Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 april 2015

Heavenletter 5263 Wees Goedhartig / Donderdag 23 april 2015

Wees Goedhartig
Brief uit de Hemel
Donderdag 23 april 2015


God zei:

Liefde is een natuurlijke gebeurtenis. Liefde wordt niet georganiseerd. Ze komt op een hogere vibratie. Liefde hoeft niet tumultueus te zijn. Liefde hoeft zelfs niet te worden nagestreefd. Als liefde natuurlijk is, dan vindt ze plaats op natuurlijke wijze.

Liefde is niet urgent. Ik spreek tot degenen die het gevoel hebben dat liefde dringend is, dat je een toegewijde liefde moet claimen om de moeite waard te zijn. Voor jou kan het voelen dat je getrouwd moet zijn of je zult in categorieën vallen als genegeerd worden zonder een kans te krijgen.

De wereld lijkt trouwen van je te verwachten en jij bent misschien snel met een antwoord.

Vaak is de observatie dat haastige spoed zelden goed is meer waar dan dat je de boot hebt gemist.

Heb wat respect voor de natuur en natuurlijkheid en laat het leven naar jou toekomen op zijn eigen voorwaarden. Als je liefde moet nastreven, kan dat heel goed jouw weg zijn.

Zoek dan liefde en zaai geluk terwijl je ermee bezig bent. Je zoekt geen liefde ten koste van iemand. Je neemt niemand gevangen. Valse beloftes zijn vals voor jezelf en voor jouw eigen welzijn. Zij trouw aan uzelf. Trouw zijn aan jezelf en trouw zijn aan anderen is hetzelfde. Je hebt geen voorwendsel nodig.

Romantische liefde heeft karakteristieken van illusie, maar het is niet aan jou om valse beloftes te doen aan jezelf of aan een ander. Wat doet jou denken dat je dat ooit zou moeten? Waar is geschreven dat je jezelf moet verloochenen?

Laat alles zijn wat het lijkt. Laat jij zijn zoals je lijkt. Er is geen verheerlijking nodig of gevraagd. Te zijn wie je bent in goed vertrouwen, is goedhartig. Wees goedhartig. Lang of kort, je kunt goedhartig zijn. Alle externen kunnen alleen maar extern zijn. Je wilt misschien een goede partner vinden, maar dat is niet hetzelfde als jezelf in diskrediet te brengen om een doel te bereiken.

Er valt iets te zeggen over het leven zijn loop laten nemen. Er valt iets te zeggen over niet te hard proberen. Er kan ook gezegd worden dat je vindt wat je wilt als je niet zo onvermurwbaar bent dat je het moet hebben.

Liefde en teleurstelling komen in alle kleuren. Het is niet nodig kleuren te fabriceren.
Er is niets wat je moet zijn behalve wat je bent. De Ware Jou is mooi en de magere sterfelijke die je in het reguliere leven bent, draagt ook schoonheid in zich.

Je hebt perfectie van binnen, maar in de reguliere wereld kun je niet naar een perfectie stijgen die alles zou erkennen. Het beste wat je doen kunt, is zijn zoals je bent op dit moment. Natuurlijk zie je jezelf misschien niet op de hoogte waarop je bent. Je bent misschien de laatste om dat te weten.

Maar weet dit. Ik zeg met zekerheid dat je verhevener bent dan je zou durven denken. Al te vaak ben jij de laatste om het te weten. Er zijn mensen die over zichzelf beginnen met sterren in hun ogen en op weg kunnen zijn naar een val. Ik geloof niet dat iemand van jullie die deze Heavenletter leest, onder deze categorie valt. Je bent niet zo euforisch over jezelf. In feite, wees royaal met jouw zelf-evaluatie.

Het is een goed idee gul voor jezelf te zijn. Het is een goede gewoonte. Hou meer van jezelf en je zult meer van anderen houden. Je hebt elke neiging te zijn zoals je wenst te zijn, en dit is verheven. Wat laagtepunten worden genoemd, die liggen achter je. Maak zeker dat je jezelf toestaat goed over jezelf te denken.

In Mijn Koninkrijk zijn er geen laatsten omdat allen snel groeien. Zelfs als de tijd begint stil te staan, dan groei je sneller dan de snelheid van het licht. Jij bent het licht en je groeit in helderheid.

Vertaald: Luus