenomen aan de bouw van ruimteschepen zoals bijvoorbeeld Boeing en Airbus. De ingenieurs die er werken dachten dat ze vliegtuigen ontwierpen; in werkelijkheid werd hun kennis gebruikt voor inzichten om ruimteschepen te creëren. Binnen deze context toont Cobra een foto van een space shuttle die het logo van de US Post Company erop heeft.

Nu zitten we in de laatste fase om de Chimera te verslaan. Vele malen rijst de vraag: waarom heeft het eerste contact nog steeds niet plaatsgevonden, en waarom is er nog geen volledige geopend openheid van zaken? De Chimera groep heeft een systeem van detectoren, gecontroleerd vanuit Long Island, die elk ruimtevoertuig dat zou landen of contact maakt detecteert. Ook is in Long Island nog steeds de deeltjesversneller en de kloonfaciliteit. De kloonfaciliteit heeft het onmogelijk gemaakt om de belangrijkste leden te arresteren voor de Event / reset van het financiële stelsel.

Lichtkrachten komen nu uit alle hoeken van het universum in ons zonnestelsel. Het Ashtar Commando is een samenwerkingsverband van verschillende sterren / rassen / landen die tot doel hebben om de planeet aarde te bevrijden.

Het Ashtar Commando had rechtstreeks contact met Eisenhower in de jaren 1950. Het contact vond plaats op van de Edwards Air Force basis. De publiekelijk aangekondigde reden van Eisenhower's afwezigheid was een afspraak met de tandarts. (Cobra noemt Poetin's recente afspraak met de chiropractor in Wenen - Cobra glimlacht). Een schip landde en de Pleiadiërs van het Ashtar Commando boden nogmaals hun technologische hulp aan Eisenhower aan, met de voorwaarde dat alle kernwapens in de wereld zouden worden verwijdert. Het leger van de VS flipte en dus werd het contract niet ondertekend. Het Ashtar Commando gaf een waarschuwing dat nu andere ET krachten op de planeet zouden komen. Toen kwam de Draconians en ze boden ook technologie.

Met hen werd een contract getekend: technologieën voor het leger, de bouw van ondergrondse bases en er werd hulp bij de SSP gegeven. In ruil mochten ze mensen ontvoeren om hun geest te bestuderen en om tests te doen met het lezen van hun gedachten en het verwijderen van herinneringen. Sommige rassen hadden of hebben geen emoties en ze wilden het onderzoek op mensen doen. Dit was de verkeerde manier.

Een tijdje geleden heeft David Wilcock gerapporteerd over de sferische moederschepen. Cobra legt uit dat de eerste golf van die schepen in maart 2001 arriveerden in ons zonnestelsel. Deze schepen zijn 3.000-4.000 km lang. Ze begonnen de energieën te stabiliseren om rampen te voorkomen en deze operaties zijn zeer succesvol geweest. Toen de cabal besefte wat er gebeurde, antwoordde ze met 9/11.

De tweede golf van moederschepen kwam in december vorig jaar, direct na de IS:IS Portal Activering. Er zijn nu ook grotere schepen betrokken, die een lengte hebben van 10.000 km. Aangezien deze echt grote schepen te groot zijn om direct binnen het zonnestelsel te werken, opereren ze energetisch vanuit de 'Oortcloud' en ze zijn verhuld. Ze bundelen de energie afkomstig van de meer en meer actieve Centrale Zon, en ze sturen het in ons zonnestelsel. Cobra benadrukt dat we hier niet meer zouden zijn zonder deze schepen, en dat het oppervlak van de planeet onbewoonbaar zou zijn zonder hun operaties.

De wezens op deze schepen (waarnaar David Wilcock verwijst als de Blue Avians) zijn lid van de centrale beschaving, dat is het eerste en oudste intelligente leven in onze galaxy, dus de meest geavanceerde. Ze komen nu voor de uiteindelijke bevrijding van deze planeet. Deze wezens zijn ook bekend als de Wingmakers. Zij zijn gevleugelde engelen, fysieke engelen. Iona is een godin uit de kern van ons melkwegstelsel en ze bracht, in de oudheid, de mysteries van de Godin naar Atlantis.

