Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 april 2015

Ashtar On The Road: Vergeving maakt de weg vrij naar de Gouden Eeuw & Verder! / 14 april2015 / Susan Leland

Ons doel is Liefde – die uit te drukken, te leven en ermee te bekrachtigen.

Ashtar:
Vergeving maakt de weg vrij naar de Gouden Eeuw & Verder!
Ashtar On The Road Teleconferentie– 
14 april2015 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn vereerd omdat jullie naar de Brug zijn gekomen, hier op mijn schip de Nieuw Jeruzalem. Wij hebben hier grootse, grootse missies uit te voeren. Wij zullen zelfs nog hoger gaan als wij omhoog gaan naar Moeder Sekhmeth’s schip waar jullie een mogelijkheid zullen hebben om mee te doen aan en met ons een grootse heling van begrip, optillen en Vreugde voor de hele Wereld mede te scheppen!!!

Nu wil ik jullie zeggen dat wij jullie HOREN!!!! Zelfs nog meer: wij VOELEN wat jullie voelen. Wij hebben een perspectief dat veel, veel verder gaat – in feite alles van het zijn van een gepassioneerde toeschouwer. Wij begrijpen en weten dus wat jullie voelen. Maar jullie, lieve mensen, zijn degenen die vrijwillig kwamen voor de moeilijkste taken van allemaal – de missie van het zijn in het uniform van de mensen.

Dus eren en danken wij jullie omdat wij zonder jullie niet zouden kunnen doen wat wij doen. En ik zal dit zeggen – wij zijn nabij jullie, in feite, zo dicht verbonden dat wij in elke nanoseconde van jullie tijd weten wat elk mens op de planeet Aarde voelt!!!

Wij begrijpen dat dit voor velen van jullie het moeilijkste leven is dat jullie ooit hebben geleefd omdat jullie zoveel informatie hebben – en ook wat misinformatie. Maar dat is in orde. Zegen gewoon degenen die misinformatie verspreiden, want zij weten niet wat zij doen – behalve als zij helemaal aan de top staan en deze misinformatie scheppen.

Bijna de hele mensheid is onschuldig; het is alleen die ene procent of zo en zij verdwijnen snel. En zij – meer dan een – hebben jullie compassie nodig! En zo bied ik jullie een uitbreiding aan van Compassievolle Vergeving en dit is een uitstorting van de hoogste vibratie – dat wat wij het Licht van Liefde noemen, het Licht van Goddelijkheid waarvan jullie ALLEMAAL zijn gemaakt! En ja, iedereen die in een menselijk uniform is, heeft een Licht, ook al is het nog zo klein dat het alleen maar een vonk genoemd kan worden. Er zijn er ook bij waarvan het Licht zo verduisterd is dat het er bijna, bijna op lijkt dat zij de hele wereld daarmee hebben verduisterd. En toch is dit niet zo. Dat kunnen zij niet. Dat gaat totaal tegen de Wet van het Universum in!

Ja, zij hebben duisternis geschapen over al het land en de wateren en in de lucht, maar dat is voorbij. Jullie komen nu dus in een heel andere fase. Daarom is het goed om nu te vergeven – niet alleen maar wat jullie lippendienst noemen (alleen maar met de mond. Henk) – maar echte vergiffenis voor iedereen!!! Of het nu een familielid is waarvan jullie denken dat hij/zij iets van jullie heeft gestolen – laten wij dit eens als voorbeeld nemen. Of iemand die aan de top zit van, laten wij zeggen, de Cabal, die volgens jullie veel van jullie heeft gestolen.

Maakt niet uit wat jullie denken dat zij hebben gedaan. Zij zijn in het proces van het geven van een mogelijkheid om naar zichzelf en hun acties te kijken. En ja, het is belangrijk dat de wereld deze informatie ontvangt maar het is NIET belangrijk dat de mensheid deze mensen gaat veroordelen!!! Er zijn rechtbanken ingesteld die worden voorgezeten door Lady Nada. Jullie kennen haar! Zij heeft de leiding over de administratie over de vergeven oordelen. Laten wij het zo maar uitdrukken….

Als jullie bekend zijn met de Cursus In Wonderen zouden jullie kunnen denken dat dit een oxymoron (een schijnbare tegenstelling. Henk) is, maar denk er eens over na!  Als jullie denken dat iemand iets heeft gedaan dat niet “pono” of niet volgens de richtlijnen is van moraal en spiritualiteit, enzovoort, enzovoort, wat is dan het beste dat jullie kunnen doen als lid van de mensheid, als vertegenwoordiger daarvan? Het is vergeven. Dat is juist! HET IS VERGEVEN!!!

Jullie wachten op de Grote Opwaardering, nietwaar? En in de tussentijd hebben wij enkele andere, echt, echt grote en opwindende tijden voor ons liggen van wat jullie de Gouden Eeuw noemen. En wij staan nu werkelijk op de drempel daarvan. Daarvoor zijn al deze reinigingen. 

Daarvoor komt de Waarheid steeds meer naar boven. Daar gingen de aankondigingen allemaal over – letterlijk over het schoonmaken van de weg!

En de weg wordt veel makkelijker gereinigd als jullie alle dingen vergeven die weg-gereinigd zijn!!! 

Dit vragen wij aan de mensen en  laat de rest aan ons over en weet dat met jullie energieën van vergeving wij veel meer kracht hebben om de weg te reinigen!

Nu wil ik jullie een beeld aanbieden, zoals jullie dit noemen, als een soort voorbeeld. Ik zou jullie willen voorstellen dat voor het uitbreiden van jullie vergeving voor iedereen, jullie een lid – of misschien een groepje leden – van wat jullie de Cabalgroep noemen, de een-procenters, zogezegd. Als jullie zo iemand toevallig kennen, is dit mooi, maar voor de meesten van jullie gaat om wat jullie in de nieuwsmedia enzovoort hebben gezien. Ik stel voor dat jullie hen mee terug nemen, in jullie voorstelling, naar de tijd waarin zij kinderen waren – zeer jonge kinderen.

Ikzelf denk dat jullie je beter met een van hen bezig kunnen houden en dit is heel makkelijk, en ik heb in vorige bijeenkomsten al gezegd dat het om Shrub jr.  (George Bush. Henk) gaat omdat het heel makkelijk is om een jochie met mollige wangen een cowboyhoed op te zetten en laarzen aan te trekken en misschien wel een holster met een zes-schieter, misschien wel twee – die op een Texas-achtige manier losjes rond zijn mollige middel hangen. Hij is op de leeftijd waarop jullie hem een kleuter noemen….. en hij was op een leeftijd waarop hij zich niet helemaal bewust was van de training, de programmering die hij zou gaan ondergaan en dus had hij een grote glimlach op zijn gezicht. Hij wist dat er een atmosfeer van een omgeving om hem heen was die niet zo zeker was als hij had gewild, maar desondanks was hij bereid om te vertrouwen.

Dit is nu het moment waarop jullie je compassie in kunnen brengen. Op een dag kreeg hij een buitengewoon geschenk van zijn ouders. Het was een puppy, een mollig, zachte puppy en er werd tegen hem gezegd: ”Houd van dit hondje, knuffel dit hondje. Neem het overal mee naartoe. Dit hondje is voor jou om van te houden.” En dat deed hij. Welke jongen of meisje zou niet van zo’n leuk, mollig hondje houden? Het hondje had geen kans om naar volwassenheid te groeien omdat, nadat men had gezien dat hij helemaal gek op het diertje was en ervan hield, men hem een echte revolver gaf en zei hem dat hij het hondje moest doodschieten. En hij was zelf al zoveel in de programma’s geconditioneerd dat hij wist dat als hij dit niet zou doen, zij hem zouden doodschieten!

Welke schijnvertoning van zekerheid hij ook had toen hij heel jong was – op dat moment was het voor altijd uit dit leven verdwenen.

Dit brengt een Compassievol Overzicht want hoe kunnen jullie niet van dit helder schijnende kleine wezen houden en compassie hebben voor de programmering die hij moest ondergaan.

Zo werd dit millennia lang gedaan en dit komt nu allemaal ten einde omdat dit niet de manier van Lemurie is! Dit is niet de manier van een Hogere Dimensionale Levensstijl. En dus komen deze manieren van programmeren aan een einde. Desondanks zijn er nog steeds vele, vele kinderen, jonge mensen, die in de programma’s zijn gevangen.

Als jullie in de programma’s gevangen zitten – zelfs kristalkinderen – is het moeilijk om je te focussen op het zijn van een Goddelijk Wezen. Als jullie land, als jullie huis wordt gebombardeerd, als er op jullie wordt geschoten, als je familie wordt gedood, als jullie honger hebben, als jullie geen onderdak hebben, geen warmte hebben als het koud is, als jullie in een woestijn leven waar geen drinkwater is – al deze dingen onderbreken sterk een liefdevolle levensstijl van het kind. Dit soort dingen kan ervoor zorgen dat kinderen zo gericht raken op driedimensionale dingen om te overleven dat het alles is dat zij kunnen zien.

En toch zijn er nog veel ergere situaties die over de hele wereld gebeuren bij vele kinderen. Daar komt nog bij – alle ellende  - de kinderen die gevangen worden gehouden en worden gedwongen in onmenselijke omstandigheden te werken, dag en nacht, terwijl zij verhongeren, worden geslagen enzovoort, enzovoort. En dan: denk er eens aan. GA ER NIET HEEN – denk er gewoon eens aan en wees je bewust van het feit dat er vele, vele kinderen zijn die gevangen worden gehouden voor nog ergere, donkere zaken.

Het zijn weesjes of zij zijn gestolen. Ik zal hier niet mee doorgaan. Dit is een hoog vibrerende bijeenkomst en dit moet zo blijven. Het is voor jullie moeilijk om je bewust te zijn van een leven van de kinderen op deze planeet dat net zo moeilijk is als wat jullie ook kunnen ervaren of weten vanuit het perspectief van een volwassene.

Daarom dienen wij de handen ineen te slaan en erop voorbereid te zijn om alle kinderen erbij te betrekken als jullie een bepaald soort heling doen. Jullie zijn tenslotte gekomen om mee te doen en de weg te leiden naar de Gouden Eeuw. En als jullie ascenderen zullen jullie hier voorbij zijn, deze ellende. En jullie zullen je daarvan bewust zijn.

Maar wie vertelt de kinderen die gevangen worden gehouden in een slaven hok – of erger – dat zij gaan ascenderen? Als dit kind het zicht op het Licht in zijn eigen hart heeft verloren, als dit kind wordt mishandeld tot op het punt dat het zich niet menselijk meer voelt, veel minder Goddelijk, wie gaat dit kind dan vertellen dat er een zeer heldere, nieuwe leefstijl aankomt? 

En wie neemt deze kinderen onder zijn hoede als NESARA wordt aangekondigd en als er overvloed is door de menselijke programma’s die verstrekt worden?

Wie neemt deze kinderen onder zijn hoede en zorgt ervoor dat er voor hen wordt gezorgd, dat zij gevoed worden en medische hulp hebben? Sterker nog…… wie gaat er sowieso voor mensen zorgen die bijvoorbeeld gevangenen van dit systeem zijn? Dit klopt! Jullie zijn het, lieve mensen, de grondtroepen die de dingen om zullen draaien. Betekent dit nu dat jullie naar buiten moeten gaan en huizen bouwen voor mensen die geen onderdak hebben, voor kinderen en mensen moeten zorgen die voor hen zorgen? Niet noodzakelijk! Het betekent gewoon: een compassievol toeschouwer zijn.

Als jullie zijn opgetild in compassie zien jullie de situatie niet als hopeloos. Als jullie compassievolle toeschouwers zijn zien jullie de oplossingen en kunnen jullie hen voelen en tot manifestatie brengen met jullie eigen energieën! En dit is waar wij hier nu over spreken!!!

Ja, er zijn er onder jullie die al betrokken zijn bij deze projecten waarover ik spreek. En er zijn er ook onder jullie die al betrokken zijn bij vele andere wonderbaarlijke projecten – alles, van spirituele projecten, spirituele verlichting, spirituele heling, spiritueel in balans brengen – tot het groeien van voedsel dat heel is en gezond en vrij van gifstoffen, bij het schoonmaken van water en het schoonmaken van de lucht die jullie inademen enzovoort!

