Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 april 2015

Aartsengel Chamuel De Kracht van Liefde / 11 April 2015 / Julie Miller

Aartsengel Chamuel
De Kracht van Liefde
11 April 2015 / Julie Miller

Een ieder van jullie heeft zoveel kracht. Jullie kracht dierbaren kan op alles gericht worden waar jullie je gedachten, hart en ziel op plaatsen. Jullie kracht kent werkelijk geen grenzen wanneer jullie gevuld zijn met goddelijk enthousiasme om iets te vervullen dat heel veel voor jullie betekent, of om een grote uitdaging te overwinnen. Wanneer je met objectiviteit gebruik maakt van je kracht, wordt het je grootste wapen tegen wat voor uitdaging dan ook waar je mee geconfronteerd mag worden, terwijl het ook je hoogste intenties zal dragen. Zodra je diep binnenin jezelf naar die kracht reikt moet je dingen gedaan krijgen, de kracht die jou helpt om je moeilijkheden te overwinnen, je wordt ook tegemoet getreden door moed, uithoudingsvermogen, tolerantie en doorzettingsvermogen, om er slechts een paar te noemen, en zij helpen te bouwen op deze krachtige innerlijke kracht die je bij tijden nodig hebt om je door de meest moeilijke passages van je reis heen te dragen.
Het is jullie kracht dierbaren die jullie geloof herbekrachtigt in jullie eigen bekwaamheden, aldus jullie je taken mogen bewerkstelligen die jullie nog te vervullen hebben en voorbij gaat aan de vele uitdagingen van het leven. Kracht herbekrachtigt de diepte van je liefde en de energie die gebruikt wordt om deze uitdagingen tegemoet te treden wanneer jij je zwak voelt. Het is in een ieder van jullie en is waarlijk één van de grootste krachten die er bestaan.
Wij horen vaak hoe vermoeiend het is om sterk te zijn. Zoveel zuchten worden tot uitdrukking gebracht vanaf de lippen van de mensen wanneer zij beseffen dat zij een volgend obstakel om te overwinnen hebben of een volgende uitdaging onder ogen moeten komen of een doel hebben te vervullen hetgeen eentonig geworden is. Ermee stoppen en het opgeven is geen natuurlijk onderdeel van wie jullie zijn. Je geeft het alleen op nadat je ieder traject hebt uitgeput, maar tot dan blijf je het proberen, je blijft verder gaan, je gaat door vooruit te gaan, je gaat door te leren en je groeit met iedere stap die je neemt. Soms mag het aanvoelen dat je met een slakkengang gaat, maar er is niets verkeerd met langzaam te gaan. Geniet van het uitzicht terwijl je gaat, bespoedig niet waar je doorheen aan het werken bent. Geloof in jezelf, geloof dat je de macht en de kracht hebt om alles te overwinnen dat het leven te bieden heeft. Kijk gewoon naar alles dat je tot dusverre bereikt hebt. Wow dat is juist! Jij bent je eigen kampioen.
Het is geweldig om naar anderen op te kijken, om bemoediging en inspiratie te vinden van wat anderen rondom jou heen doen. Maar het is belangrijk dierbaren om je eigen fundering van inspiratie en bemoediging op te bouwen, om degene te zijn die al jouw innerlijke demonen uitschakelt en om je zelf-twijfels en zelf-haat met moed, kracht en grote liefde onder ogen te komen.
Jouw zelf-twijfel vertelt jou dingen, probeert jou te laten geloven in de negatieve denkbeelden over jezelf en hoe beperkt je bent. Het is tijd dierbaren om je ware zelf te omhelzen, en de sterke persoon te zien die je werkelijk bent en je zelf-twijfel, zelf-haat zelf te vertellen dat jij deze negatieve idealen niet bent. Vertel je Zelf dat je hier niet bij toeval bent en dat je een doel hebt. Het is waar, jouw doel mag niet helemaal in één keer bekend voor jou zijn, want het wordt aan jou onthuld terwijl je gaat. Maar je moet met je gehele hart geloven dat je hier voor een speciale reden bent, om een doel te vervullen die precies voor jou bedoeld is. Iemand anders diens doel is niet groter dan de jouwe, dus begin niet te vergelijken.
Wanneer je aan jezelf begint te twijfelen, herinner jezelf eraan dat je hier niet alleen bent. Je bent in het gezelschap van God met iedere stap die je neemt van iedere minuut van iedere dag; Hij is daar, zelfs als je Hem niet kunt zien of Hem niet kunt voelen, slechts te weten dat Hij daar is is je troost. Stel jezelf voor gewikkeld te zijn in een warme deken die jou helemaal bedekt, het is warm en stromend, niet verstikkend, maar troostend en veilig voelend … dat is God die jou in Zijn Liefde wikkelt. Leun in Zijn armen, sta Zijn almachtige Liefde en Licht toe in/naar iedere porie en iedere cel van je wezen te sijpelen, jou eraan herinnerend dat het Licht in je hart dat de plaats vult die jij thuis noemt ook gevuld is met Zijn alomtegenwoordigheid.
Vergeet nooit dierbaren dat een ieder van jullie gevuld is met een zeer wonderbaarlijk en prachtig potentieel, het potentieel om te groeien, om te worden en om te ervaren wat deze wereld aan te bieden heeft, zelfs als dat betekent onvoorspelbare beproevingen en tegenslagen onder ogen te moeten komen. Jullie zullen liefde en haat kennen, goed en kwaad, jullie zullen hebzucht en ruimhartigheid en zoveel meer ontmoeten. En jullie zullen vanuit jullie hart kiezen wat het is dat jullie van het leven willen en creatief plannen bedenken die jullie daar zullen brengen. Dit is allemaal in jullie dierbaren, en jullie kracht, deze innerlijke grote kracht zal jullie helpen over jullie hordes heen te dragen en helpen jullie te gidsen naar waar jullie moeten zijn. Jullie dierbaren, hoeven slechts met heel jullie hart, geest en ziel te geloven dat jullie het, JA, kunnen.  
Op ieder moment wordt aan jullie de kans gegeven, hetgeen ook een verantwoordelijkheid is om te kiezen wat er vervolgens komt. Het is aan jullie dierbaren om jullie leven met vreugde, liefde haat of onplezierigheden te vullen. Wanneer je hart zich opent en uitbreidt door Gods liefdevolle aanwezigheid en door te geloven in je Zelf, onthul je aan de wereld de glorieuze regenbogen die genegeerd en tegengehouden werden om te stralen. Laat je innerlijke regenbogen naar voren komen, sta hen toe om je innerlijke persoon te reinigen aldus je uit mag stijgen boven je emotionele kwetsuren, schuldgevoelens of schaamte, of teleurstelling en kwaadheid en het pure zelf onthult dat van God houdt en God aanbidt.
Ben zachtaardig met jullie zelf dierbaren. Houd ermee op jullie zelf zo hardvochtig te behandelen met negatieve zelfspraak en kritiek en geef jullie zelf het mededogen en de tolerantie welke rijkelijk nodig is. Omhels jullie gehele zelf inclusief al jullie lasten en tekortkomingen, en zie dat deze niets meer geweest zijn dan lessen voor jullie om te leren en van te groeien. Wanneer je innerlijke kopje vol van zelf-liefde is, dan wordt het gemakkelijker om je Liefde en Licht met anderen te delen en om te helpen hun innerlijke kopje te vullen. Wanneer je waarlijk van jezelf houdt, kan je waarlijk van anderen houden.
Ongeacht waar je reis jou naartoe brengt, vergeet nooit dat je een geliefde zoon of dochter van God bent en dat je waardig van Liefde BENT; niet alleen ben je waardig om Liefde te geven, maar je bent ook waardig om Liefde te ontvangen. Er zijn heel veel dierbare zielen nu die van je houden en jou accepteren met al je onvolmaaktheden, precies zoals je bent. Open je hart, zie vanuit deze plaats van Liefde wat je gemist mag hebben en besef dat de Liefde die je voor jezelf hebt aldus essentieel is voor het soort van leven dat je wilt leven. Ben niet verlegen. Kom thuis naar je eigen Liefde, je hebt zoveel overwonnen, denk je niet dat je het aan jezelf verschuldigd bent om te houden van wie je bent zoals wij al van jou houden? De kracht van jouw Liefde zal altijd je grootste genezer zijn en zal de grootste gids zijn op deze ongelooflijke reis.
En zo zij het… 
IK BEN Aartsengel Chamuel via Julie Miller