Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 8 december 2010

Kryon: Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.1 / David Brown 8 December 2004 Geplaatst: 14 april 2015

Kryon:
Obstakels ontwijken op je reis naar bewustzijn.1
David Brown
8 December 2004 : Wynberg, Kaapstad
Geplaatst: 14 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is geweldig om hier vanavond bij jullie te zijn. In vele levens hebben kleine groepen mensen samengewerkt op deze en op andere planeten door de melkwegstelsels heen. Jullie zijn de helers die naar de Aarde zijn gekomen om taken en werk uit te voeren op specifieke manieren.

Sluit je ogen en kijk even naar binnen en laat je energieën zich settellen en ontspannen. Verbind je met Moeder Aarde door je voetzolen heen en met Vader Hemel door je kroonchakra. Laat deze krachtige energieën jullie allemaal verbinden en stabiliseren als groep – een groep mensen die op de planeet voor het eerst zijn samengekomen. Laat de energieën van herinnering jullie omarmen de herinnering van het samenwerken met elkaar, hoofdzakelijk in de dagen van Lemurie en Atlantis.

Op deze planeet heeft het leven vele wendingen en bochten voor degenen van jullie die samenzijn. Wees als Een en realiseer je eigen ziel door samen te zijn.