Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 april 2015

Lord Michael Waarheid / 3 April 2015 / Annemiek Coenen

Lord Michael
Waarheid
3 April 2015 / Annemiek Coenen
De mensen beseffen nog niet wie ze zijn. Daarom lijden er veel mensen pijn op deze Aarde. Geen lijders, maar nieuwe leiders zijn nodig voor de ommekeer. De ommekeer is volop aan de gang, dit wordt door een ieder van jullie gevoeld.
Er komen tijden aan lieve Lichtwerkers waar jullie je meer geborgen in zullen voelen, weet dat alles er al is, de uitkomst is er al.
Straal lieve harten straal, dit is het enige wat jullie hoeven te doen.
Kijk wat er op jullie eigen pad langs komt, dit is al meer dan genoeg om je bij je eigen energie te houden. Iedereen zit op zijn eigen niveau en is waar zij of hij moet zijn. Ga niet met het donkere mee, maar haal het Licht mee omhoog.
Velen begrijpen nog niet dat het Plan er al is. Leren ZIJN is in het Nu ZIJN en de waarheid spreken en ernaar handelen op het pad dat jij beloopt. Doordat jullie in je eigen kracht staan wordt er heel veel omgezet.
Velen voelen zich moe door de heftige energieën die zich over de Aarde verplaatsen.
Krachtstroom noem ik dit, stroom voorzien van Liefdeskracht.
Het hele lichaam wordt veranderd, de krachtstroom zorgt voor lichte lichamen, dit vraagt nogal wat van het fysieke lichaam.
DNA verhoogt. De trilling van het weten en grootser worden is gigantisch.
Jullie voelen het zelf, maar zien daarom ook vele ongemakken bij iedereen.
De waarheid komt in zijn grootste vorm naar boven. Er kan alleen nog maar waarheid Zijn lieve harten, jullie helpen hier zelf aan mee door de energie mee hoog te houden.
Voel Liefde en stuur Liefde naar alle fysieke delen van jezelf, vraag om de oorzaak naar boven te laten komen. Bekijk het als de waarnemer, maar voel wat er boven komt en zet er in gedachten een ‘houden van cirkel’ omheen, (doe dit vanuit het oogpunt van de waarnemer en Ben niet het probleem wat naar boven komt).
Laat dus het gevoel naar boven komen en omhels dit.
Je zult merken, lieve harten, dat je het jezelf op deze manier veel gemakkelijker maakt. Blijf alleen bij jezelf en voel je goed geaard, dan voel je je lichaam.
Jullie maken je eigen wereld, iedereen maakt zijn eigen wereld en iedereen is waar zij of hij moet zijn.
Voel je hart en Ben het leven. Doe vooral de dingen die je leuk vind en zorg voor plezier.
Vreugde en plezier dat is een groot deel van de Nieuwe Aarde, weer opnieuw leren spelen, maar vooral lieve harten, Houden van jullie zelf, daar draait het om!
Ik Ben Lord MICHAËL
Copyright © 2015 Annemiek Coenenwww.annemiekcoenen.nl