Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 april 2015

Kryon: Spirituele Reizen en spirituele Seminars 2015. / Door Barbara Bessen 17 april 2015

Kryon:
Spirituele Reizen en spirituele Seminars 2015.
Door Barbara Bessen
17 april 2015
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve Seminar- en Reisvrienden!

Ik schrijf deze regels zogezegd toekomstgericht. Als de brief naar jullie de deur uitgaat, heb ik vakantie, zoals men dit noemt als men het bureau, de werkplek een paar dagen niet meer bezoekt.

Ik trek mij een beetje terug voordat de seminars weer beginnen en terwijl ik daarover nadenk valt het mij op dat dat ik meestal geen vakantie heb. Ik ben voor “noodgevallen” – zo heb ik het kantoor verlaten – natuurlijk bereikbaar. Maar wat zijn deze noodgevallen?

Het valt mij op dat ik niet goed kan loslaten als ik weg ben, ik ben hoe dan ook altijd online. Ook letterlijk te verstaan want ik kijk altijd nog in de mail. Er zou wel eens iets heel belangrijks tussen kunnen zitten dat ik niet mag missen. Gaat dit bij jullie ook zo?

Als ik tien jaar terugkijk dat was in de mail kijken, chatten op internet en het internetbankieren alleen maar een beetje of helemaal niet aanwezig in mijn leven. Maar een paar jaar daarvoor had ik zelfs nog geen draagbare telefoon.