De tijd "capsules" van de WingMakers zijn gecodeerd en nieuwe zullen alleen worden gevonden wanneer de tijd rijp is, wanneer de lichtwerkers van deze planeet hun vibraties en begrip voldoende omhoog zullen hebben gebracht om de kennis en leringen te kunnen integreren.

Cobra toont een foto van de Oortcloud met ijs objecten en kometen erin, die ook fungeren als zendende punten. Daartussen zijn verhulde moederschepen. De Oortcloud heeft een diameter van één lichtjaar.

Cobra toont een ander beeld van ons zonnestelsel met de Kuipergordel. Kleinere schepen zijn daar geplaatst die de energie van de schepen in de Oortcloud doorgeven aan ons zonnestelsel.

Tot vandaag hebben de wezens van de sferische moederschepen slechts indirect wisselwerking met aarde bevolking en ze werken alleen achter de schermen, want ze hebben de hoogste wijsheid, daarom hadden ze altijd een communicator ertussen nodig. De vibrerende mismatch tussen de oppervlaktebevolking en hen was gewoon te groot. Door de tijd heen werden ze begeleid door het Ashtar Commando en de Pleiadische vloot. Nu hebben ze voor een meer directe interactie met de planeet Aarde gekozen.

Een vraag: waarom kan de 'Unholy four' (de 'top-4' van de duistere krachten) pas na de verwijdering van de Chimera worden verwijderd? Cobra antwoordt: dit is vanwege de klonen.

Een andere vraag: willen de wezen van de sferische schepen echt het proces van bevrijding langzamer laten verlopen? Cobra's antwoord is dat David Wilcock alleen de informatie van zijn contactpersoon genaamd "Luke" doorgeeft (deze persoon wordt nu door de wezens als communicator gebruikt, zie zijn blog http://goodetxsg-secretspaceprogram.blogspot.fr/). De wezens staan voor egalisatie en evenwicht in de hoogste zin.

De Centrale Zon is een gigantische Godin. Ze wordt steeds meer en meer actief. Ze wil de vrijheid van alle wezens in de melkweg en ze wil dat alle duisternis uit de hele melkweg is verwijdert. Dit is waarom ze is nu de "Oceaan van kosmische Liefde" uitzendt. Cobra zal binnenkort een post schrijven over de oceaan van liefde, die uitgaat van het hart van de Melkweg. Dit is een groot energieveld door de hele melkweg, en dit leidt tot het grote ontwaken.

De Centrale Zon is de bron van alle energie, de bron van alle subatomaire deeltjes in onze melkweg. Tachyon werden gecreëerd als de allereerste deeltjes. Cobra is benaderd door de Pleiaden met het verzoek om tachyonen beschikbaar te maken voor de mensheid. Nu zijn er verschillende tachyon kamers rond de planeet en Cobra biedt ook tachyon producten die mensen helpen, en zal ook het collectief helpen als een sterk netwerk van tachyon kamers op aarde zal zijn gerealiseerd.

Een vraag: hoe zit het met de Pleiadiens en de Sirians en de ascentie? Het antwoord is dat ze fysieke lichamen hebben en een 5e of 6e dimensionale bewustzijn. Dit betekent dat ze niet allemaal zijn "geascendeerd".

Cobra werd gevraagd over zijn eerste contact met de Pleiaden. Zijn eerste contact vond plaats in 1977, toen hij op reis was door het zonnestelsel en hij wilde niet teruggaan naar "huis", naar de aarde. De Pleiadiërs moesten ongeveer 30 minuten op Cobra inpraten om hem te overtuigen om terug te gaan binnenin de Matrix om te helpen voorkomen dat een ​​nucleaire oorlog zou plaatsvinden binnen de mensheid. Hij begreep het toen nog niet helemaal.

--- eind van deel 1, wordt vervolgd ---

vervolg is te lezen op:
https://eventnl.wordpress.com/cobra-conferentie-op-21-en-22-maart-2015-in-konstanz/