Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 19 april 2015

Hilarion / 19-26 April 2015/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Alles is Verbonden met het Web van het Leven dat door Elkeen Manifesteert
 19-26 April 2015/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Geliefden,
Sinds onheuglijke tijden, heeft een ieder van jullie jullie prachtige planeet bezocht en opnieuw bezocht door een opeenvolging van incarnaties vanuit de wereld van de geest in/naar de menselijke gestalte. Jullie harten zijn vervlochten met dat van de Aarde en jullie streven ernaar om genezing/herstel en restauratie naar Haar te brengen op iedere manier dat jullie als één individu kunnen, maar waar jullie je niet bewust van mogen zijn, is de impact die jullie inspanningen maken op het gebied van bewustzijn dat zoals een reuzenweb is, een netwerk en reservoir van energie dat zich door de tijdperken heen vermeerderd heeft door de bijdrage van iedereen op de planeet. Dit is de energiepoel welke nu gereinigd wordt in een proces wat nu iedereen beïnvloedt maar zeer specifiek diegenen die de energie gevoelige onder jullie zijn. Wanneer je gewaarwordt dat emoties van binnenuit jou naar boven opborrelen, ben je ervan bewust dat dit het collectieve gebied is waar je op intapt. Stuur liefde naar de Aarde wanneer dit zich voordoet, want deze activiteit helpt om de oude energieën uiteen te drijven die nu losgelaten worden; en onthecht er dan zachtjes van door aan iets prachtigs te denken dat de Aarde voor iedereen verstrekt om van te genieten.
De Aarde wordt voorbereid op een volgende verschuiving terwijl de toevloed van kosmische energieën van de recente dagen houvast nemen. Meer wonderbaarlijke voorvallen van de natuur worden opgenomen en gedeeld via het aaneengesloten web van activiteit welke bekend is als het Internet. De mensen van de Aarde en ook de dieren, worden van binnenuit geopend voor Liefde hetgeen hun ware natuur is. Deze verbinding is iedereen op de planeet aan het verbinden in/naar een harmonieuze eenheid van Zijn/Bestaan. Er is een groter gevoel van welzijn dat de ruimtes van de oude energieën opvult die nu geopend werden voor het grotere Licht en losgelaten worden. Er zijn heel veel momenten meer van vreugde, geluk en een gevoel van saamhorigheid dat wortel aan het schieten is binnenin het bewustzijn van de mensheid. Mensen helpen elkaar en vragen om die hulp als ze het zelf nodig zijn. Ze staan zichzelf toe om kwetsbaar te zijn om de genezing die zij nodig zijn te ervaren, wetende dat wanneer veel mensen samenkomen en hun energieën focussen, genezing snel kan komen.
Jullie weg door het doolhof van mysterie heen vinden wordt gemakkelijker omdat jullie allemaal druk bezet zijn met het vereenvoudigen van jullie levens zodat jullie een zelfs groter gevoel van gemak en harmonie kunnen ervaren en meer belangrijk, het gevoel van vrede binnenin. Dit helpt het algehele gebied van bewustzijn alles los te laten dat in tweedracht en disharmonie geweest is, wat op diens beurt iedereen op de planeet in staat stelt en bekrachtigt om een verschuiving in hun bewustzijn en besef te maken naar een hoger functioneringsniveau. Liefde is bezig de diepgewortelde tendens te worden wanneer wisselwerking tussen de mensheid en ook tussen de mensheid en de dieren en natuur koninkrijken plaatsvindt. Als dit zich voordoet is het elementale koninkrijk bekrachtigd om diens rechtmatige plaats in de Goddelijke order en eeuwige plan van het leven in te nemen. Eén koninkrijk van de Aarde kan zonder de rest niet adequaat functioneren. Alles is verbonden met het web van het leven dat door elkeen manifesteert.
Deze waarheid zal in toenemende mate duidelijk worden terwijl gebeurtenissen vorderen. Wanneer wat voor levende vorm dan ook pijn ervaart, zullen allen binnenin dat web van leven ook deze pijn tot de één of anderen graad ervaren totdat het duidelijk wordt dat om het lijden in de wereld te verlichten, een andere manier van wissel-werken tussen de bewoners van de Aarde plaats moet vinden. Dit is waar de mensheid in positie moet treden om een taak uit te voeren en verantwoordelijkheid moet nemen voor het stewardschap en het beheer van alle bewoners op hun planeet. Stemmen moeten verheven en gehoord worden als de mensheid samenkomt om win-win oplossingen te genereren voor het hoogste goed van allen. De andere kant opkijken wanneer het lijden gezien wordt van diegenen rondom jullie heen is niet langer een levensvatbare optie meer omdat als dat gedaan wordt, het lijden van het volledige web van het leven door zal gaan. En als het doorgaat, zal de voortgang en evolutie van jullie planeet in groei blijven steken bij diens voorwaarts gaande beweging.
Wanneer allen op de planeet met elkaar samenwerken in oprechte bescheidenheid en vreedzame goede wil, dan zullen er grote schreden in de evolutionaire beweging plaatsvinden. Het goede nieuws is dat het merendeel van de mensheid gereed is om in/naar hun diepere bekrachtiging als bewuste spirituele wezens te stappen. Zij zijn niet langer bereid om aan de zijkant te zitten en te ontkennen wat voor veel te lang gaande geweest is. Zij zullen rechttoe rechtaan naar de ongerijmdheden binnenin de systemen kijken die in alle gebieden van het leven op hun planeet op hun plaats geweest zijn en zullen beginnen veranderingen in hen aan te brengen. Wanneer de meerderheid van de mensheid zich bewust wordt van deze individuen als de katalysatoren voor positieve verandering die zij zijn, zullen zij hun focus enthousiast ondersteunen, onderschrijven en bekrachtigen. Dan zullen op een versnelde manier grotere veranderingen dan ooit tevoren plaatsvinden. Waarom? Omdat er eindelijk een verenigde focus is dat de meerderheid van de mensheid accepteert als de werkelijkheid die zij wensen en het gemakkelijk manifesteert.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com