Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 1 april 2015

Kryon: 4. Dualistische leringen / David Brown Geplaatst: 1 april 2015

Kryon: 4.
Dualistische leringen
David Brown
Geplaatst: 1 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze dualistische leringen zijn dualistisch in de zin dat ons fysieke lichaam wordt geërfd van onze families en van Moeder Aarde en onze spirits komen van de sterren om hier een menselijke ervaring te hebben.

De spirit is volledig bewust en is hier om onze fysieke lichamen te leren om heel en compleet te worden of volledig bewust.

Wij zijn hier om te leren en onze moeilijkste lessen komen van onze families. Wij kiezen onze families uit en wij kiezen onze ouders; het is de spirit of de ziel die door het menselijk lichaam stroomt die het fysieke lichaam uitkiest waarin hij wil incarneren. De spirit die door jullie menselijk lichaam stroomt koos je fysieke lichaam omdat hij de specifieke set van lessen wilde leren die verbonden zijn aan dit fysieke lichaam.

Het fysieke lichaam is onbewust; het is gevuld met lessen uit het verleden en met elke les die wij leren worden wij steeds bewuster en steeds vrijer.