Er zijn betrokkenheden onder jullie die heel prachtig zijn en jullie schijnen daarmee zo helder!!!

Blijf dit doen! Houd hen in je vizier en laat jezelf niet naar beneden halen, naar de vuilnisbelt en ontmoedigd en depressief worden omdat jullie niet meer zichtbare tekenen zien van de vooruitgang die wij boeken! Degenen die vertellen dat er progressie wordt geboekt, spreken de waarheid. Laat het stralen. Laat het in jullie harten stralen en vul jullie energievelden en laat het verder dan jullie stralen!!! Steun de waarheid over wie jullie werkelijk zijn en van de Gouden Eeuw die zo dichtbij is. En stap er dan in, in jullie visioenen, in jullie uitdrukkingen!!! 

Dit betekent alleen Liefde uit te stralen in alles wat jullie doen en om compassievolle observatie te zijn bij de dingen die nog steeds laag in 3D zijn.

En wees vergevingsgezind over alles dat iedereen heeft gedaan om de verschillende programma’s te scheppen en de situaties die zijn geboren uit de programma’s omdat er geen plaats voor angst is waar jullie naartoe gaan!

Jullie zijn er al, in dit deel van jullie waarop jullie je vandaag en nu misschien niet focussen, maar het is desondanks toch een deel van jullie – dat is het altijd geweest en dat zal het altijd ook zijn!

Jullie zijn Hoger Dimensionale Wezens in menselijke lichamen en er is Hoger Dimensionale kennis en energie in elk deel van jullie wezen, inclusief jullie menselijke lichamen!!!

Het is alleen dat jullie niet altijd zijn afgestemd op dit speciale station of radio  dat perfect de manier is waarop het moet zijn omdat jullie hier zijn om af te maken wat er ook gedaan moet worden, af te rekenen met jullie “dichte” menselijke lichamen zodat jullie omhoog kunnen gaan, zoals wij graag zeggen, naar jullie kristallijnen lichamen! Richt je focus daar steeds op en ga ascenderen!!!

Dan kunnen jullie natuurlijk overal heen gaan in het Universum – waar jullie maar willen, inclusief teruggaan naar jullie Hoger Dimensionale Aarde, of zelfs terugkomen als jullie dit willen naar hetgeen er over is van de driedimensionale replica van de planeet Aarde, om voor verder assistentie te zorgen.

Maar het echt goede nieuws is dat – ook al zitten jullie in een menselijk lichaam – jullie daar niet in gevangen zitten omdat jullie nog steeds weten wie jullie zijn en jullie Lichten nog steeds zullen schijnen en jullie ook met je schijnbaar menselijke hand kunnen zwaaien en scheppen wat jullie maar willen!!! 

Dit is waar jullie naartoe gaan, lieve mensen! En wij zijn hier al voor jullie in de Hogere Dimensies, zelfs als wij dichtbij jullie komen, zo dichtbij dat wij, zoals Sananda zegt, in communie zijn met elk en iedereen van jullie. En ik zeg jullie dit: Wij houden van jullie zonder weerga; meer dan wij jullie ooit kunnen vertellen!!!

Ik vraag jullie dus om jullie harten te openen en de Liefde te ontvangen die wij voor jullie hebben, om te leven volgens de richtlijnen – de meeste zeer Heilig en Hoog Dimensionaal en Goddelijk – van Liefde, Compassie, Vergeving en Dankbaarheid voor het hebben van al deze ervaringen in alle levens en alles dat jullie zijn geweest, voor de missies die jullie samen met ons hebben volbracht en voor hetgeen er nog voor jullie ligt op wat jullie je toekomstige tijdlijnen noemen, omdat, ik beloof het jullie, dit is waarin Waarheid ligt!!!

Wij danken jullie omdat jullie bij deze bijeenkomst waren en wij nodigen jullie uit om afgestemd te blijven omdat ontwikkelingen zich zullen blijven ontpoppen als popcorn in de popcornmachine!!! Wij laten jullie dus achter met deze prettige visie, maar wij zijn nog steeds hier bij jullie op elk moment, zoals jullie je tijd meten. ONTHOUD DIT ALTIJD!!!

En zo is het.

Saluut!!!

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, March 14, 2015. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2015. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted