Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 24 april 2015

Bashar: Aardbevingen. / Darryll Anka Geplaatst: 24 april 2015

Bashar:
Aardbevingen.
Darryll Anka
Geplaatst: 24 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Q:  Hm, wel, het gaat over aardbevingen.

B:  Ja!

Q:  Hm, Ik wilde ...

B:   Hou je ervan?   (publiek:gelach).   Vele mensen doen dit.  Zij vinden dat de energie hen opwindt en hen aanzet tot creativiteit. Daarom kiezen vele mensen ervoor om te wonen in gebieden met grote seismische activiteit omdat zij ervan houden om op het randje te leven. (publiek: gelach). 

Het zorgt ervoor dat zij hun eigen creatieve energie kunnen voelen en dat zij herkennen dat dit zich niet negatief hoeft te manifesteren en dat zij door hun eigen bewustzijn de energie op een positieve manieren kunnen her-kanaliseren.

Q:  Kan hen natuurlijk ook doden.

B:  Dat hangt van jullie af.

Q:  Wel, hm, ik wilde alleen maar weten  of jullie weten of wij enkele voorzorgsmaatregelen zouden moeten nemen omdat zij zeggen…….

B:   Als je dat zo voelt.

Q:  Wel, de mensen zeggen dit, mensen op het nieuws en zo; dat wij hier een flinke aardbeving kunnen verwachten. (San Francisco. Henk)

B:  Laten wij het zo zeggen: als jullie gewoon vinden dat het iets is dat geen belang heeft voor het vibrationele leven waarvan jullie weten hoe het moet zijn, zullen jullie daar niet zijn. Jullie zullen ergens anders zijn.

Het idee gaat ook om het begrijpen dat angst iets is dat dingen naar jullie aantrekt.
Q:  Waarom is dat?

B:  Omdat, zoals wij zeiden, jullie realiteit is geschapen uit wat jullie geloven en als jullie angst voor iets hebben zal het gebeuren omdat jullie dan zeggen dat dit de meest waarschijnlijke gebeurtenis zal zijn, en dit is het moment waarop jullie de hoogste hoeveelheid momentumenergie hebben.

Q:  Okay.

B:  Daarom is het idee van angst hebben gewoon oordelen over de vibratie van energie of opwinding die jullie door je wezen voelen gaan als jullie aan dit idee denken. Angst en nieuwsgierigheid zijn alleen opwinding waar jullie over oordelen.

Q:  Soms kan ik bang voor iets zijn maar ik geloof niet dat het ook echt zal gebeuren. Ik denk wel dat er een kans daartoe is.

B:  Goed. Goed.  Maar nogmaals, in werkelijkheid bestaat er niet zoiets als tegen alles ingaan. In alle realiteit bestaat er niet zoiets als kans.

Q:  Omdat er maar een ding kan gebeuren, nietwaar?

B:  Jullie zijn je bewust van de mogelijkheid dat zoiets zich zou kunnen voordoenen het een teken is op zichzelf is dat jullie niet willen dat het gaat gebeuren, dat jullie het niet nodig hebben dat het gaat gebeuren en daarom zullen jullie jezelf automatisch gidsen naar waar het niet zal gebeuren.  Anders zouden jullie je er niet van bewust zijn dat het een mogelijkheid was.

Q:  Okay

B:  Jullie zouden er gewoon bij betrokken worden zonder enige voorafgaande waarschuwing of kennis over zoiets.

B:  Het idee dat jullie je ervan bewust kunt zijnen herkennen dat het niets iets is waar jullie de voorkeur aan geven is op zichzelf een teken dat jullie jezelf verder kunnen brengen dan het voorval .

Q:  Zeg jij nu dat mijn bewustzijn…….

B:  Yes.

Q:  ...mij daar naartoe zou leiden?

B:  Ja.

Q:  Oh.  Okay.  Dank je.

B:  Dank jou.