Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 januari 2016

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 241 / Zaterdag 16 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 241
Zaterdag 16 januari 2016


Imix 7  Wat Je Zegt

Ik ben IMIX 7 (Rode Draak). Vandaag begint onze laatste ronde van twintig. We kijken elk jaar uit naar het nog dieper delen met jullie terwijl jullie gedachtevormen en overtuigingen opruimen die ervoor zorgen dat jullie verstrikt raken in gevoelens van afgescheidenheid.

Vandaag vragen wij jullie om tijd te vinden naar binnen te gaan om de verlangens van jullie hart te vinden.

De meesten van jullie kwamen in deze incarnatie met doelen en verlangens om te vervullen.

Door af te stemmen op je Hogere Zelf, kunnen jullie je herinneren wat die wensen zijn en het Pad van jullie leven in kaart brengen.

Dit kan worden bereikt nadat jullie angsten, negatief denken hebben losgelaten en niet vertrouwen op wat anderen van jullie denken. Tot dan zullen jullie berichten worden scheefgetrokken met stinkend denken en angst om  voorwaarts te  gaan.

Doorbreek de overtuigingen die je binden en jullie afhouden van het vrijelijk uiten van jullie zelf.

Leer om aandacht te besteden aan jullie lichaam, want binnenin zijn subtiele gesprek ligt de kennis die jullie zoeken.

Besteed aandacht aan zuchten en pijn, buik gevoelens en lichamelijke sensaties. Dit zijn manieren waarop jullie lichaam en de innerlijke leiding probeert om met jullie te communiceren.

Als er iets niet goed voelt, is het meestal te wijten aan een van de twee dingen, je bent ofwel bang op een bepaald niveau of het is niet goed voor je.

Losbreken van beperkingen als gevolg van angst en invloeden van buitenaf is belangrijk, zodat je het verschil kunt zien.

Kunnen jullie je een vrij leven voorstellen, vrij van wat er kan gebeuren en wat anderen misschien van je denken?

Zouden jullie genieten van het maken van keuzes, met zekerheid wetend dat deze keuzes jullie zouden leiden tot het leven dat jullie wensen?

Om jullie leven vrij van zorgen van het verleden en zorgen over de toekomstige leven te leven is jullie geboorterecht, het is jullie heden (bedoelde woordspeling).

Door te leven in het heden, worden jullie gezegend met de vrijheid om een gevoel van liefde, vrede, vreugde en dankbaarheid te ervaren.

Begin vandaag nog met het verwijderen van de blokkades die voorkomen dat jullie volledig in het moment leven!

Het ga je goed, ben gelukkig en wij zullen jullie in de volgende ronde zien!

Selamet! imix 7

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl