Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 april 2015

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 24 April 2015

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 24 April 2015

Er is een conditionering die in vele van jullie bestaat en die is versterkt door vele generaties van jullie voorouders. Dit was het ons versus hen mentaliteit, die werd gecreëerd door het lijden van de massa's en werd bestendigd door degenen die de macht gebruikten om mensen machteloos te houden. Mensen werden met elkaar verbonden door hun gebrek, door hun slachtoffer bewustzijn, door hun ongemak. Het werd een middel voor eenheid binnen de scheiding, een manier van verbinding, die mensen zochten om troost uit te putten.

Dit wordt tot op deze dag nog steeds voortgezet door veel mensen. Mensen ontmoeten elkaar en het eerste wat ze doen is beginnen met het delen van hoe hard het leven is voor hen. Zij doen dit om geaccepteerd te worden en zich te verenigen met anderen, opdat zij niet hetzelfde willen zijn als diegenen die de massa klein en ongemakkelijk houden. Dit is één van de belangrijkste redenen, tot op heden, waarom mensen terughoudend zijn om hun vreugde en successen te delen met anderen.

Dierbaren, wat als je andere hun successen zag als een zeker teken dat succes ook naar jou toekomt ? Wat als je de groei en vreugde van anderen als die van je eigen viert? Wat als jullie je zouden verbinden over wat goed en prachtig is in jullie leven de tweede keer dat jullie elkaar zagen? Wat als je het universum zag als compleet overvloedig met meer dan genoeg voor iedereen?

Wij zullen je vertellen wat er zou gebeuren. Je zou eindelijk in je eigen authentieke kracht en eenheidsbewustzijn stappen dat is gebaseerd op creatie en waar je meer van wilt ervaren. Je zou uit oordeel en in onvoorwaardelijke liefde verplaatsen, de vreugde van anderen ervaren als zijnde van je eigen. Jullie zouden elkaar allemaal bemoedigen en verheffen, en eindelijk, eindelijk de gewoonte van jullie afschudden om het klein te spelen en te leven in zorg en gebrek. Jullie zouden schijnen, zonder angst, dat jullie toe zou staan jullie leven te verbeteren en te evolueren op prachtige manieren.

Is het niet tijd? Is het niet tijd voor jullie om een veilige plaats te creëren voor elkaar om te delen en te schijnen, en eindelijk demonstreren dat het succes van de een het succes is van jullie allemaal?

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl